Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ev, yerleşimle ilgili süregelen ve çözüm dışı konularda artık son çaba içindesiniz. Ancak ilk önceleri durumdan endişe etmenize rağmen sonrası olumlu gelişebilir. Sizi duygusal olarak etkileyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eski anılar aklınıza gelebilir; geçmişe özlem duyabilirsiniz. Aile bireylerinin maddi manevi sorumluluklarını alabilir; onlarla bağlarınızı yeniden geliştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Düşüncelerinize duygularınızın hakim olması sizi bugün oldukça hassas kılabilir. Anılar, yakın çevre ve kardeşlerle paylaşımlar sizi geçmişe götürebilir. Ailenizle birlikte yolculuğa çıkabilir; eviniz için alış veriş yapabilir; eşiniz, dostunuzla sorumlulukları bir ölçüde bölüşerek yerine getirebilirsiniz. Ancak bugün yaşadıklarınızı fazla büyütebilir;

  çevrenizdekilerden beklenti içine girebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kazançlarınızın arttığını bilmenize rağmen finansal konularda endişeleriniz var. Para evinizdeki gezegenlerin çokluğu dikkatinizi bu konulara yoğunlaştırdığınıza işaret etmekte. Aile kaynaklarından, ev ve gayrimenkullerle ilgili işlerden olumlu haberler alabilir; size sorun teşkil etmiş işlerle ilgili sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bugün harcamalarınız eviniz ve aileniz için olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzdaki Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize ve duygusal davranışlarınızın artmasına zemin hazırlamakta. Eviniz, aileniz ve kişisel ihtiyaçlarınız ön planda olabilir; hassasiyetle olayların üstünde durabilirsiniz. Sevdikleriniz ve çocuklarınızla daha fazla ilgilenebilir; empati kurarak iletişim sağlayabilir; bağlarınızı geliştirebilirsiniz. Ancak çevrenizdekilerden fazla talepkar olmamaya çalışın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızdaki duygusal beklentilerin ve korunma ihtiyacının arttığı bir gün olabilir. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz günler aklınıza gelebilir veya anılar sizi geçmişe götürebilir; sizi hassaslaştırabilir. Kontrolünüz dışında ortaya çıkacak ailevi gelişmeler yaşanması durumunda kendinizi duygularınıza fazla kaptırmamaya çalışmalı; mantığınızı devrede tutmaya gayret etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte günü geçirmek isteyebilir; onların ihtiyaçlarını yerine getirmek için çabalayabilirsiniz. İşiniz ve hedeflediğiniz projelerle ilgili bir girişimde bulunmak yerine şu ana dek yaptıklarınızı gözden geçirebilir; eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Kardeş ve yakın çevrenize sorumluluklarınızın bilincinde yaklaşabilir; gerekenleri yerine getirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eviniz, aileniz odak noktanız olabilir. Bu konulardaki gelişmeler gündeminizi meşgul ederken sizi de toplum içinde ön plana çıkarabilir. Sosyal hayatınız canlanabilir; çocuklarınız, sevdiğiniz kişiler, can dostlarınız ve yakınlarınızla birlikte gününüzü geçirebilirisiniz. Bir başka taraftan da işinizi de içine alan ortamlarda bulunabilir; mesleğinizi icra etmek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayatınızı gözden geçirdiğiniz, geleceğinizi düşündüğünüz ve hassasiyetlerinizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumluluklarınızı nasıl kotaracağınıza, aile meselelerinizi nasıl çözeceğiniz odaklanabilirsiniz. Yurtdışı, seyahat, eğitim ve hukuki davalarınızla ilgili işlerinizle ilgili yakınlarınızdan bilgi ve destek alabilirsiniz. Manevi duygularınızın artması sizi daha inançlı kılabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımlar ufak çaplı krizler yaşatabilir. Ruhsal bir hassasiyet içinde ve aşırı tepkili olabilirsiniz. Bilinçaltınızı meşgul eden ve endişe yaratan maddi manevi meseleleri bir çözüme ulaştırmak isteyebilirsiniz. Ortak olduğunuz gelirleri ve aile kaynaklarını gerçekçi verilere dayanarak değerlendirmeli; riskten uzak durmalısınız. Günün ilerleyen saatler lehinize dönebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişiler ve işbirliklerinin gündemde önemli olacağı bir hafta sonu sizi beklemekte. Karşınızdaki kişilerin talepkar ancak anlayışlı ve duygusal ruh hali sizi de etkileyebilir. Otoriter tavrınızı bir kenara bırakarak daha duyarlı olmaya özen göstermelisiniz. Ailevi konularda yakınlarınızdan destek, ortak olduğunuz işlerde danışmanlık alabilirsiniz. Geçmişte bıraktığınız ilişkiler yeniden canlanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ailenizin ve yakınlarınızın sizden beklediği işler sizi bugün oyalayabilir. Maddi konularda fedakarlığa neden olan isteklerini yerine getirmeniz ve sorumluluk sahibi olmanız gerekebilir. Sağlığınıza, yemenize ve içmenize dikkat etmelisiniz zira midenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Dinlenmenize ve rahatlamanıza yardımcı ortamı yaratmalısınız. Eğer çalışıyorsanız işleriniz yoğun geçebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün duygularınız, beklentileriniz ve hassasiyetleriniz yükselmekte. Sevdiğiniz kişiye, çocuğunuza empatiyle yaklaşabilir; hayatın size sunduğu keyifleri yaşayabilir veya yaratıcı yeteneklerinizi başarıyla kullanabilirsiniz. Anılarda kalmış bir aşk hikayesi yeniden alevlenebilir. Size aynı zamanda hem sorumluluk hem de mutluluk getirecek bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Evinizi güzelleştirecek işlerle uğraşabilirsiniz.