Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Finansal konularla ilgili önceden başladığınız anlaşmaları sonuçlandırabilir, geçmiş borçları ve alacakları kapatabilirsiniz. Bugün kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Aldığınız ani kararlar karşınızdakiler tarafından onaylanmayabilir, beklenmedik tavırlar ilişkilerde sonlanmalara neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki sorumluluklar baskıya yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle aranızda yaşanan krizleri çözmeniz için uygun zemini bulabilirsiniz. Daha önceden yapılmış anlaşmaları gözden geçirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerginlik yaşanabilir, üstünüzde baskı hissedebilir, beklenmedik Olaylar karşısında verdiğiniz tepkilerle ilişkilerin sonlanmasına yol açabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ortamınızda önceden başladığınız projeleri tekrar gözden geçirebilir, geçmiş anlaşmaları yenileyebilirsiniz. Eski iş arkadaşlarınızla ya da görüşemediğiniz akrabalarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Romantik ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Finansal sorumluluklar üstünüzde baskı oluşmasına neden olarak yaşamdan keyif almanızı engelleyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çocuklarınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirebilir, eski romantik ilişkilerinizle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Bugün aile ve iş ilişkilerinde gerilim yaşanabilir. Ani gelişen olaylar beklenmedik tavırlar sergilemenize ve sonlanmalara neden olabilir. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizi onaylamayarak baskı hissetmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hızlanan iletişim trafiğini kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yandan kendinizi ifade etme isteği bir yandan da düşüncelerinizin baskılanması ani tepkiler vererek diyaloğu ve anlaşmaları koparmanıza neden olabilir. Ev ve aileyle ilgili kararlarınızı gözden geçirebilir, gayrimenkul yatırımlarında geçmişten kalan pürüzleri çözme fırsatı bulabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Daha önceden yaptığınız anlaşmaları, yolculuk planlarını ve eğitim konularını tekrar değerlendirebilir, görüşemediğiniz kardeş, kuzen veya komşularınızla yeniden iletişime geçebilirsiniz. Bugün gelir, gider dengenizi muhafaza etmekte zorlanabilir, ani gelişen harcamalar karşısında keyiflerinizden kısıtlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gerginlik sinir bozucu olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün yatırımlarınızı, harcamalarını ve kazançlarınızı yeniden değerlendirme fırsatı bulabilir, daha önce kaçırdığınız kazanç kaynaklarıyla ilgili tekrar çalışmalar yapabilir, uzun süredir kullanmadığınız yeteneklerinizi fark edebilirsiniz. Hâlâ burcunuzda harekete eden Ay; ilişkilere vurgu yapmakla birlikte karşınızdakilerin ani tepkileri gerilime ve sonlanmalara neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün eski ilişkilerin tekrar canlanmaya başladığını görebilir, yaşamınıza dair aldığınız kararları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızı yeniden değerlendirerek geçmiş fırsatların farkına varabilirsiniz. Kontrolün elinizde olmaması olayların farkına varamamanıza yol açabilir. Düşmanlıklar gerilime yol açarak, gizli ilişkilerden zarar görmenize neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş grupları içinde gerilim yaşanabilir. Sevdiklerinizin beklenmedik tepkileri çatışmalara yol açacağı için ilişkilerde kopmalar yaşanabilir. Finansal zorunluluklar hedeflerinizde değişikliklere yol açabilir. Bugün eski düşmanlıklar tekrar su yüzüne çıksa bile farkındalığınız arttığı için çözümler bulabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla ya da gruplarla tekrar iletişime geçme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinize koyduğunuz hedefleri tekrar gözden geçirebilir, ideallerinizi bir daha değerlendirebilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınızda gerilim yaşayabilir, aile ortamında yaşanan değişikliklerden dolayı arada kalabilir, ilişkilerde sonlanma yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyer hedeflerinizi yeniden değerlendirerek kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatların peşine düşebilirsiniz. Eski iş anlaşmalarını tekrarlayabilir, teklifleri bir daha düşünebilirsiniz. İş ve sosyal yaşama dair kararları gözden geçirebilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme, yüksek eğitimle ilgili konularda yaşanan beklenmedik gelişmeler hem gerginliğe hemde iletişimde kopmalara neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirebilir, aldığınız kararları yeniden değerlendirebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün finansal konularla ilgili dengeyi muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz. Gelirlerinizde yaşanan ani değişiklikler kontrolsüz borçlanmalara yol açabilir, ortaklıklarda sorun yaşanabilir.