Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün ilişkiler halen odak noktanız olmaya devam ederken ağzınızdan çıkacak sözlere ve harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Abartıya kaçabilir; aşırı gururun getirdiği hareketlerde bulunabilirsiniz. Olayları olduğundan fazla büyütebilir ve yanılabilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum ve dengeleri koruyarak ilerlemek fayda verecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün iş ve sorumluluklar ağır basıyor. Planlı ve dengeleri koruyarak idare etmeniz gereken durumlarla uğraşabilirsiniz. Aileniz, evinizden kaynaklı durumlar da ilişkilerinizi, beraberliğinizi etkileyebilir. Gururla hareket etmek sorunların çıkmasına neden olabilir. Kendi isteğinizi elde etmek isterken var olan bağlarınızın zarar görebileceğini düşünmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatı adeta macera gibi algılamaktasınız. Keyifler, sevdiğiniz kişiyle ve çocuklarınızla olan paylaşımlar önemli olurken arka planda ise işe ait konular zihninizi kurcalayabilir. Kendi fikirlerinizi kabul ettirmek için ikna edici davranabilir; abartılı görüşler ifade ederek ve konuşmalar yaparak etrafınızdakileri etkilemeye çalışabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ev, aile ve gayrimenkulle ilgili hareketlilik bugün de devam ediyor. Uyumlu ve işbirlikçi bir tarzda ilerleme gayreti içinde olabilirsiniz. Finansal konularda abartılı harcamalara neden olan durumlar zaman zaman dengelerin şaşmasına ve ilişkilerin yıpranmasına neden olabilir. Alım satımla alakalı işlerinizde ise beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinizi merkeze alarak hareket edebilir; isteklerinizi uygulamak ve uygulatmak için çaba içinde olabilirsiniz. İkna edici ve etkileyici konuşmalar yapabilir; çevrenizdekileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Kardeşleriniz ve dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortam oluşturabilirsiniz. Abartılı davranışlar bağlarınızı zedeleyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortaklaşa işlerden elde edeceğiniz kazançlara yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca bütçenizi aşan harcamalarınızı karşılamak için yeni gelir fırsatları yaratma peşinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğiniz konusunda düşünebilir; bazı fikirler geliştirebilirsiniz. Kardeşlerle zihninizin gerisine attığınız konular yeniden ortaya dökülebilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi hem sosyal hem de hareketli kılıyor. Bugün gerek ilişkileriniz gerek güzelliğinizle ön planda olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde aranılan bir dost olmakla birlikte kıskanılan kişi de olabilirsiniz. Ayrıca maddi konularda ise gereğinden fazla yaptığınız harcamalarla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendi iç dünyanızda bazı takıntılı düşünceler içinde olsanız bile hareketli bir gün sizi beklemekte. Kişisel iş ve projelerinize odaklanabilir; iş ve sosyal hayatta öne çıkmak ve görünür olmak için çaba içine girebilirsiniz. Bugün çevrenizdekileri gerek sözleriniz gerek hareketlerinizle etkileyebilecek potansiyele sahipsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gruplar içinde ve arkadaş çevrenizde hareketli geçecek bir gün sizi bekliyor. Yeni tanışmalar olabileceği gibi eski dostlarla bir araya da gelebilirsiniz. Ancak arkanızdan çevrilecek işlere dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca bilinçaltınızı kurcalayan durumlar, kontrol dışı gelişmeler hayata karşı güçlü durmanızı gerektiren koşulları getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatta ilişkilerinizle gündemdesiniz. İşbirlikleri, uyum ve denge kurmak önemli olabilir. Ailenizle ilgili durumlar da uğraşı içinde olduğunuz alanlar olabilir.Alacak verecekler ve sigorta gibi finansal konular sizi uğraştırabilir. Hakkınızı almak için çaba içine girebilir; dostlarınızın desteğine gereksiniz duyabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim, medyayı içene alan işler sizi oyalamakta. Çıktığınız yolculuklarda ufkunuzu geliştireceğiniz yerler gezebilir; tanışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak diğer bir taraftan ise zihninizde tutkuyla bağlı olduğunuz konular var. İlişki içinde olduğunuz partnerinizle olan iletişimde dikkatli olmalısınız. Söz düellolarından kaçının.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi manevi paylaşımlarda işbirlikçi ve uyumdan yana olmanız gerekiyor zira bazı durumlar ikilem ve ufak çaplı kriz yaşamanıza sebep olabilir. İş ve gündelik hayatta üstünüze aldığınız sorumluluklarla baş ederken fazlasıyla yaptırımcı olma ihtimaliniz var. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili uğraşlar da çaba gerektirebilir.