Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güne yorucu ve detaylı bir çalışmayla başlayabilirsiniz. İletişim trafiğinde oluşan sorunlar yanlış anlaşılmalara ve muhalif düşüncelere neden olabilir. Fakat üstlerinizden ve güçlü otoritelerden alacağınız destekle çalışma hayatınızda girişimlerde bulunabilir ve projeler içinde yer alabilirsiniz. İş ve sosyal ortamınızda takdir alarak yeni kariyer fırsatları yakalayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün ekonomik gelirlerle ilgili kararsızlık yaşayabilir, detaylara takılarak fırsatları kaçırabilirsiniz. Çocukların eğitimi için planlar yapabilir, uzmanlara danışarak fikir alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise uzun vadeli kararlar alarak, evlilik, ortaklık gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Güçlü kişi ve gruplardan alacağınız destekle yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aileye ve evinize zaman ayırmanız gerekebilir, yaşamınızla ve ilişkilerinizle ilgili kararlarınız işleriniz yüzünden istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Finansal konularla ilgili girişimlerde bulunacak desteği bulabilirsiniz. İkilemde kaldığınız olaylar karşısında detayları göz önünde bulunarak tutarlı hesaplar yapabilirsiniz. Kurumsal firmalardan ekonomik kaynaklar bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aldığınız duyumlar ve dedikodular ikilemde kalmanıza, eylemlerinizi ertelemenize neden olabilir. Fakat gelen her bilginin doğru olmadığını da göz önünde bulundurmalısınız. Bugün üstünde uzun zamandır çalıştığınız ve planladığınız anlaşmaları yapabilir, eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizin güçlü desteğiyle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar ekonomik engellere takılarak sizi bir an kararsız bırakabilir. Fakat çalışma ortamınızda ki otoritelerin ve güçlü kişilerin desteğiyle yoluna devam edebilirsiniz. İkilemde kaldığınız konular üzerine detaylı ve tutarlı planlar yaparak, girişimlerde bulunabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ortak projeler üstünde çalışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal yaşamınızda ikilemde kalacağınız gelişmeler yaşanabilir, fakat detaylarda boğularak fırsatları kaçırabilirsiniz. Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, hayatınızda yeni bir dönem başlatacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizin de desteğini alarak keyif alacağınız hobiler edinebilir, uzun vadeli projeler yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gizli ilişkilerden ve kulislerden destek alabilirsiniz fakat aynı görüşü paylaştığınız gruplardan gelen haberler sizi ikilemde bırakabilir, karşınıza kadersel engeller çıkarabilir. Aileden güçlü kişilerin yardımıyla eskiden beri süregelen sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Girişimlerde bulunmak için uzun vadeli planlar yapabilir, detaylı ve gizli çalışmalar içinde olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi planlarken finansal konularda zorlanabilir, arkadaşlarınızla dedikodular ve yanlış bilgilerin paylaşımından dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fakat yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerin desteğiyle ileriye yönelik girişimlerde bulunabilir, size güç kazandıracak eğitimlere katılabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün iş ve sosyal hayatınızda hareketlilik yaşayabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişiler kafanızı karıştırarak ikilemde kalmanıza ve seçim yapmakta zorlanarak, fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Güçlü kişilerden alacağınız destekle ekonomik gelirlerinizde dönüşüm ve başarı sağlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gündelik yaşamınızda işlerinizi yerine getirirken aksilikler ve sakarlıklar yaşayabilirsiniz. İkilemde kalmanız bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir, görüşlerinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Uzun yolculuklar, yüksek eğitim, mahkeme ve medyayla ilgili konularda başarılı olabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşamınızı dönüştürebileceğiniz güce sahipsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularla ilgili endişeler yaşayabilir, ortak kaynakların paylaşımında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün girişimlerde bulunmak isteyebilir, kulislerden ve gizli ilişkilerden yardım alabilirsiniz. Uzun vadeli ve stratejik planlar yaparak banka, kredi, vergi gibi konularda yaşanan krizleri çözebilirsiniz. İş ve sosyal yaşamınızda üstlerinizin desteğini alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün şartlar size bağlı olmasa da yeni girişimlerde bulunabilir, karşınızdakilerin desteğiyle hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Eşiniz ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin eleştirileri aile içinde huzursuzluğa neden olabilir. Yine de güçlü arkadaşların yardımı ile yolunuza devam edebilir, tutarlı ve uzun vadeli planlar geliştirebilirsiniz. Gruplar içinde başarılı olabilirsiniz.