Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.09.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne neşeli, hareketli ve dinamik olarak başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde tam bir konsantrasyon sağlayamasanız dahi ilerleyen süreçte kontrolü ele alabileceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklarla ilgili ilerleme kaydedebilirsiniz. İletişim adına değişen dinamikler önümüzdeki zamanlarda empati kurarak ve diplomatik davranmanıza neden olacaktır. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Merkür’ün burç değiştirmesi önümüzdeki günlerde iş hayatınıza hareket getirecektir. İşbirlikleri, görüşmeler, anlaşmalar ve yolculuklar adına yeni gelişmeler yaşayabilir; sanatsal faaliyet içeren çalışmalarınıza dinamizm getirebilir. Finansal konularda ilk başta sizi kararsızlığa düşüren durumlar olabilir. Sonrasında mantığınız sayesinde işleri yoluna koyabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Birçok işi aynı anda yapmak zorunda kalmak, koşulların değişkenliği ilişkilerinizi, işbirliklerinizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişilerin de değişken tavırları bu karmaşayı arttırabilir. Terazi burcuna ilerleyen Merkür ise önümüzdeki günlerde aşk hayatınız, çocuklarla olan iletişimiz ve yaratıcılığınız üzerinde olumlu etkiler yapabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Görev ve sorumluluklar sizi bekliyor. Ancak günün ilk saatlerinde konsantre olmanız ve belli düzen içinde hareket etmeniz zor olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde bir şekilde kontrolü saplayabilirsiniz. Bugün değişen iletişim dinamikleri sayesinde daha ılımlı ve işbirliğine yakın davranmanız söz konusu. Aile fertleriyle olan ilişkileriniz, eviniz veya gayrimenkulle ilgili yeni kararlarınız olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünden itibaren Terazi burcuna geçen Merkür sizi zihinsel alanda olumlu etkileyecektir. Çevrenizi etkileyen söylemleriniz, işbirliğine yakın fikirleriniz ve yaratıcılığınızla öne çıkabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşlerle olan ilişkileriniz uyum ve denge çerçevesinde gelişebilir. Gününüzün ise neşeli geçebilme olasılığı yüksek ancak sabah saatlerinde karmaşaya açıksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evde, ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Sabah saatlerinde içinde bulunduğunuz koşulları etkileyen ve değişime neden olan etkiler var. Ancak günün ilerleyen zamanlarında motivasyonunuz ve karar alma potansiyeline sahip olacaksınız. Para ve kazançlar alanınıza geçen Merkür, işbirliklerinden ve ortaklaşa işerden gelir elde edeceğinize işaret etmekte.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza geçen iletişim gezegeni Merkür; önümüzdeki günlerde fikir ve düşüncelerinizle öne çıkacağınızı gösteriyor. İşbirliğine ve uyuma açık olmanız size fayda sağlayacaktır. Eğitim, anlaşmalar ve yolculuklardan yana şansınız açık gibi görünüyor. Bugün ise kendinizi geliştirmek adına pek çok şey yapabilir; yakın çevrenizle iletişimizi güçlendirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konular gün boyunca gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Yabancılar, yurtdışı işler, eğitim ve ticarete dair işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak sabah saatlerinde koşulların değişkenliği kararsız kalmanıza ve netleşememenize neden olabilir. Terazi burcuna geçen Merkür ise bilinçaltınızın derinliklerine inmenize, ilişkilerinizi sorgulamanıza olanak sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ay ile birlikte kendinizi daha iyi ifade eder durumdasınız. Geleceğe dair umutlar içinde olmanız girişimcilik getirebilir. Ancak sabah saatlerinde fazla hayallere dalabilir; gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Günün sonrası ise daha verimli geçebilir. Burç değiştiren Merkür ise arkadaşlıklar, ekip çalışmaları ve bağlı olduğunuz gruplarla faaliyetler için size destek olacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kendi içinize döndüğünüz, düşüncelerinizle baş başa kaldığınız bir iki günlük bir süreç var önünüzde. Alacağınız riskleri sorgulayabilir; geleceğiniz atacağınız adımların ön hazırlıklarını yapabilirsiniz. Ancak bazı hayal kırıklılıkları yaşama olasılığına dikkat etmelisiniz. Burç değiştiren Merkür ise iş ve sosyal hayatınıza önümüzdeki bir ay hareket getirecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Terazi burcuna geçen Merkür, yurtdışı, eğitim, akademik konular, medya ve hukuksal işleriniz için yeni bir süreç başlatmakta. Uyum ve dengeleri kurarak işbirliğine açık davranabilir; kendinizi geliştirmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Arkadaşlar, grup çalışmaları ve hedeflerinizi gerçekleştirmek gereken yardım ve donanımı alacak olanaklar sahipsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızın hareketlendiği bir gün. Yurtdışı, eğitim ve medyaya ait işlerle ilgili meşguliyetleriniz olabilir. Günün ilk bölümü biraz karışık ve fedakarlıklara açık geçebilir; sonrasında düzenlerinizi kurma şansınız yüksek. Ayrıca burç değiştiren Merkür finansal alanda, ortak gelirlerle ilgili konularda uğraşacağınız günlerin olduğuna işaret etmekte.