Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygusal olarak zorlayan ancak gerçekçi davranmaya iten bir ruh halinde olabilirsiniz. İleride kendinize faydası dokunacak kararlar alabilirsiniz. Finansal alanda ise sizi düşündüren zaman zaman kaygılandıran ve kısıtlayan koşullar var. İçinde bulunduğunuz durumun üstesinden gelebilmek için daha planlı olmalısınız. Yeni girişimlerde bulunmak yerine var olanları değerlendirmeye bakmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün beraberlikler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına istediğiniz verimi alamayabilir; işlerinizi planladığınız hızda ilerletemeyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sizden yapabileceğinizden fazla talepleri olabileceği gibi belli bir mesafede de durabilirler. İçinde bulunduğunuz durumu değerlendirmeye bakmalı; karar almamalısınız. Yaşadıklarınıza gerçekçi bakmalı ve objektif olmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün sağlığınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Yorulabileceğiniz ortamlarda yer almanız söz konusu. Çalışma hayatınızda başlamış olduğunuz işleri tamamlayabilir; eksikleri gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca maddi konularda yaşanacak sıkışıklığa büyüklerinizden yardım ve destek talep ederek çözebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda duygusal soğukluklar yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen durumlardan dolayı duygusal soğumalar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı sorumluluklar sizi bugün karamsar kılabilir. Gerçekçi düşünerek davranmaya bakmalı; hislerinizi kontrol etmelisiniz. Aileden gelen kaynaklarla ilgili sizi bir süredir meşgul eden konulara son noktayı koyabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aile ve gayrimenkulle alakalı işleriniz bugün artık sona erebilir. Bir süredir düşündüğünüz yatırımları yapmak için uygun koşullara kavuşmuş olabilirsiniz. Derin ve kapsamlı düşünerek hareket etmeniz yerinde olur. Ayrıca aile içinde bazı sorumlulukların üstünüze kalması gün içinde zaman zaman sizi karamsarlaştırabilir. Soğukkanlı ve sakin olmaya bakın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün düşüncelerinizdeki karamsarlık ve kaygıyla dikkatleri çekebilirsiniz. Elinizi attığınız işlerin yavaş ilerlemesinin de bunda etkisi olabilir. İstekleriniz konusunda fazla hırslı olmamaya bakmalı; kendinizi frenlemelisiniz. Yakın çevre, kardeşler ile ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla ilgili son durumlar belli olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızdaki azalma sizi bugün zorlayabilir. Artık bütçenize daha uygun bir şekilde harcama yapmanız gerektiğine kanaat getirebilirsiniz. Ödemelerde eksik bıraktıklarınızı tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kendi değerinizi bulmanıza imkan sağlayacak olaylar yaşamakta olmanız yeni kararlara ve davranış değişikliklerine neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hem işte hem özel hayatınızda sorumluluklar altındasınız. Üzerinizde çalıştığınız projelerle ilgili son rötuşları yapabilir; eksikleri tamamlayabilirsiniz. İkili ilişkilere daha ciddiyetle bakmanızı gerektiren gelişmelerin yaşanması sizi kaygıya düşürse bile üstesinden geleceğinize dair güveniniz tam olabilir. Alacağınız kararlar neticesinde yeni bir süreci başlatabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün bilinçaltınızın etkisi altındasınız. Karamsarlığa düşüren ilişkiler, maddi konular sizi düşünmeye sevkedebilir. İleriyi düşünerek nasıl davranmanız gerektiğini hesaplayabilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki gelişmelere rağmen çözüm yolları yaratmaya uğraşabilirsiniz. Yarından sonra şartlar sizin daha iyi olacak ve yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızın hareket kazandığı günler içindesiniz. Ancak sabah saatlerinden itibaren sizi sıkıştıran etkiler altındasınız. Girişimleriniz istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Ekip çalışmalarında hedeflediğiniz verimi almak için fazladan çaba gösterebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projenin maddi boyutu ile ilgili çıkan engelleri yeni çözümler bularak aşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatında sorumlulukların arttığı ve koşulların sizi zorladığı bir gün geçirebilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizi iyi tutmak yararınıza olacaktır. Ayrıca sosyal konumunuzu etkileyecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Bir birliktelik kararı alabileceğiniz gibi yolları ayırmanızda söz konusu olabilir. Gerçekçi değerlendirmeler yapmadan hareket etmeyin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi kısıtlayan ve yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerden gelebilecek engeller sizi karamsarlığa ve alternatif çözümler üretmeye itebilir. Sakin ve soğukkanlı davranmak size iyi gelecektir. Ayrıca bir süredir yaşadığınız olayları kendi içinizde değerlendirmeye vakit ayırabilir; geleceğinizi tasarlayabilirsiniz.