Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.05.2014

Koç            21 Mart - 20 Ni­san

Keyifle başladığınız günde ilerleme kaydedememeniz can sıkıcı olabilir. İletişim trafiğiniz yoğun olmasına rağmen girişimlerinizde sonuç alamayabilirsiniz. Ekonomik konularda karşınıza çıkan engeller anlaşmaların bozulmasına yol açabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi canlandırabilir, kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitimleri planlayabilirsiniz.

Boğa       21 Nisan - 21 Mayıs

Gelirlerinizi artırmak için araştırmalar içine girebilir, ticari faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişimde yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunmanıza rağmen hızlı bir ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Karşınızdakilerin üstünüzde baskı kurduğunu hissederek kendinizi ifade edemeyebilirsiniz.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünde çok enerjik ve hareketlisiniz. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünmeli hatta birkaç gün beklemelisiniz. Kendinizi ifade etme isteğinde olmanıza rağmen gelişmeler istediğiniz hızda olmayabilir ama yine de dün başladığınız işlerin sonuçları yavaş yavaş görünmeye başlayabilir. Düşmanlıklar ve gerginlikler sağlığınıza zarar verebilir.

Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz

İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar ya da arkadaşlarla aranızda gerginlikler yaşanabilir, düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumluluklar yaşamdan keyif almanızı engelliyor olabilir. Yalnız kalarak durum değerlendirmesi yaparken bir yandan da kafanızın karışık olması karar alarak harekete geçmenizi engelleyecektir.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Dernekler ve gruplar içinde yer alabilir, arkadaşlarınızla fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Sosyal ortamınız hareketi olmasına rağmen girişimlerinizin ilerlememesi keyfinizi kaçırabilir. Fakat sabırlı olmalı aldığınız sonuçlar doğrultusunda stratejiler belirlemelisiniz. Ailevi sorumluluklar kariyer planlarınızın önüne engel olarak çıkabilir.

Başak      24 Ağustos - 23 Eylül

Hayata bakış açınızı dönüştürmeye zorlandığınızı, sorumluluklarınızın planlarınızı engellediğini düşünebilirsiniz. Fikir ayrılıkları kendinizi rahat ifade edememenize yol açacaktır. Kariyerinizle ilgili kafanızda bir çok düşünce olabilir fakat henüz kararlarınızı uygulamaya koyamayabilirsiniz. Bugün eyleme geçmektense araştırmalar yapınız.

Terazi      24 Eylül - 22 Ekim

Düşüncelerinizi paylaşmak, görüş ve inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Henüz netleşmese de geleceğe dair umutlar geliştirebilir, hayata daha akılcı bir gözle bakabilirsiniz. Bugün duygulardan çok mantık ön planda olacaktır. Finansal konularda yaptırımlar da bulunmak istemenize rağmen önünüze çıkan engeller vazgeçmenizi gerektirebilir.

Akrep    23 Ekim - 22 Kasım

Kredi, vergi, sigorta, nafaka veya miras gibi konulara yönelik attığınız adımların sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz krizlere akılcı çözümler geliştirebilir, duygusal davranışlardan uzak durabilirsiniz. İlişkilerde yaşanan gerilim kendi değerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Sorumlulukları yerine getirmek karşınızdakilere baskı uygulayabilirsiniz.

Yay           23 Kasım - 22 Aralık

Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanan gerilim hem sağlığınıza hemde iş ortamınıza zarar verebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projelerin engellenmesi veya rafa kaldırılması can sıkıcı olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle kurduğunuz iletişim size fikir verse de karar alarak, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İşbirliklerinde daha akıllı olmalısınız.

Oğlak     23 Aralık - 20 Ocak

Bugün düşünceleriniz daha net olabilir ama henüz harekete geçmeye hazır olmayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yoğun bir tempo olmasına rağmen beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için adımlar atarken, sevdiklerinizin fikirlerine kulak vermemeniz gerilime neden olabilir.

Kova         21 Ocak - 19 Şubat

Günü hobilerinize ve sevdiklerinize ayırabilir, keyif aldığınız konularda fikir alış verişinde bulunabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişimde yaratıcılığınızı kullanarak, kendinizi ifade edebilirsiniz fakat iş hayatınızda ki sorumluluk ve zorunluluklar düşüncelerinizi açığa çıkaramamanıza neden olabilir. Girişimlerinizi ertelemeniz gerekebilir.

Balık         20 Şubat - 20 Mart

Aile ve eve dair konularda yaşanan hareketliliğin sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz. Fakat fikir alışverişinde bulunmak ve akılcı davranışlarla anlık çözümler bulmakta başarılı olabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi sağlamak için başlayacağınız eğitimlerde ya da çıkacağınız yolculuklarda önünüze çıkan engeller, içinize kapanmanıza neden olabilir.