Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Başkalarına yardım etmeye gönüllü ve fedakarsınız. Yakın çevre, kardeş ve komşularla bir araya gelerek ortak amaçlarınız için fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Ancak bilgi kirliliğine ve yanılgılara dikkat etmelisiniz. Anlaşmaların maddi boyutu bugün bazı çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Yakın ve sosyal ilişkilerde ortaya çıkan sorunlar akşamüzeri saatlerinden sonra çözülebilir.

 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal alanda oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için yapacağınız anlaşma, alacak ve borçlarla ilgili sizi zihnen kararsızlığa iten durumlar yaşayabilirsiniz. Size verilen bilgilerin doğruluğunu araştırmadan girişimde bulunmamalısınız. Yakın ilişkilerde aradığınız huzuru ve güveni bulmakta zorlanabilirsiniz. Fevri davranmak yerine mantılı olmaya çalışacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki Ay sizi hem bedenen hem zihnen hareketli kılmakta. İş ve sosyal hayatınızdan kaynaklı durumlarda belirsizlikler ve yanlış anlaşılmalar sabah saatlerinde sizi yorabilir. Yaşadığınız kararsızlığı olayları farklı yönlerden değerlendirerek aşabilirsiniz. Yakın ilişkilerde, maddi alanda ortaya çıkan gelişmeler ilk önce sorun gibi gözükse de değişen koşullarla farklı düşünebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızda sizi zihnen meşgul eden düşünceler içindesiniz. Yakın çevre, kardeş, komşularınızdan alacağınız manevi destekler olabilir. Belirsiz koşullardan dolayı sabah saatlerinde işleriniz biraz yavaş ilerleyebilir. Alacağınız bilgileri kendi fikirlerinizle birleştirerek bir sonuca ancak akşamüzeri saatlerinde ulaşabilirsiniz. Şartlarınızın netleşmesi ve bir düzen kurmanız birkaç günü bulabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize ulaşmak için hevesli, girişken ve ataksınız. Ancak sabah saatlerinde sizi bağlayan ve yanılgıya düşüren maddi manevi gelişmeler olabilir.

  Finansal konularda planlı davranmanızı gerektiren durumlarla uğraşabilirsiniz. Gruplar, arkadaşlarla olan ilişkileriniz bir ara duygusal olarak sizi olumsuz etkileyebilir. Ancak koşulların lehinize değişmesi moralinizi yerine getirecektir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda hareketli günlerin başlangıcındasınız. Eğitim, yolculuklar ve ticari işlerinizle ilgili belirsizliklere rağmen umudunuzu yitirmeden ilerlemek niyetindesiniz. Alacağınız bilgi ve haberleri duygularınızdan arındırarak değerlendirme yapmanız faydanıza olabilir. Ortaklıklar veya maddi paylaşımlarla aniden ortaya çıkan gelişmeler farlı düşünmenize sebep olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kararsızlıklar, belirsizlikler ve aldanmalar yaşadığınızı düşünmektesiniz. Ancak akışta kalmak ve tevekkel olmak sabah saatlerinde lehinize olabilir. Yakın ilişkiler ve maddi konularda zihninizi kurcalayan gelişmeler bazı duygusal gerilimler yaşatabilir. Ancak ilerleyen saatlerde karşınıza çıkan kişiler, eşiniz veya ortağınızın farklı düşünmenize neden olacak davranışları aydınlanmanıza olanak sağlayacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde duygusallığınızı etkileyen ve sizi zihnen meşgul eden düşünceler içinde olabilirsiniz. Maddi konuları içeren anlaşmalarda dikkatli olmalısınız zira yanılma payınız var. Günün ilerleyen saatlerinde sosyal ortamlar ve gruplar içinde daha fazla yer alabilirsiniz. Tutum ve davranışlarınıza temkin hakim olabilir. İşle ilgili konularda beklenmedik ancak olumlu koşullar gelişebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana hareketli bir sürece girdiniz. Önümüzdeki birkaç gün bu koşullar altında geçecektir. Günün ilk bölümünde sizi kararsızlığa iten durumlar yaşanmasına rağmen ilerleyen saatlerde bunu aşabilirsiniz. İş hayatında olumlu gelişmeler ve sosyal ortamlar içindesiniz. Karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirmeye bakmalı; konumunuzu sağlamlaştırmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ortamınızda anlaşmalar, görüşmeler ve ticari konular bugünlerde ağırlık kazanabilir. Sabah saatlerinde beden olarak enerjik hissetmenize rağmen ruhsal olarak kendinizi karışık hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili konular sizi etkisi altına alabilir. Ev, aile ve yerleşimle ilgili beklenmedik ama olumlu gelişmeler de yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Oldukça özgür ve bağımsız hissetmenize rağmen aşktan yana güzel gelişmeler içindesiniz. Sabah saatlerinde aklınızı karıştıran veya sizi fedakarlık etmeye yönelten durumlar olabilir. İlişkinizi arkadaşlık boyutunda tutmak isteyebilir; paylaşımlarınızda duygusallığı ikinci planda bırakabilirsiniz. Maddi konularda akılcı olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve yerleşimle ilgili belirsizlikler içindesiniz. Sabah saatlerinde alacağınız haberler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Akılcı olmak sorunların üstesinden gelmenize olanak sağlayabilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan size sunulan fırsatları değerlendirmek şu süreçte sizin becerinize bağlı olarak gelişecektir. Kazançlarınızla ilgili belenmedik ancak olumlu hareketlilik sizi biraz olsun rahatlatabilir.