Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.08.2014

Koç            21 Mart - 20 Ni­san
 
Bugün ortak girişimlerde bulunabilir, size keyif verecek veya işbirliğine yol açacak organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan engeller baskıya neden olabilir. Çocuklarla olan ilişkilerinizde veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızda hareketli bir tempo ve hızlı iletişim trafiği gündeme gelebilir. 
 
Boğa          21 Nisan - 21 Mayıs
 
Çalışma ortamınızda gün boyunca keyifli ve sosyal ilişkiler kurmanıza rağmen karşılaştığınız muhalefet planlarınızı engelleyebilir. Sağlığınıza dikkat etmeli,  alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Önümüzdeki günlerde ev, gayrimenkul veya ailevi konular sizi meşgul edebilir; alacağınız kararlarda ısrarcı olabilirsiniz. 
 
İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran
 
Gün içinde keyifleriniz için yaptığınız harcamalar ve aldığınız riskler finansal açıdan sıkıntıya yol açabilir. Fakat yine de cesaretle atılımlarda bulunmaya devam edebilirsiniz. İki hafta boyunca daha kararlı davranabilir; kendi düşüncelerinizde ısrarcı olabilirsiniz. Sözleşme veya yolculuklardan yana şanslı bir dönemdesiniz.
 
Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz
 
Bugün aile ilişkilerinde yoğun bir tempo yaşanabilir. Kariyerinize ve gayrimenkul yatırımlarına dair girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat eşinizden ya da ortağınızdan destek alamayabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna geçişi ile önümüzde ki günlerde iş ve kazançlarınızla yolculuklar ve görüşmeler gündeme gelebilir. 
 
Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Sosyal medya da çok aktif olacağınız bir gündesiniz. Fakat söylemleriniz size karşı kullanılabilir ve üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Merkür’ ün burcunuza geçmesiyle birlikte daha kararlı ve istekleriniz konusunda daha istikrarlı olabilirsiniz. Söylemleriniz ve yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkileyebilirsiniz.
 
Başak     24 Ağustos - 23 Eylül
 
Bugün ekonomik konularla ilgili alacağınız destekler sizi harekete geçebilir, gizli işbirlikleri ve kulisler arka planda lehinize çalışmalar olmasını sağlayabilir. Görüş ve düşüncelerinizi açıkça ifade edemeyebilir, iletişiminizi gizli sürdürmeyi tercih edebilirsiniz. Sizi meşgul eden konuları akışa bırakmalısınız.
 
Terazi        24 Eylül - 22 Ekim
 
Sosyal ortamınızdan alacağınız destekle yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilir, ilişkilerde kontrolü ele alabilirsiniz. Daha cesur ve kararlı olabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi ile arkadaş ve gruplar içinde kendinizi göstereceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
 
Akrep      23 Ekim - 22 Kasım
 
İş ve sosyal hayatınızda yaratıcılığınızı rahat kullanacağınız bir sürece girdiniz. Görüşmeler ve sözleşmelerin yoğun olacağı bir ay geçirebilirsiniz. Kendinizi toplum önünde ifade edebilir, görüş ve düşüncelerinizi cesaretle herkesin içinde ifade edebilirsiniz. Fakat bugün biraz daha arka planda kalabilir.
 
Yay              23 Kasım - 22 Aralık
 
Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli bir güne başlayabilirsiniz. Gruplar içinde görüşlerinizi ifade edebilirsiniz fakat ekonomik konular baskı yaratmaya devam ediyor. Uzun zamandır arzu ettiğiniz yolculuklara çıkabilir; size yeni fırsatlar getirecek anlaşmalar yapabilirsiniz. 
 
Oğlak      23 Aralık - 20 Ocak
 
Gün boyunca kariyerinize dair konularda görüşmeler yapabilir, iş hayatınızda ortak yürüteceğiniz projelere başlayabilirsiniz. Kararlarınızı uygulamakta gösterdiğiniz ısrarcılık gerilime yol açabilir. Ortak gelirler, planlama ve maliyet hesabı yapacağınız finansal konular sizi meşgul edebilir. 
 
Kova            21 Ocak - 19 Şubat
 
Merkür’ ün karşıt burcunuza geçmesiyle; ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir sürece girmektesiniz; yeni fırsatlara ve tekliflere açıksınız. Size yol gösterecek veya danışmanlık verecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizde adil olmaya çalışacak, her türlü fikre saygılı davranabileceksiniz.
 
Balık           20 Şubat - 20 Mart
 
Bugünden itibaren çalışma hayatınızda kararlar sizin kontrolünüze geçebilir; beraber çalıştığınız kişilere yöneticilik yapabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren gösteri ve sanat konuları günlük yaşantınızda ön plana gelebilir. Finansal konularda adil olmaya çalışabilir, aldığınız desteklerle ortak girişimlerde bulunabilirsiniz.