Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; enerji dolu, yoğun bir gün geçireceğinize işaret etmekte. İş ve sosyal hayatınızda kurduğunuz işbirlikleri arasında yaşanan çıkar çatışmaları açığa çıkarak öfkeli tepkiler vermenize neden olabilir. Bir anda kararlar alarak girişimlerde bulunabilirsiniz fakat abartılı davranışlar çatışmaların büyümesine yol açabilir. Daha nazik olmaya çalışmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün içinize attığınız öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, kontrol edemediğiniz tepkiler verebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların üstünüzde baskı kurduğunu hissedebilir, beraber çalıştığınız kişilerle çatışabilirsiniz. Ekip çalışmalarının beklediğiniz uyumda gitmemesi gerilime yol açabilir. Önümüzde ki günlerde girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlar ve gruplarla bir araya gelebilir, sosyal organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar finansal engellere takılabilir. Sevdiklerinizle aranızda yaşanan çatışmalar ilişkilerde gerilime neden olsa da bir anda karşınıza çıkan fırsatlar hevesinizi ve cesaretinizi korumanızı sağlayabilir.  

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Haftaya gerilimli ama cesur enerjilerle başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda girişimlerde bulunmak isteyebilir, farklı fırsatların peşinden gitmek için istek hissedebilirsiniz. Fakat işbirliği içinde olduğunuz kişiler yapmak istediklerinize muhalefet ederek üstünüzde baskı kurabilir. Ortaklıklarda yaşanan çıkar çatışmaları, ilişkilerin bozulmasına yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün görüş ve inançlarınızı ifade ederken fazla cesur ve fanatik bir tutum izleyebilirsiniz. Farklı ve sıradışı düşüncelerle açığa çıkmanız beklenmedik ve gizli düşmanlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Tepkilerinizi abartmadan fikirlerinizi açıklamakta ve nezaketinizi korumanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hem duygusal hemde finansal krizlerin yaşanabileceği bir gündesiniz. Ortak kaynakların kullanımında yönetimi ele almak istemenize rağmen üstünüzde kurulan baskı ne yapacağınızı bilememenize neden olabilir. Keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar ekonomik konularda ki dengenizi koruyamamanıza yol açabilir. Ani ve fevri tepkiler verebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün Ay; karşıt burcunuzda hareket etmekte. Karmaşık ve yoğun bir gün olmasına rağmen kontrolü elde tutamayarak, işbirliklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Eve ve aileye dair konularda geçmiş sorunlar tekrar su yüzüne çıkarak, çatışmalar yoğunlaşabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ani ve beklenmedik tavırları sizi şaşırtabilir ve sizde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yoğun ve yorucu bir tempoyla çalışmanız gerekebilir. Üstünde çalıştığınız projelerde farklı bakış açıları geliştirebilir, ani gelişmelere bir anda abartılı tepkiler verebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda yetersiz iletişimden kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir, duygusal krizlerden dolayı üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Gizli çıkar çatışmaları açığa çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınızda hareketlilik yaşanabilir, cesur adımlar atabilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz, risk içeren girişimlerde bulunabilirsiniz. Anlık gelişmelere karşı abartılı tepkiler verebilir, duygusal beklentilerinizi çoğaltabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için attığınız adımlar maddi manevi değerlerinizle çatışarak, ilişkilerin de bozulmasına yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çevrenizde yaşananları kontrol etme isteğiniz karşınızdakilere baskı kurmanıza neden olabilir. Gayrimenkul alım satımında yaşanan ani gelişmeler size bir fırsat gibi görünse de sonrasında karşılaşacağınız engeller gerilim yaşamanıza yol açabilir. Olayların sizin istediğiniz gibi ilerlememesi, iş ve sosyal yaşamınızda çıkar çatışmalarının görünür olmasını sağlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler sizi heveslendirerek girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişim, bir anda çatışmalara dönüşerek işbirliklerinin bozulmasına yol açabilir. Kısa yolculuklarda engellerle karşılaşabilir, beklenmedik gelişmelerden dolayı sözlerinizi yerine getiremeyebilirsiniz. Gizli düşmanlıklar üstünüzde baskıya neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi, manevi değerlerinizi savunmak için harekete geçebilir, yeteneklerinizi sergilemek için çaba sarf edebilirsiniz. Farklı kaynaklardan da gelir elde etmek için girişimlerde bulunsanız bile karşılaşacağınız engeller üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Sevdikleriniz ve keyifleriniz  için yaptığınız harcamalar ekonomik durumunuzda dengesizliğe yol açabilir.