Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün duygusal paylaşımlar, finansal konular için tepkileriniz oldukça tutkulu olabilir. Yaratıcı tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Burç değiştiren Mars hassas ve duyarlı hareket etmenize; sonucunda yaptırım gücünüzün azalmasına veya bazen kararsız kalmanıza yol açabilir. Yakın arkadaşlıklar yerine grup içi faaliyetler ilginizi çekebilir; bir amaca yönelik düşünceler etrafında birleşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler gündeminizde önemli bir yer tutacaktır. Karşınızdaki kişilerin derin, tutkulu dolu davranışları sizi duygusal davranmaya itebilir. Arkadaşlarınızın ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olabilir; farklı sosyal gruplar içinde yer alarak yaratıcı çalışmalara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız iş ve projelerinizi artık gözler önüne çıkarmak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ele aldığınız iş ve uğraşlarınızı hakkını vererek yapmak istemeniz gerek bedensel gerek duygusal olarak yorucu olabilir. Burç değiştiren

  Mars ay boyunca iş ve sosyal hayatınıza hareketlilik ve yoğun çalışma getirebilir. Yurtdışı, eğitim, mahkemelerle alakalı işlerinize realist bakabilir; ilerisini düşünerek kararlar alabilirsiniz. Uzaklardaki dost ve akrabalarınızla bağlantıya geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

YENGEÇ: Bugün aşkta tutkulu olabilir; sevdiğiniz kişiye duygularınızı etkileyici bir biçimde açabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde yaşanacak huzursuzlukları empati kurarak çözmeye çalışmalısınız. Hedeflerinizle ilgili bazı karar değişikleri yapabilir; ileride iş ve sosyal hayatınıza katkıda bulunacak eğitimler için girişimde bulunabilirsiniz. Ortak gelirlerle ilgili olumlu koşullar içindesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, yerleşim ve alevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Sizi derinden etkileyen gelişmelere daha duyarlı ve kabullenici yaklaşmanız gerekebilir. Ortak gelirler, borç alacak gibi finansal konular ay boyunca sizi meşgul ederken belirsizlikler karşısında bazen fedakarlık gösterebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir; sizden farklı kişiler hayatınıza girebilir.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevre, kardeşlerle ilişkileriniz sizi derinden etkileyebilir; fazla istekli olmasanız da bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Eğitim, yolculuklarla yeni kararlar alabilir; üzerinde uğraştığınız işleri derin ve kapsamlı çalışabilirsiniz. Bu ay ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız dikkat çekici olabilir; tüm ilginizi bu yöne vermek zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda ilerlemek için yeni teknikler deneyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda bazı endişeler içinde olmanız kazançlarınızı arttırmak için yeni arayışlara itebilir. Yeteneklerinizi kullanarak gelir elde edebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesine bağlı yorucu ve fedakarlık içeren koşullar içinde olacağınız için olarak ay boyunca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ancak aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler mutluluk sebebi.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Öğle saatlerinde bucunuza geçen Ay ile kendinizi daha rahat ifade edebilir; isteklerinizin peşinden tutkuyla gidebilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesi aşk hayatınızda kararsızlıklara ve bazı incinmeler sebep olurken hayalleriniz için mücadele edecek gücü de size verebilir. Ev, yerleşim ve ailevi konularda yenilenmeler yaşayabilir; gayrimenkullerle ilgili kazançlar elde edebilirsiniz.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün nedeni belirsiz bir huzursuzluk hissedebilir; kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler karşısında fedakar davranmanız gerekebilir. Ev değişikliği, ailevi konularda hareketli bir gündemin olacak oluşu ay boyunca sizi meşgul edebilir; kimi zaman yorgunluğa ve hassasiyete sebep olabilir. Ortak gelirler, maddi manevi paylaşımlardan yana fırsatlara açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hedeflerinize yaklaşmanın keyfini yaşayabilir; arkadaşlar ve gruplar içinde yaratıcılığınızla ve hassas yönünüzle öne çıkabilirsiniz. Mars’ın burç değiştiriyor oluşu ay boyunca sezgilerinizi iyi kullanacağınıza işaret etmekte. Yakın çevre, komşular ve kardeşlerle ilişkilerde dikkatli olmalı; gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Gelirlerinizle ilgili artışlar memnuniyet verici olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Venüs; kendinizi rahat ifade etmenize; güzellikler ve aşktan yana şansa işaret ediyor. Yaratıcılığınızı ve çalışmalarınızı geniş kitlelere duyurabilir; iş ve sosyal hayatınızda bugün yeteneklerinizle, duygusal hassasiyetlerinizle ön planda olabilirsiniz. Ay boyunca kazançlarınızı ve yatırımlarınızı iyi değerlendirmeye bakmalı; gereksiz yapılacak harcamalardan uzak durmalısınız.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yurtdışı, eğitim ve medya ile ilgili uğraşlar sizi meşgul edebilir. Hayat görüşünüz ve geleceğiniz üzerinde etkili olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Burcunuz geçen Mars, ay boyunca sizi aktif kılmakla birlikte istekleriniz için gereken mücadele gücünü ve başarıyı size getirecektir. Aşk ilişkilerinizi gözlerden uzak yaşama isteğiniz ağır basabilir veya içten içe bazı sorgulamalar yapabilirsiniz.