Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İş hayatınız ve sorumlulukların ağırlık kazanabilir; görev bilinciyle hareket edebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak isterken gereksiz güç gösterilerine girebilir; isteklerinizin peşinden hırsla gidebilirsiniz. İlerleyen saatlerde gerek duygularınızın etkisine girebilir; hırsınızı törpüleyerek hem kendinize hem çevrenize daha anlayışı ve şefkatli davranabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı işler ve eğitimle alakalı geleceğinizi şekillendirecek girişimler içinde olabilirsiniz. Güçlü ve otorite konumundaki kişilerden destek beklerden engelleriyle karşılaşabilir; belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda alacağınız riskleri iyi hesaplamalısınız zira kazançlarınızdan beklentileriniz ve harcamalarınız yüksek.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için finansal konularda bilinçli ve sorumluluklarınızı göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar sizi beklentilerinizi yüksek tutacağınız yeni girişimlere yöneltebilir. Duygusal paylaşımlarınızda sizi belirsizlik yaratan koşulların üstesinden gelebilmek için güç gösterilerine girebilir; kendinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz.

 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay birkaç gün koşulların size bağlı olmadığınız ve karşınızdaki kişilerin etkisi altında olacağınıza işaret etmekte. Yakın beraberlikler ve ortaklıklarda bazı güç çekişmeleri yaşanması ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. İş hayatında tek başında hareket etmek ve kendinizi göstermek istemenize rağmen otoritelerden veya üstlerinizden destek bulamayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatında sizi kısıtlayan koşulların olması ve sorumlulukların artması daha sıkı çalışmanızı gerektirmekte. İş arkadaşlarınızla aranıza rekabetten dolayı mesafe girebilir; güç savaşları yaşanabilir. Hedeflerinize varabilmek için azimli ve planlı hareket ederek engelleri aşabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca sağlığınıza dikkat etmeli; uzmanların önerilerini dikkate almalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün sizi destekleyen koşullar içindesiniz. Yatırımlarınızla ilgili bir karar aşamasında olabilir; finansal durumunuzu isteklerinizi gerçekleştirmek için gözden geçirebilirsiniz. Ancak beklentilerinizi yüksek tutuyor olmanız para konularında gerginliğe sebep olabilir. Planlarınızı iyi yapmalısınız. Eşin veya ortağın sizi hayale sürükleyen isteklerine karşı sağlam durmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Sorumlulukların ve görevlerin arttığı günlerdesiniz. Gayrimenkul, araziyle ilgili kararlar gündeme gelebilir. Gelecekten beklentileriniz büyük ancak isteklerinizi yerine getirme konusunda başkalarına olan bağlılığınız halen sürmesi karşınızdaki kişilerle kişilik çatışmaları yaşatabilir. Alttan alarak çözüm bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Fikir ve düşüncelerinize oldukça fazla güvenmektesiniz. İkna etme beceriniz sayesinde her şeyin üstesinden gelebileceğinize inancınız tam. İş ortamında kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyecek ve liderliği elinize alarak zorlu görevleri başarıyla yerine getireceksiniz. Bu arada sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Stres ve yorgunluk hem bedenen hem ruhen yıpratabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kazançlarınıza odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Borç ve alacaklarla ilgili gelişmeler kimi zaman sizi zorlayabilir; çocuklar, keyifler için yapılacak harcamaların çıkması planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Bütçenizi gözden geçirmeli; geleceği düşünerek hareket etmelisiniz. Sevdiklerinizle aranızda değerinizin bilinmesi adına bazı çatışmalar yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Ay kendinizi güçlü ifade etmenize ve isteklerinizin peşinden hırsla gitmenize olanak sağlamakta. Gerek ailevi konularda gerek kariyerinizi ilgilendiren durumlarda ipleri elinize almak isteyebilir; bu nedenden dolayı güç gösterilerinde bulunabilirsiniz. İş anlaşmalarının veya iş gezilerinin artması hem bedensel hem zihinsel olarak dinamik olmanızı gerektirmekte.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumlulukların getirdiği yükler ağır gelebilir Kendi içinize dönerek yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ancak yapmanız gereken iş seyahatleri, iş anlaşmaları veya eğitim çalışmaları nedeniyle bu pek mümkün olamayabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili zihninizi meşgul eden sorunları çözmek için yeni yollar denemeli; güç çekişmelerine girmekten kaçınmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için yapacaklarınıza odaklısınız. Maddi konularda, yatırım ve bütçenizi ayarlamaları konusunda arkadaşlarınızla veya bağlı olduğunuz gruplarla irtibata geçebilirsiniz. Aranızda çekişmeler yaşansa da verimli sonuçlar çıkarabilirsiniz. Ailenizden veya ailenizin kaynaklarından beklentilerinizin olması sizi risk almaya yatkın ve iyimser kılabilir.