Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Kariyer ve ya sosyal hayatınızı değerlendirmenize neden olacak ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir bekletmekte olduğunuz girişimleri artık uygulamaya koyabilir; detay, organizasyon ve hizmet gerektiren çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Verimli sonuçlar alabilmek için öğle saatlerine kadar önemli iş ve görüşmelerinizi tamamlamaya bakmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konularla ilgili aniden ortaya çıkacak gelişmeler sizi yeni fikirler üretmeye yöneltebilir. Farkına vardığınız istekleriniz doğrultusunda yeni bir rota çizebilirsiniz. Öğleden sonraya kadar tüm girişimlerinizi bitirmiş olmalısınız.  Aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili sorumluluklarda bazı pürüzler gündemde olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeni başlangıçlar içindesiniz. Ev, yerleşimle alakalı işlerinizi iyi organize etmeli; kariyerinizle ilgili başlatmış olduğunuz yeni oluşumları temellendirmeye bakmalısınız. Ortak kaynakların kullanımı, borç ve alacaklarla ilgili yeni gelişmelere açıksınız. Gelecek planlarınız için maddi konularınızı doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kardeşler, yakın çevreyle ilgili sizi farklı düşünmeye itecek yeni gelişmeler yaşanabilir. Var olan konular üzerinde yeniden değerlendirme yapabilirsiniz. Mantık çerçevesinde yapacağınız değerlendirmeler gerek ilişkileriniz gerek eğitim hayatınız veya anlaşmalar üzerinde etkili olabilir. Öğleden sonraki saatler önemli girişimlerinizi tamamlamaya bakmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi konulara farklı bir gözle bakabilir; harcamalarınız ve kazançlarınızla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ertelediğiniz girişimleri uygulamaya geçirmek için günün ilk bölümü uygun olabilir. Öğleden sonrayı eksiklerinizi tamamlamaya ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gerginlikler veya keyifleri abartmaktan yana yaşanabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili aniden ortaya çıkacak gelişmeler yaşanabilir. Çocukların ihtiyaçlarıyla ve sorumluluklarınızla alakalı sizi farklı düşünmeye itecek yeni koşullar içindesiniz. Yeniden planlama yapmanız gerekebilir. Eve, aileye yapılacak harcamalarınız bugün yüksek olabilir. Önemli işlerinizi akşamüstüne kadar tamamyayınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi içinize dönerek düşünmeye bugün vakit ayırabilirsiniz. Sizi zihnen huzursuz konularda eden konularda yeni düşünceler içindesiniz.  Aile, yerleşimle alakalı işlerde bir dönüm noktasındaymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artışların olması yükleri de beraberinde getirebilir. Yolculuklarla ilgili belirsizlikler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş konuları, anlaşmalarla ilgili bugün önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Hırsla hareket etmenin yanı sıra yeni fikirlerinizle de öne çıkabilirsiniz. Gruplar ve ekip çalışmalarında liderliğinizi ortaya koyma isteğinde olabilirsiniz. Ancak çevrenizdekilerin desteğini almak kolay değil. Maddi konulardaki girişimler risk içereceği gibi fazladan harcama da getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda planlama, organizasyon ve yardım amaçlı çalışmalar öne çıkabilir. Maddi konularda sizi farkındalığa neden olacak gelişmeler yaşanacak olması harcama ve kazançlarınızı yeniden düzenlemenizi gerekebilir. Bugün her türlü girişimlerinizi öğleden sonraki saatlere bırakmadan uygulamalı; Maddi konularda temkili olun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşünce ve davranışlarınızla dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konular veya işle ilgili gelebilecek haberler sizde bazı farkındalıklar yaratabilir ancak zıtlaşacağınız ortamlardan uzak durmalısınız. Geleceğiniz üzerinde etkili olacak kararlarınızı detaylı değerlendirmeler sonrasında alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda kaygıya neden olan gelişmeler yeni fikirler üretmenize yol açabilir. Hedeflerinizi değiştirebilir veya yenilik getirecek girişimler içinde olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda mantığı öne çıkarmanız veya kendi isteklerinizi kabul ettirmeye meyilli olmanız ilişkiniz üzerinde olumsuzluğa neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizdeki önemini korumakta. Koşulların size karşı tarafa bağlı olması veya eleştiriye maruz kalmanız sizi huzursuz kılabilir. Yaşanacak engellere rağmen umutlarınızı canlı tutun. Maddi kazançlarınız üzerinde değişme neden olacak projeler ortaya çıkabilir. Gelecekteki hedeflerinize odaklanmanız gerekebilir.