Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Maddi konular ve değerlerinizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Güvenlik duygunuzun adeta testten geçtiğini düşünebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken uzun vadeli ve gerçekçi düşünebilir; karar alırken temkinli olabilirsiniz. Aşk ve sevgiye bakışınızı değiştiren gelişmeler kurallarınızı yeniden gözden geçireceğiniz koşullar getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza geçen Ay; huzur, keyif ve maddi konulara daha fazla önem vereceğinize işaret etmekte. Günün ilik bölümünde kendi koyduğunuz kuralların baskısını üzerinizde hissedebilir; bazı kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde rahatlayabilir; duygu ve düşüncelerinizin örtüşmesiyle huzuru yakalayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konular bilinçaltınızı oldukça meşgul etmekte. Yaşamdan keyif almakta ve geleceğe umutla bakmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bugün kendinizle baş başa kalarak ve içi sesinizi dinleyerek yaşadıklarınızı değerlendirebilirsiniz. Düşüncelerinizi planlamak ve ileride size gerekli olacak şekilde düzenlemeler yapmak adına koşullar uygun olacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedefleriniz ulaşabilmek için maddi manevi değerlerinizi sorguladığınız bir gün olabilir. Karşınızdaki kişilerin sizi baskı altına davranışları karşısında zorlanabilir; kendinizi geliştirmeye yönelebilirsiniz. Kararlarınızı duygularınız doğrultusunda alabilir; kendi içi huzurunuzu önemseyebilirsiniz. Fazladan yaptığınız harcamalar bütçenizi düzenlemenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk, sevgi ve ikili ilişikler adına yorucu bir gün olabilir. Derinlerde olan sorunları çözmeniz gereken gelişmeler yaşanabilir. İş ve sosyal hayatınızda huzuru ve maddi güvencenizi sağlamak için çaba içine girebilirsiniz. Sorumluluklarınıza sahip çıkarak atacağınız adımlar uzun vadeli projeler getirebilir. Güçlü kişilerin desteğinin sizinle olduğunu unutmamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim ve medyaya ait konularda beklediğiniz haberlerin gelmiyor oluşu günün ilk bölümünde huzursuzluk yaratabilir. Gelecek kaygısı ve maddi güvenceniz adına tedirginlikler yaşayabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde sizi kısıtlayan bu koşulların üstesinden gelebileceğiniz morali yakalayabilir; yeni planlar geliştirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda sizi kriz yaşatacak etkiler altındasınız. Kazançlarınızdaki kısıtlı koşullar geleceğe güvenli bakmanızı engellemekte; gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmenize neden olmakta. Duygusal paylaşımlarda kıskançlık ve sahip olma duygusunu huzursuzluklar yaratabilir. Dikkat. İlerleyen saatlerde aileden gelecek destekler sizi biraza rahatlatabilir.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına önemli bir gün olabilir. Karşınızdaki kişilere duyduğunuz güven test edilebilir; beraberliğin size ne derece huzur verdiğini sorgulayabilirsiniz. Kısıtlandığınızı düşündüğünüz konularda gerçekleri görmezden gelemeyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde düşünce sizi gerek düşünce gerek duygusal olarak rahatlatacak koşullar içinde olacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma hayatınızda ve gündelik işlerinizde planlarınız istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir; kendinizi bir kapan içinde hissedebilirsiniz. Maddi konularda yaşanan zorluklar karşısında gelecek güvencenizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işlerinizde sağlam adımlar atarak ilerlemek için gelişmeleri etraflıca değerlendirmeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayatın keyiflerine açıksınız. Ancak günün ilk bölümünde içinde bulunduğunuz koşullar huzurunuzu ve mutluluğunuzu olumsuz etkileyebilir. Aşk, sevgi veya çocuklarla ilgili konularda sorumlulukları ön planda tutmak zorunda kalabilirsiniz. İlerleyen saatlerde isteklerinize erişmeniz ve içinizden gelenleri ifade etmeniz daha kolay olacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Oldukça yoğun ve zorluklarla geçen bir gün olabilir; bazı bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Ailevi konular, iş ve evle ilgili sorumluluklar size yükler getirebilir; huzurunuzu kaçırabilir. İkili ilişlilerden kaynaklı durumlar karşısında alacağınız kararlarda gerçekçi düşünerek hareket etmeli; sizi kısıtlayan koşulları aşmak için tavır değiştirmelisiniz. Gün sonunda rahatlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevre, kardeşlerle ilgili konularda bazı yükler altındasınız. İnat ettiğiniz düşünceleriniz ilerlemenize ve sorunları çözmenize sanki bir engel gibi. İş yaşantınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekte geç kalmamalı; doğru zamanda hamle yapmaya çalışmalısınız. Gruplar ve ekip çalışmalarının getirdiği baskı aslında kendinizi yenilemenize olanak sağlamakta.