Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Günü iki farklı etki altında yaşayabilirsiniz. Yaratıcı, iletişime açık ve risk alma eğilimindesiniz. Aşkta, çocuklarla olan ilişkilerinizde şansınız açık. Sabah saatlerinde yükselen enerjiniz, hissedeceğiz enerjik ve dinamik koşulların ardından öğleden sonrası daha baskı altında ve sorumluluklarla geçebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eve, gayrimenkule ve aileden kaynakları değerlendirmeye yönelik işlerde oldukça şanslı ve kararlı ilerleyebilirsiniz. Kadersel fırsatlarla karşılaşabilir ve gelişmeleri lehinize kılmakta başarılı olabilirsiniz. Eşinizden veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerden bazı kısıtlanmalar sözkonusu.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi gerek fikirleriniz gerek söylemlerinizle olumlu ifade edeceğiniz bir gün. Sabah saatlerinde bu pozitif etkileri üstünüzde hissedebilir; yaratıcılığınızın ve ikna gücünüzün farkında olarak hareket edebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmeye daha yakın olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde zihninizi kurcalayan birçok düşünce sizi meşgul edebilir. İçinize sinmeyen durumların, endişenin getirdiği kuruntular, kararsızlıklar huzursuz kılabilir. Bunun yanında yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz ve kendinizi dış dünyada kanıtlayabileceğiniz olumlu gelişmelere de açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Halen burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu etkileri altında olarak güne başlıyorsunuz. Hayata bakışınıza yenilenme getirecek olaylar yaşayabilir; yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Alacağınız destekler hedeflerinize yaklaşmanızda yardımcı olacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendinizi geri planda tutmak isteyebilir; içinize sinmeyen adımları atmak yerine beklemeyi tercih edebilirsiniz. İş ve kariyerinize dair alacağınız kararları içten içe enine boyuna irdeleyebilir; itibarınızı önemseyerek hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra fedakarlığa zorlayan durumlar söz konusu.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Hedeflerinize yaklaştığınız bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınız, bağlı olduğunuz gruplar ve çalışmalar sizi bugün fazlasıyla meşgul edebilir. İlişkilerinizi farklı gözlerle değerlendirerek ele alabilirsiniz. Öğleden sonra ise gerek maddi gerek duygusal paylaşımlar adına kısıtlı koşullar oluşabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün de iş ve sosyal hayatta ön planda olmaya devam ediyor, yeteneklerinizle göz dolduruyorsunuz. Başladığınız yeni iş ve projelerle ilgili olumlu olacak gelişmelere açıksınız. Yaratıcılığınızı kullanarak ve yeni teknikler uygulayarak kendinizi çalışma ortamınızda kanıtlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı işler, yabancılarla ilişkiler, hukuk ve medya alanında oldukça yoğun geçecek bir gün sizi bekliyor. Kendi yaratıcı fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilir hatta isteklerinizde ısrarcı ve kararlı olabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği veya eğitimleri ile ilgili bazı yeni durumlar söz konusu olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konulara odaklanabilir; borç alacak, faiz, kredi gibi mali işlerle meşgul olabilirsiniz. Bazı durumlar, yerleşime veya eve ait aniden ortaya çıkan gelişmeler sizi yeni hamleler yapmaya ve farklı bir tutum izlemeye yöneltebilir. Kendinizi yaratıcı şekilde ifade etmek istiyeceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişiler, ortaklıklar ve işbirlikleri açısından yenilenmeler yaşayabilir, farklı fikir ve görüşler sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Eğitim, seminer veya yolculuklar adına ufkunuzu açacak durumlarla karşılaşabilir; yaratıcılığınızı kullanarak ortaya koyacağınız olumlu adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün çalışma hayatınızda gücünüzü göstermeniz ve ipleri eliniz almanız gerekebilir. Hem işleriniz hem de para yönetime ait konulara daha fazla eğilmek ve varolan sorunlara yeni çözümler üretmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi fala hırpalayacak durumlardan uzak durmalısınız.