Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 02.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yarın açılacak Yeniay öncesi krizlerden çıkarak hayata daha olumlu gözlerle bakabilirsiniz. Sabah saatlerinde karşınıza çıkan engeller hayal kırıklığı yaşamanıza ve kararlarınızdan emin olamamanıza neden olabilir. Yine de sonrasında gelen fırsatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Fakat girişimlerde bulunmak için birkaç gün beklemenizde fayda var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularla ilgili önemli gelişmelerin öncesinde olabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeleri alamamanız hayal kırıklığına yol açabilir, gelir gider dengenizi muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeden önce iyice düşünmeli, girişimlerinizi birkaç gün ertelemelisiniz. Ani gelişen olaylar farkındalığınızı artırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kontrolün sizde olmadığını hissedebilir, ortak girişimlerde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan beklentilerinizin gerçekleşmesi için karşınızdakilere bağlı olmanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir ama arkadaşlarınızın da desteğiyle gelen fırsatları değerlendirebilir, cesaretinizi ve iyimserliğinizi koruyabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Beraber çalıştığınız kişilerle görüş ayrılıklarına düşebilir, muhalif düşüncelerden dolayı kafanız karışabilir. Karar almakta ve harekete geçmekte zorlandığınız bir gün olmasına rağmen akşam saatlerinde karşınıza çıkan fırsatlar sizi heveslendirebilir. Yarın açılacak Yeniay öncesi çalışma ortamınızda ki başlangıçların ve bitişlerin ipuçlarını bugün görebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalardan dolayı finansal konularla ilgili dengenizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Borçlar ve alacaklardan beklentileriniz karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde karşınıza çıkan fırsatlar sizi heveslendirebilir, hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yarın gerçekleşecek Yeniay ev ve aileye dair gelişmelere işaret etmekte. Bugün aile ilişkilerinde beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir, gayrimenkul alım satımı ya da ev tadilatıyla ilgili konularda kafanız karışabilir, karar almakta zorlanabilirsiniz. Fakat finansal sürprizler bir anda sizi cesaretlendirerek harekete geçmenizi sağlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hızlı iletişim trafiğinden sonuç almakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Aldığınız haberler kafanızın karışmasına ve gündelik işlerinizi yerine getirmekte zorlanmanıza neden olabilir. Yakın akrabalardan beklentilerinizin gerçekleşmemesi hayal kırıklığına yol açabilir. Öğleden sonra ise eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizi şaşırtabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yeteneklerinizi kullanmakta zorlanabilir, kararsızlığınızdan dolayı girişimlerinizi erteleyebilirsiniz. Romantik ilişki de olduğunuz kişiler veya çocuklarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, keyifleriniz için yaptığınız harcamalar gelir gider dengenizin bozulmasına yol açabilir. Fakat beraber çalıştığınız kişilerin desteğiyle iyimserliğinizi koruyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yarın gerçekleşecek Yeniay öncesi durum değerlendirmesi yapmanın ve fırsatları değerlendirmenin tam zamanı. Gerçi aile içinden beklediğiniz desteği alamamanız hayal kırıklığına yol açarak, kararsız ve yönsüz kalmanıza yol açabilir. Fakat sevdiklerinizin sizi heveslendirmesi ve cesaretlendirmesi uzun vadeli planlar yaparak harekete geçmenizi sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İçinize çekilerek, yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğunuz bir dönemdesiniz. Düşüncelerinizi ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde aldığınız haberler, günlük programınızı ertelemenize neden olabilir. Fakat ailenizin sizi desteklediğini bilmek rahatlamanızı sağlayarak, kararlar alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatınızdan elde ettiğiniz geliri nasıl değerlendireceğinizle ilgili kafanız karışabilir. Ekonomik konularda ya da yapacağınız yatırımlarda kararsız kalabilir ya da alacaklarınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Fakat alacağınız haberler sizi heveslendirerek geleceğe dair hedeflerinizi tekrar yapılandırmak için harekete geçebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kariyerinizle ilgili hedeflerinize varmakta zorlanabilir, toplum önünde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde kafanızın karışık olabilir ve karar almakta zorlanabilirsiniz. Fakat akşama doğru karşınıza çıkan fırsatlar cesaretinizi toplamanızı ve heveslenmenizi sağlayabilir. Ekonomik konularla ilgili harekete geçebilirsiniz.