Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.10.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san

Yine sorumluluklar, iş, güç ön planda olacak. Günün ilk saatleri inişli çıkışlı ve değişken koşullar içinde geçebilir. Tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanabilir; her zaman davrandığımızın dışında hareket edebiliriz. Ancak ilerleyen zamanlarda düzeni sağlayacak daha sakin tavırlar içinde olacağız. Maddi konularla ilgili işlerde ayağımız yere sağlam basarak kararlar alabiliriz.

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, eğitim, hukuk veya yolculukları içine alan işlerinizde sabah saatlerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.  Öncesinde öngöremediğiniz bu durumları günün ilerleyen saatlerinde kendi kontrolünüz altına alabilir; sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız veya size danışmanlık yapan kişilerden alacağınız önerilerin size yardımı olacaktır.

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde yaşanacak ani durumlar sizi gerek maddi gerek manevi paylaşımlarda şaşırtabilir. Alacak borçlarla ilgili durumlar gün içindeki planlarınızda değişime neden olabilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlardan gelecek bazı yaptırımlar ufak çaplı krizler getirebilir. İlerleyen zamanlarda kurallı ve stratejik davranabilirseniz üstesinden gelmekte zorlanmayabilir.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

İlerleyen Ay; ilişkilerin bugünlerde önemli olduğuna işaret etmekte. İş hayatınızdan kaynaklanan ani gelişmeler birden bire kendinizi rekabet ortamında bulmanıza neden olabilir. Tek başınıza hareket etmek istemenize rağmen koşullarınız sizi durdurabilir. İlerleyen saatlerde olaylara ciddiyetle, stratejik ve daha gerçekçi yaklaşırsanız konumunuzu koruyabilirsiniz.

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün çalışma hayatınız oldukça yoğun geçebilir. Yurtdışı, yabancılar, medya, hukuk ile alakalı işlerinizde ani değişimler yaşanabilir. Bu beklenmedik durumlar var olan plan ve programlarınızda değişime neden olabilir. Ayrıca yolculuklarla ilgili planlarınızı revize edebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise bazı şeyleri yerli yerine ancak oturtabilirsiniz.

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

Bu günlerde keyfiniz yerinde olmakla birlikte sorumlulukların getirdiği yükleriniz var. Maddi konularda aniden gelişen durumlar sabah saatlerinde planlarınızda bazı değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Çocukların veya ailenizin ihtiyaçları için ekstra bir bütçe yaratmanız gerekebilir. İlerleyen saatlerde ise bunu başaracağınız imkanlarınız olacaktır.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Ev, gayrimenkul ve yatırımlarınıza yönelik planlarınızla ilgili değişimler içindesiniz.  Eşinizden, ortağınızdan veya sizinle işbirliğinde olan kişilerden bazı beklentileriniz olabilir. Sabah saatlerinde onlardan beklediğiniz desteklerle ilgili sorunlar yaşanabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde işlerin rayına girmesiyle rahat bir nefes alabilirsiniz.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hedefleriniz için stratejik ve planlı hareket etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Anlaşmalar, yolculuklar veya eğitimi içine alan konularla oldukça meşgul olabilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz veya kardeşlerinizle alakalı sizi sorumluluklar altına alan gelişmelere de açıksınız. Sabah saatlerinde belirsizlik içeren süreç ilerleyen saatlerde daha fazla netleşecektir.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konulardaki hareketlilik bugün de devam etmekte. Keyifleriniz, yolculuklar veya çocuklarınız için yapacağınız beklenmedik harcamalar çıkabilir. Planlı olduğunuz takdirde üstesinden gelebilecek durumdasınız.  Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işleriniz bugün istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Yeteneklerinizi kullanarak çözüm arayışına gidebilirsiniz.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Kendi kurallınızı koymak, kişisel plan yapmak ve bu yolda ilerlemek istiyorsunuz. Ailenizden, evinizden kaynaklı ani gelişen durumlar programınızı değiştirmenize neden olabilir. Sorumlulukları önemsemenin ve bu bilinçte olmanızın karar almada etkisi olacaktır. Ayrıca iş hayatınızda bağlı olduğunuz gruplarda yetkiyi alabilir; ekip çalışmaları içinde liderliği ele geçirebilirsiniz.

Kova                21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendi içinize dönmeyi isteyebilir; duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizden kaynaklı gelişmelerin veya beklemediğiniz haberleri almanın bu içe dönüşe katkısı olabilir. İlerleyen saatlerde ise daha realist düşünebilecek olmanız ve sorumluluklarınız sizi gerçek dünyaya döndürebilir.

Balık                 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize odaklısınız ve gerçekleştirmek için hırslısınız. Ancak mali konulardan kaynaklı gelişmeler veya bağlı olduğunuz gruplardan gelecek haberler sabah saatlerinde karmaşaya neden olabilir.  Günün ilerleyen saatlerinde bu inişli çıkışlı ortam durulabilir ve bazı şeyler yoluna girebilir. Hayata karşı daha serinkanlı bakmaya; yaşadıklarınızdan bir ders çıkarmaya bakın.