Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.05.2014

Koç            21 Mart - 20 Ni­san

Dışadönük tavrınızdan uzaklaşarak daha içselleşiyor ve duygusal bir ruh haline bürünüyorsunuz. Sevdiklerinize karşı savunmacı ve daha korumacı olabilirsiniz. Eve, aileye, paylaşıma ve yerleşime ait konular da odak noktanız olabilir. Burcunuza geçen Venüs sizi olumlu etkilemekle birlikte bu duygusallığınıza bir set çekebilir; kendi isteklerinizi ön plana çıkarmanıza neden olabilir.

Boğa       21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konulara olan odaklı haliniz yerini zihinselliğe bırakmakta. Düşüncelerinizi duygularınızla harmanlayarak ifade edebilir; empati kurarak iletişime geçebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakınlarınız ve arkadaşlarınızın ihtiyaçları sizin için önemli olabilir; gereken yardım ve desteği onlardan esirgemeyebilirsiniz. Koç burcuna ilerleyen Venüs ise yakın ilişkiler ve maddi konuları bilinçaltınıza itebilir.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün finansal konular, kazançlarınızı değerlendirmek ve yatırımlar ana temanız olabilir. Ailenizden size gelecek destekler olabileceği gibi onlar içinde harcamalarda bulunabilirsiniz. Koç burcuna geçen Venüs, ay boyunca gruplar içinde yer alacağınıza, hedefleriniz için cesaretle girişimler yapacağınız işaret etmekte. Yeni arkadaşlıklar ve heyecanlı beraberlikler olabilir.

Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz

Burcunuza geçen Ay ve Koç burcuna geçen Venüs ilişkiler ve duygusal dünyanız üzerinde etkili olacaktır. Bir yansan empati kurarak ve koruyarak davranmaya diğer bir taraftan da ani ve düşünmeden hareket etme riskiniz var. Bu tutumunuzu maddi konuları içeren işlerde de uygulayabilirsiniz. İş hayatınız açısından ise fırsatlarla karşılaşacağınız bir süreç sizi beklemekte.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Eviniz, yuvanız, aileniz ve onların ihtiyaçları içten içe bilinçaltınızı kurcalayabilir. Sevginizi göstermekte, empati kurmakta zorlanabilir belki onlardan uzak olmanın duygusal baskısını ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz. Koç burcuna geçen Venüs ise önümüzdeki ay; yurtdışı ve eğitimle alakalı konularda yeni başlangıçlar getirebilir. Yabancılarla yeni arkadaşlıklar, yeni tanışmalarınız olabilir.

Başak      24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınız açısından hareketli geçen günlerin ardından duygusal paylaşımlara önem vereceğiniz zamanlar gelmekte. Arkadaşlarınızla samimi ilişkiler geliştirebilir; maddi manevi yardımlaşma içinde olabilirsiniz. Ayrıca hedeflerinizle ilgili adımlar atmanız söz konusu. Koç burcuna geçen Venüs, ortak kazançlar, eşin parası, kira gibi gelirlerinizde berekete neden olacaktır.

Terazi      24 Eylül - 22 Ekim

Toplum önünde aileniz, işiniz ve duygusal durumunuzla öne çıkabilirsiniz. Karşınıza çıkan kariyer fırsatlarınız lehinize değerlendirmek isteyebilir gerekirse ortaklarınızdan destek almayı isteyebilirsiniz. Ancak şimdilik bunu gerçekleştirmek için çaba göstermeniz gerekmekte. Karşıt burcunuzda ilerleyen Venüs, işbirliği, evlilik ve ortaklık temalarını yoğun olarak hayatınıza taşıyacaktır.

Akrep    23 Ekim - 22 Kasım

Beklediğiniz sevgi ve şefkati bulma konusunda zorlanabilir; bir şeyleri ters yapmakta olduğunuzun farkına varabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili çıkan fırsatları değerlendireceğiniz koşulları iyi kullanmalı düşünmeden hemen karar vermemelisiniz. Koç burcuna geçen Venüs çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerimize hareket getirebilir.  

Yay           23 Kasım - 22 Aralık

Koç burcuna geçen Venüs, aşk hayatınızı hareketli ve canlı kılacaktır. Dostlarınızla keyif alacağınız sosyal ortamlara girebilir ve maceranın olacağı seyahatler yapabilirsiniz. Bugün ise ortak gelirler, ailenizin kaynaklarıyla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Bir süredir beklediğiniz alacaklarınızı tahsil etmek için girişimde bulunabilirsiniz. Ancak kısa süreli de olsa bir kriz ortamı yaşanabilir.

Oğlak     23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuza geçen Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin yaşantınızda önemli bir yer tutacağına işaret etmekte. Sevdiğiniz kişinin, eşinizin veya iş anlaşma yapacağınız kişilerin beklenti ve taleplerine de kulak vermeli; istekleriniz göz ardı etmemeye çalışmalısınız. Koç burcuna ilerleyen Venüs ise aile hayatınıza heyecan, evinize güzellikler getirebilir.

Kova         21 Ocak - 19 Şubat

Yapılacak işler, sorumlulukların arttığı günlerdesiniz. Çevrenizdekilere, iş arkadaşlarınıza karşı daha duygusal, empati kurarak ve yardımcı bir tarzda yaklaşmanız gerekebilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili konulara yönelebilir; beslenme alışkanlıklarınız üzerine değişiklikler yapabilirsiniz. Koç burcuna geçen Venüs, kardeşlerle ilişkilere, anlaşma ve yolculuklara hareket katabilir.

Balık         20 Şubat - 20 Mart

İlişikler ve maddi konularla ilgili durumlar Koç burcuna geçen Venüs ile yeni bir ivme kazanabilir. Kazançlarınız artabileceği gibi her zamankinden daha fazla yapmanızı gerektiren gelişmeler olabilir. Bugün ise duygusal dünyanızda iniş çıkışlara hazır olmalısınız. Aşka, çocuklara ait kararlar veya keyiflere yönelik istekler öne çıkabilir. Yaratıcılığınızı olumlu kullanmaya bakın.