Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.05.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün olaylara idealist bir gözle bakabilir; hedeflerinize ulaşmanızdaki engelleri ortadan kaldıracak davranabilirsiniz. Toplumsal konularda duyarlı olabilir; bireysel veya ortak amaçlarınız için grup ve derneklerle birlikte hareket edebilirsiniz. Maddi konularda kısıtlandığınız şu günlerde bütçenizi değerlendirebilir; yeni kazanç yolları bulmak veya yeni bir tutum belirlemek zorunda kalabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bir süredir üzerinde düşünüp planladığınız fikirler ve projelerinizi uygulamaya geçirmek isteyebilir; gerek iş gerek özel yaşantınızın geleceği için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak kendi fikirlerinizde ısrarcı olmalı; geniş bir bakış açısıyla bakmalı; başkalarının da düşüncelerine yer vermelisiniz. Grup ve derneklerle ortaklaşa yapılacak çalışmalarınız olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğinizi düşünerek hareket etmek; yeni proje ve girişimlerde bulunmak istiyorsunuz. Ancak çalışma koşullarınızdaki eksiklikler veya kontrol edemediğiniz maddi konular önünüze engel olarak çıkabilir. Üstesinden gelmek için yeni projeler geliştirmeniz; farklı yollar izlemeniz gerekebilir.  Kontrolünüz dışında gelişen olayların güveninizi kırmasına izin vermemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda gelecek kaygısı içindesiniz. Ortak olduğunuz veya gelirleri paylaştığınız kişilerle birlikte yeni projeler içinde olabilirsiniz. Ancak sizi engelleyen bazı gelişmeler de var. Üstesinden gelebilmek için kapsamlı araştırma yapmalı; sağlam adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Duygusal paylaşımlarda gerçekçi ve ilkeli davranabilirseniz isteklerinize ulaşmanız daha kolay olabilir. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önemli bir yer tutuyor.  Ortak bir gelecek hazırlığında olabilirsiniz ancak önce ailenizden veya otorite konumundaki kişilerin karşınıza çıkardığı engelleri aşmanız gerekmekte. Temkini elden bırakmadan farklı yollar izleyerek isteklerinize ulaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Eşinizin, işbirliği yaptığınız kişilerinde sizin gibi davranmalarını; destek olmalarını beklemektesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

 İş hayatınızda sizi yoran gelişmeler var. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmeli; sonrasında ideallerinizin peşinden gitmelisiniz. Çalışma koşullarınızı yenilemek ve güncellemek için yeni tekniklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Size desteği dokunabilecek gruplar ve ekiplerden destek bekleyebilirsiniz. Ancak işin maddi tarafını sağlamanız düşündüğünüz gibi kolay olmayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

 Aşk hayatınız, çocuklarınızın geleceği sizi zihnen oldukça oyalıyor olabilir. İdeallerinizi sorguladığınız bir dönemdesiniz. Sağlam bir duruş sergileyebilmek adına ilkeli hareket etmek zorundasınız. Maddi konularda son günlerde yaşanan kısıtlı duruma yeni bir yön verebilmek için artık daha farklı davranmanız veya bulunduğunuz şartlara uyum sağlamanız gerekmekte. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, yerleşim, kariyeriniz ve ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz.  İdealinizdeki koşulları oluşturmak için harekete geçmek isteğindesiniz ancak sizi engelleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere güvenip güvenmemekte bazı çelişkiler yaşayabilirsiniz. Sağlam temellere dayalı ilişkiler kurmak adına sevdiğiniz kişiye veya işbirliğinde olduklarınıza son fırsatları verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

 Geleceğiniz için daha fazla düşünmekte ve plan yapmaktasınız. Yakın çevreniz ve kardeşlerden beklediğiniz desteği almakta bugün zorlanabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına yapacaklarınıza odaklanmalı; sürdürdüğünüz tarzınızda ısrarcı olmanın ve değişime direnmenin kayıplar getireceğini unutmamalısınız. Sağlığınızı olumsuz alışkanlıklarınızdan bir an evvel kurtulmaya bakmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

 Kazançlarınızı yeni bir gözle değerlendirmektesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için kazançlarınızı arttırmanız gerektiğinin bilincindesiniz. Gruplar içinde ve ekip çalışmalarındaki gayretlerinizin bugün engellenmesi söz konusu. Aşkta ve çocuklarla olan ilişkilerinizde güven sorunu yaşanabilir; üstesinden gelmek için yeni çözüm yolları üretmeli veya bakış açınızı değiştirmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay, kendinizi farklı bir şekilde ve idealist ifade etmenize olanak sağlıyor. Ancak sorumluluklar ve iş yükünün getirdiği kısıtlanmalara da açıksınız. Önünüze çıkan engelleri aşmak için çaba göstermeli; sürdürdüğünüz tarzınızda değişiklik yapmalısınız. Aile içinde yaşanabilecek olayların veya yerleşimle ilgili pürüzlerin üstesinden alternatif çözümler getirerek gelebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

 İçinize yöneldiğiniz günlerdesiniz. Geçmişi düşünerek çıkardığınız derslerle ileride neleri yapmanız neleri yapmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. Geleceğinizi kurmak için attığınız adımların ön hazırlık aşaması veya aşılması gereken parasal engeller sizi gizliden yoruyor olabilir. Kendinizle baş başa kalarak özgüveninizi etkileyen bilinçaltı düşüncelerinizi sorgulayabilirsiniz.