Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.09.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Finansal konularda fazla hırslı davranabilir, risk içeren girişimlerde bulunabilir, kolay borçlanabilirsiniz. Keyif için yapacağınız lükse kaçan harcamalar maddi kaynaklarınızda sıkıntı yaşamanıza yol açabilir. Sevdiklerinizle aranızda kıskançlık sorunları yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşınızdakilerin aşırı sahiplenici, hırslı ve kıskanç tavırları sorunlara neden olabilir. Gün içinde koşulların size bağlı olmadığını unutmamalı, işbirliğinizi devam ettirmeye çalışmalısınız. Aile ilişkilerinde yaşanan sorunları büyütmemeli, inatçılıktan vazgeçmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Beraber çalıştığınız kişiler üzerinde tam bir kontrol sağlamak isteyebilir, iş ortamınızda zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat hırsınızla ve kararlılığınızla yolunuza devam ederek, başarılı olabilirsiniz. Çevrenizle iletişiminizde dikkatli olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün aşk ilişkilerinde çok sahiplenici ve kıskanç olabilir, kararlarınıza uyulsun isteyebilirsiniz. Şans ve fırsat peşinde koşarken gözü kara riskler alabilirsiniz. Kendi keyifleriniz için yaptığınız harcamalar, ekonomik konularda sıkıntı yaşamanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Huzursuz ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili yatırımlarınızda aşırı risk alarak, ani kararlar alabilirsiniz. İş ve aile hayatınızda inatçı, uzlaşmaz ve hırslı tavrınız ilişkilerinizde çatışmalara neden olabilir. Hedeflerinize varmak için azimli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün söylemlerinizde ve çevrenizle iletişiminizde fazla inatçı ve saldırgan davranabilirsiniz. Yoğun konsantrasyon gerektiren zihinsel çalışmalarda başarılı olabilir, risk içeren anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinde kontrol edemediğiniz engeller olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, kazançlarınızı artırmak ya da yeni gelir kaynakları bulmak için hırsla harekete geçebilirsiniz. Fakat harcamalarınızda da dikkatli olmalı, lüks tüketimden uzak durmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşamınızı yeniden yapılandıracak girişimlerde bulunabilir, kararlı ve tutarlı davranarak yaptığınız işlerde başarılı olabilirsiniz. Fakat fazla hırslı ve tutkulu olmanız kariyerinizde ilerleme yapmanızı engelleyebilir, sosyal ortamınızda ki ilişkilerde gerilime yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Öfkenizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Gizli attığınız adımlar sizi başarıya götürse bile görüş ve inançlarınızdan dolayı ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir, fanatik tavrınızdan dolay yalnız kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflerinize varmak, daha fazla kazanç sağlamak için azim ve tutkuyla harekete geçebilir, zorlu bir rekabet içinde kendinizi bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve içinde bulunduğunuz sosyal grupları harekete geçirebilecek enerjiyi ve liderliği gösterebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz fakat fazla hırslı ve saldırgan tavırlarınız bulunduğunuz sosyal ortamda gerilime yol açabilir. Uzlaşmaz ve rekabete açık davranışlarınız ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşmeniz, ilişkilerinizin bozulmasına ve çatışmalara yol açabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken hırslı ve fanatik bir tutum içinde olmamalı, rekabete girmemelisiniz. Eğitim başarılı sonuçlar alacaksınız.