Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün artık daha sağlam adımlarla ilerlemek ve uzun vadeli yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Ekonomik faaliyetlerde bulunurken doğru fiyatlandırmalar yapabilir, bir malın ya da hizmetin bedelini gerçek değerler üzerinden belirleyebilirsiniz. Gün içinde ani gelişen fırsatları yakalamak için acele ederseniz girişimlerinizin ertelenmesi söz konusu olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinizden ve fikirlerinizden emin olduğunuz bir gündesiniz. Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için sağlam adımlarla ilerlerken işbirliği içinde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz. Bir anda gelişen olaylar dostu düşmanı daha iyi ayırt etmenizi sağlayacaktır. İlişkilerde yaşanan gerilim duygusal soğumalara neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Her ne kadar duygularınızı ifade etmekte zorlansanız da sosyal hayatınızda aktif olabilirsiniz. Kariyerinizi etkileyecek anlaşmalar ya da görüşmeler yapabilir, finansal destekler alabilirsiniz. Size yön vererek, gelecek planları kurmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama girişimlerinizin beklediğiniz hızda ilerlemeyeceğini ve engeller olabileceğini bilmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Özellikle sabah saatlerinde güçlü partnerlerin etkisi altında kalarak, hedeflerinizi keskinleştirebilirsiniz. Ortaklıklar ya da işbirlikleri ekonomik anlaşmaların ve beklentilerin yolunu açabilir. İş ve sosyal hayatınızda gelişen ani olaylar, farkındalığınızın artmasına ve bireysel adımlar atma isteğine yol açabilir. Fakat çok acele etmemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal anlaşmalar gündemde olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerin güçlü desteği kariyerinize dair uzun vadeli girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır fakat hem iş hem de özel hayatın sorumlulukları geri adım atmanıza neden olabilir. Hayata bakış açınızı etkileyecek ani olaylar, zihninizi açacak ve farkındalıklar yaşayabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ani gelişen finansal olaylar kriz ve fırsatları da beraberinde getirebilir. Ortak kaynakların kullanımında özgür ve bireysel kararlar alabilirsiniz. Fikirlerinizden zaman zaman şüpheye düşseniz de bugün kendinizden emin olacak ve görüşlerinizi sağlamlaştırabileceksiniz. Değerlerinize sahip çıkmaya çalışırken karşılaşacağınız muhalefet can sıkıcı olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdakilerin beklenmedik tavırları sürprizlere yol açabilir. İlişkilerde farkındalığınızın artmasını sağlayacak gelişmeler yeni başlangıçlar da bulunmanıza ve kendinizi özgür hissetmenize neden olabilir. Finansal konularda daha güçlü olabileceğiniz destekler alabilir, iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Ekonomik sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda olabilecek sürprizler yeni stratejiler belirlemenize neden olabilir. İş arkadaşlarınız; farkındalığınızın artmasına ve kendinize yön belirlemenize yardımı dokunabilir. Her ne kadar başkalarının koşullarına uyum sağlamaya zorlansanız da başkalarından gelecek fırsatlar kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün karşılaşacağınız sürprizler kendinizi özgür ve özgüvenli hissetmenizi sağlayabilir. Yeni aşk ilişkileri ya da fırsatlar hayata daha sıkı bağlanmanıza yol açacaktır. Uzun vadeli ve kalıcı projelere imza atmak, gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir saklı kalmış sırların açığa çıkması olayların netleşmesine neden olacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayatınız da yeni bir döneme girdiğinizin farkına varabilir, ani gelişen olaylarla birlikte uyanışlar yaşayabilirsiniz. Sürprizler; beraberinde fırsatları da getirebilir. Bu gelişmeler yaşamdan daha fazla keyif almanızı ve kendinizi güçlü etmenizi sağlayabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalar uzun vadeli, başarılı finansal olaylara yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gelen haberler sizi şaşırtabilir ve bir anda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar ve görüşmeler iş hayatınızda uzun vadeli, başarılı gelişmelere yol açabilir. Eve ve aileye dair konularda, kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayan destekler alabilirsiniz fakat karşılaşacağınız engeller duygusal soğumalara ve ertelemelere neden olabilir, dikkat etmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüşlerinizi ve inançlarınızı ifade edebileceğiniz, aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde toplantılar yaparak, anlaşmalara varabilirsiniz.  Arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz gruplarla yapacağınız görüşmeler farkındalıklar yaşamanıza ve kendinizi güçlü hissederek, yeni hedefler belirlemenize neden olabilir.