Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde inatlaşmalar söz konusu olabilir, kararlarınızı uygulamak için verdiğiniz mücadele otoriteler tarafından engelleniyor hissine kapılabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla fikir alışverişinde bulunabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin de desteğiyle geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınıza odaklanabilir, kariyerinize yönelik sıradışı fikirler geliştirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ortak projeler içinde olabilir, toplum önünde olmanızı gerektiren görevler üstlenebilirsiniz. Beklemediğiniz ani gelişmeler önünüzü açarak fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir, alternatif çözümler oluşturarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sanatsal çalışmalar yapmak için gereken cesareti kendinizde bulabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yurtdışı, mahkemeler, medya ya da yüksek eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilir, karşınıza çıkan fırsatları kullanabilirsiniz. Hayata bakış açınızı daha da geliştirebilir, alternatif felsefi akımlara merak duyabilir, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İlişkilerde yaşanan kriz yerini finansal krizlere bırakabilir. Ortak kaynakların paylaşımında, kredi, vergi, sigorta, nafaka gibi konularda yaşanan sıkıntıları çözmek için sıradışı çözümler oluşturabilir ya da uzlaşma yolları arayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerden alacağınız cesaretle girişimlerde bulunabilir, kariyerinizle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ortaklıklara ve işbirliklerine odaklanabileceğiniz birkaç güne işaret etmekte. Yeni anlaşmalar ve kontratlar yapmak için girişimlerde bulunabilir, yakın çevre, kardeş, komşu ya da kuzenlerden alacağınız cesaretle harekete geçebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin fikirlerine açık olmanız fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda yenilikler yapmak, yaptığınız işlere alternatif çözümler aramak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işbirliklerinizi geliştirebilir, gelirlerinizi artırabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişi ve gruplarla ortak projeler içinde bulunmak size fırsatlar sağlayabileceği gibi, farklılıklar yaratmanıza da neden olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gece yarısından itibaren finansal konular kafanızı meşgul edebilir, risk içerdiğini düşündüğünüz yatırımlar endişelenmenize neden olabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde cesaretiniz artarak, sizi heyecanlandıracak ve yaşamdan keyif almanızı sağlayacak, girişimlerde bulunabilirsiniz. Romantik ilişkilerde yaşanan beklenmedik gelişmeler sizi mutlu edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ailenize ve evinize zaman ayırmak isteyebilir, taşınmak ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili harekete geçebilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulislerden alacağınız destekle yatırımlarınızı yönlendirebilir, iş hayatınıza yönelik kararlar alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ortak çalışmalar içine girebilir, fikir alış verişi yaparak sıra dışı yollarla işlerinizi geliştirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gerilimli geçen birkaç günden sonra bugün kendinizi daha rahat ifade edebilir, yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinize ağırlık verebilirsiniz. Sosyal medya da aktif olarak yer alabilir, hatta oradan gelişen arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Romantik ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir ve cesaretinizi toplayarak, düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aldığınız kararları uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için alternatif kaynaklar araştırabilir, sosyal yaşamınızda sizi destekleyen kişilerden aldığınız cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz, sıra dışı fikirlerinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilir, ekonomik konularla ilgili projeler geliştirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; son günlerde içinde bulunduğunuz ruh halinden sıyrılmanıza ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz işaret ediyor. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, sıra dışı girişimlerde bulunacak cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Açık fikirli olmanız alternatif çözümler yaratmanızı sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize ve sosyal çevrenize kilitlendiğiniz birkaç günden sonra bugün daha içinize kapanabilir, eyleme geçmeden sadece zihinsel olarak aktif olabilirsiniz. Finansal konularla ilgili içinde olduğunuz krizlere çözüm alternatifleri ararken sıra dışı bakış açıları geliştirebilir, yakın ilişkilerinizde düşünsel birliktelikler kurabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkaracak fırsatlar kollayabilirsiniz.