Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Evi, aileyi içine alan konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaşanacak gelişmeler sizi duygusal tepkiler verebilir; derinden etkilenebilirsiniz. Fazla tutkulu davranmanın getirdiği streslerle başa çıkmanız gerekebilir. Hislerinize ve şüphelerinize yenik düşmeden davranmaya gayret etmelisiniz. Geleceğe ait beklentilerinizi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güvence arayışının getirdiği hislerle hareket edebilir; gün içinde yaşanacakları bu açıdan değerlendirmeye tabi tutabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde belirgin bir yoğunluk olabilir; kimi zaman sevgiyle kimi zaman öfkeyle davranabilirsiniz. Beraberliğinizde bir süredir göremediğiniz maddi manevi desteği bugün bulmanız daha kolay olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konularda arzu ettiğiniz güveni sağlamakla ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir. Günün ilk bölümünde bu konulara fazla yoğunlaşabilir; duygusal gerilim yaşayabilirsiniz. Ancak daha sonraki gelişmeler lehinize dönebilir; işten gelecek kazançlar size umut verebilir; eşin parasından faydalanacağınız koşullar bir şekilde değişebilir. Ancak beklentilerinizi yüksek tutmaktan kaçınmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde oldukça fazla duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bir yandan gerçekçi olmaya çalışırken diğer yandan tutkularınıza yenilebilirsiniz. Karşı tarafın size hissettirdiği kızgınlıklar ve baskılar olabilir; kendinizi ifade ederken sevecen tavrınızı bozmamaya gayret etmelisiniz. Çocuklara, size keyif veren hobilerinize zaman ayırarak günün stresinden uzaklaşabilirsiniz.

 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İçten içe sizi endişeye sürükleyen maddi konular ve ya ailevi gelişmeler olabilir. Duygularınızı dışarıya göstermekte zorlanabilir; kimi zaman fevri kimi zaman fedakarca davranabilirsiniz. İşte baskı yaratan gelişmeler sağlığınız üzerinde etkili olabilir. Dikkat. Evinizle ilgili yapacağınız alış veriş, harcama veya tadilat gündeme gelerek sizi meşgul edebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün gruplar içinde yer alabilir; endişelerinizden arınarak kendinizi adeta ailenizin yanındaymış gibi hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçebilir; sizi uzun vadede güvence altına alacak kararları alabilirsiniz. Ancak aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili meseleler bir süre için sorun yaratsa dahi çözebilecek koşulları oluşturabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınız bakımından hareketli bir gün olabilir. Evinizde, aile içinde yaşanacak sizi baskı altına alan durumlar karşısında duygusal tepkileriniz verebilirsiniz. İlk anda gerginlik yaratmasına rağmen dengeli ve duyarlı davranmanız halinde olayların üstesinden gelebilirsiniz. Maddi kaynaklarınıza şüpheli yaklaşımlarınız olabilir; ancak gelişmeler lehinize sonuçlanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayat görüşünüzü ve geleceğinizi etkileyecek kararlar bugün gündeminizde olabilir; duygusal baskı hissedebilirsiniz. Yurtdışı, eğitimle alakalı sizden talepleri olan kişiler karşınıza çıkabilir ve düşüncelerinizi değiştirmeye çalışabilirler. İkili ilişiklerinizde güvene dayalı konularda hassas ve alıngan tavırlar gösterebilirsiniz. Ancak yine de beraberliğiniz adına olumlu gelişmeler söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımların size getirdiği bazı stresler olabilir. İlişkilerinizde empati geliştirerek üstesinden gelebilirsiniz. Ancak toleransınızın da sınırlarını iyi çizmelisiniz. Yapmakta olduğunuz fazla harcamalar size endişe olarak yansıyabilir. İçten içe huzursuzluk kaynağı olan bu konuların çözümü için aile kaynaklarından veya eşin parasından faydalanmak isteyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. Karşınızdaki kişinin istek ve talepleri doğrultusunda davranmak üzerinizde baskı yaratabilir. Esnek ve daha duyarlı yaklaşımlar içinde olmanız kontrolü ele almanızı kolaylaştırabilir. Arkadaşlar ve gruplarla yapılacak faaliyetler gündemde olabilir. Maddi konulardaki hedeflerinizi gerçekleştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ailenizin isteklerini yerine getirmek ve onlara yardımcı olmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sizi rahatsız eden şikayetleriniz için harekete geçebilir; dinlenerek veya gerekli tedaviye başlayarak çözüm bulabilirsiniz. İş hayatınızda sizi bir süredir bilinçaltınızı meşgul eden konular huzursuzluk vermekteydi ancak olumlu haberlerin gelmesi sizi biraz olsun rahatlamanızı sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sanat, yaratıcılık alanında verimli geçecek bir gün sizi bekliyor. Aşk hayatınızda sizi yoğun tutkulara neden olacak duygusal bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye olan gerçek hislerinizi tartarak endişelerinizi gidermek amacı taşıyan bazı girişimler yapabilirsiniz.  Çocuklarınıza hassas ve duyarlı yaklaşımlarınız aranızdaki ilişkinin olumlu ilerlemesine neden olabilir.