Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.05.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan işleri tamamlamaya yönelmekte fayda var. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilir, derneklerde veya sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise izole olarak kendi içinize çekilmek isteyebilir, duygusal olarak daha hassas, alıngan ve romantik olabilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda ki gelişmeler ilişkilerinizde gerilime neden olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak yerine kariyerinize dair eksikliklerinizi gidermeye çalışabilirsiniz. Akşama doğru hedef ve ideallerinize yönelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarda daha duyarlı ve hassas olabilir, arkadaşlarınız için fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Görüş ve düşüncelerinizi açıklarken muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi güvende hissetme ihtiyacınızla, sıra dışı ve farklı girişimlerde bulunma ihtiyacınız arasında gerilim yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda hareketlilik başlayabilir, hayallerinize ilerlemek istemenize rağmen kararsız kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde finansal konularla ilgili girişimleriniz gerilime neden olabilir. Kendinizi güvence altına almayı hedefliyor olsanız da krizler sizi sıra dışı davranmaya itebilir. Yeni bir girişimde bulunmadan önce iyi düşünmelisiniz. Akşama doğru ise daha duyarlı ve hassas olabilirsiniz. İnançlarınızın gereklerini yerine getirmek isteyebilir, daha felsefi ve derin düşüncelere dalabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Toplum önünde ki duruşunuz ilişkilerinizden dolayı zedelenebilir. İş ve sosyal hayatınızda sağlam ve geleneksel bir yapı içinde olmanıza rağmen farklılıkların size çekici gelmesi gerilime neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunmamalı, olayları akışına bırakmayı tercih etmelisiniz. Finansal konularda fedakarlık yapmanızı gerektiren olaylar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Beraber çalıştığınız kişilerle yürüttüğünüz projeler ve üstünde çalıştığınız işler sizin düşünce yapınıza aykırı olabilir. İş arkadaşlarınızla ya da akrabalarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilir, inatlaşmadan kaynaklanan çatışmalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay’ ın karşıt burcunuza geçmesiyle koşullar sizin kontrolünüzden çıkacak ve işbirlikleri gündeme gelecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Keyiflerinize ve hobilerinize yönelmeniz finansal konularda krize girmenize neden olabilir. Sevdiklerinizle aranızda güven ihtiyacının doğurduğu gerilim yaşanabilir, sıra dışı tavırlarınız huzurunuzu kaçırabilir. Günün ilerleyen saatlerinde enerjinizin düşmesinden dolayı kendinizi yorgun hissedebilir, çalışma ortamınızda daha duyarlı  ve hassas davranabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde ev ve aile içinde yaşanan gelişmeler ilişkilerde gerilime neden olabilir, gayrimenkul yatırımları için danıştığınız kişilerle anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Bugün yeni girişimlerde bulunmak için uygun olmayabilir, var olan işlerde ki eksikleri tamamlamaya uğraşmalısınız. Akşam saatlerinde sevdikleriniz için fedakarlık yapmak isteyebilir, onlara karşı duyarlı davranabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün iletişiminizde inatlaşmadan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve anlaşmalar da gelişme kaydedemeyebilir, maddi konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise eve ve aileye dair konular gündeme gelebilir. Akşamı aile fertleriyle beraber geçirmek isteyebilir, fedakarlık, empati ve hassasiyet gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Maddi konularda sıra dışı girişimlerde bulunmak istemeniz huzurunuzun kaçmasına neden olabilir. Farklı yatırım yolları risk almanıza neden olarak kendinizi güvensiz hissetmenize yol açabilir. Sabah saatlerinde ki inatçı ve kararlı tutumunuz akşama doğru yerini şüpheye ve kararsızlığa bırakabilir. Kendinizi ifade ederken daha hassas ve duyarlı davranabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi ifade etmeye çalışırken aile ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bir yandan daha özgür  ve bağımsız adımlar atmak isterken bir yandan da evinizin huzuru ve güvenine ihtiyaç duymanız gerilime neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ekonomik konular gündeme gelebilir. Kontrol edemediğiniz harcamalar maddi konularda belirsizliğe yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli bilgilerin açığa çıkması uzun süredir içten içe devam eden gerilimin açığa çıkmasına neden olabilir.  Fakat girişimlerde bulunmak için akşam saatlerinde Ay’ ın burcunuza geçmesini beklemeniz daha doğru olacaktır. İlişkiler ve yaşamınıza dair gelişmeler ön plana çıkarak hareketliliğe yol açabilir.