Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Günün büyük bir bölümünde istediğiniz akıcı koşulları bulmanız zor olabilir. Gerek maddi alandaki işlerinizi kotarmak gerek yeteneklerinizi ortaya çıkarmakla ilgili sizi engelleyen durumlar olabilir. İçsel ve dışsal yaşayabilirsiniz. Şartların değişmesiyle birlikte hem zihinsel hem fiziksel olarak hız kazanabilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminizin artması yeni bilgiler getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde burcunuzda ilerleyen Ay’ın boşlukta olmasından dolayı işleriniz yavaş ilerleyebilir; tamamlanması gerekenlerle uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra sizi eylemde bulunmaya yönelten koşullar içine gireceksiniz. Harekete geçeceğiniz konular kazançlarınızla ilgili olabileceği gibi yeteneklerinizi ortaya çıkarmayı da içine alabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gizli ve perde arksında kalmış durumlar bugün de içten içe sizi meşgul etmekte. Huzurunuzu kaçıran durumlarla ilgili sabah saatlerde alacağınız bilgi ve haberle bir nebze olsun sizi rahatlatacaktır. Gruplar içinde veya ekip çalışmalarında liderliği elinizde tutabilmek için çevrenize baskılar uygulayabilirsiniz. Burcunuza geçen Ay; sizi daha aktif kılacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflerinize kilitlenmiş olarak ilerlemektesiniz. Ancak günün ilk yarısında istediğiniz gibi ilerlemeniz zor görünüyor. Maddi manevi anlamda arzu ettiğiniz huzur ve güven ortamını bulmakla alakalı sorunlar yaşanabilir. Akşam kendi içinize çekilebilir; düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Eşten ve ortaktan kaynaklı baskılar yaşamanız söz konusu.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatta maddi konulardaki istikrarlı duruşunuzu sağlamak, güven tazelemekle meşgul olmaktasınız. Günün ilk bölümünde tam istediğiniz koşulları oluşturamasanız da bunu başarmanız mümkün. Sizi baskısı altına alan otorite konumundaki kişiler veya sizin için çalışanlarla uğraşmanız gerekebilir. Toplumsal faaliyetler ve keyifli zamanlar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili girişimlerinizle ilgili tamamlanması gerekenler günün ilk bölümünde sizi meşgul edebilir. Fazlasıyla ısrarcı olabilir; ele aldığınız projeyi mükemmeleştirmekle uğraşabilirsiniz. Çocuklarınız, yaratıcı çalışmalar veya aileden gelen kaynaklarınızla ilgili sizi madden baskısı altına alan durumlarla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal alanda sizi endişeye sürükleyen durumlar var. Ancak sakin kalarak ve konumunuzu muhafaza ederek bu süreci atlatmak niyetindesiniz. Borç alacak dengesini kurmak için değerlendirmeler yapabilir; ödemelerle ilgili geciktirdiklerinizi tamamlama yoluna gidebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz bu kaygılı durumdan çıkmanıza yardımcı olacak olumlu gelişmeler var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerde aradığınız huzur ve güveni bulmakta zorlanmaktasınız. Günün ilk bölümünde içinizi rahatlatacak durumlar söz konusu ancak yeterli gelmeyebilir. İş hayatındaki durumlar, çalışma arkadaşlarıyla yaşanacaklar hem zihinsel hem bedensel baskı hissetmenize neden olabilir. Yaşama bakışınızı değiştirecek veya düzenlerinizde farkılılığa yol açacak gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Üzerinde uğraştığınız proje ve işlerde eksik kalanları tamamlamak için uygun bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla aranıza güvene, maddiyata dayalı konular gündeme gelebilir. Ayrıca beden sağlığınızı korumaya yönelik başlattığınız girişimleri zor da olsa bir düzene oturtmak için istikarlı olabilirsiniz. İşbirlikleri günün ikinci yarısından sonra sizi daha fazla meşgul edecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya aileden gelen gelirlerle ilgili bir süredir zihniniz meşgul eden maddi manevi konularda son kararları alabilirsiniz. Keyiflere yönelik geçen birkaç günün ardından daha hareketli bir dönem sizi beklemekte. İş konuları, anlaşmalar, ve yolculuklar adına hızlı gelişmeler yaşanabilir. Liderliği ele alma isteğinizi baskılayan durumlar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eviniz, aileniz veya babanızla ilgili maddi konuları da içeren durumlarla ilgili bir karar alabilirsiniz. Artık üzerinizdeki yüklerden kurtulmak istiyor; zihnen yaşadığınız baskıdan kurtulmak için mücadele ediyor olabilirsiniz. Ortada kalan ve sisi meşgul eden eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili yeni bir süreci başlatabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İsteklerinizde fazlaca ısrarcı olmanın bugün iyi veya kötü sonuçlarını almanız olası. Birkaç gündür üzerinde çalıştığınız konulara odaklanma başarınızı bugün pek sağlayamayabilirsiniz. En iyisi eksikleri tamamlamanız ve elde kalan işleri bitirmeniz. Hedefleriniz için beklediğiniz maddi kazancı elde edememek sizi yeni kazanç kapılara açacak.