Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Enerjik ve çoşkulu hal ve tavırlarınız oldukça fazla yapılacak uğraşınız olmasına rağmen bugün de devam etmekte. Çocukların geleceği, para kazançlarınızı değerlendirmeyle ilgili işlerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Varolan enerjiler yeni başlangıçlar için uygun olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde kullanacağınız fırsatları size taşımakta.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İçinde bulunduğunuz koşullar eve, aileye veya geçmişte yaşadıklarınıza yöneltmekte. Yeni başlangıçlar için uygun enerjiler olmamamsına rağmen gelecekte yapmak istediklerinizi planlamak için heveslisiniz. Yaşadığınız yeri güzelleştirmek, var olan gayrimenkullerle ilgili değerlendirmelerde bulunmanız gerekebilir. İş hayatını ilgilendiren anlaşama ve işbirlikleri için olumlu gelişmeler var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın çevreniz, kardeşler ve arkadaşlarla olan iletişimiz yoğunlaşabilir; maddi manevi desteklerini kolayca alabilirsiniz. Zihninizde geliştirdiğiniz fikirlerle gerek ilişkiler gerekse kazançlarınız adına olumlu adımlar atmaktan yanasınız. Sizi cesaretlendiren ve çoşku veren karşılaşmalar yaşayabilir; yolculuk planları yapabilirsiniz. Ancak bilinçaltınızı yoran para konularını göz ardı etmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular hala gündeminizde . Ancak bir önceki güne göre rahatlamış olabilirsiniz. Planlı ve programlı olduğunuz takdirde gelir ve giderlerinizi dengede tutabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları iyileştirmek adına yeteneklerinizi ve meziyetlerinizi kullanabilirsiniz. Eve, aileye yapılacak harcamalarda artış olmasına rağmen sesinizi fazla çıkartmayabilir; uyumdan yana olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay ve Mars size fazladan enerji ve mücadele gücü vermekte. Başarı odaklı olduğunuz şu günleri gelecekte yapacaklarınızı planlamak adına kullanabilirsiniz. Evde, aileniz içinde sizi kısıtlayan koşullarla sabırla hareket ederek kontrol altına alabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerden destek var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaşadıklarınızı kontrol altında tutmak yerine geri planda kalarak izlemeyi tercih ediyorsunuz. Bu süreçte akışta kalmak ve geleni yaşamak sizin için daha olumlu olacaktır. Geçmişte kalmış ailevi bir konu veya ilişkiyle alakalı yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yakınlarınızın sizden talep ettiği ilgiyi veya maddi talepleri yerine getirmeniz gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Planlı programlı ilerlemekte zorlandığınız günlerdesiniz. Sorumlulukları yerine getirmek yerine keyiflere daha fazla ayırıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz grup ve toplulukta yerinizi korumak için işbirliği geliştirmeli; sizden talep edilenleri zamanında yapmalısınız. Finansal konulardaki koşullar sizi zorlasa da kazanç elde edebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatın içinde oldukça aktifsiniz; öne çıkacağınız gelişmeler içindesiniz. Gizli kalmış bir anlaşma veya bilinçaltınızda yer alan bir ilişkiyle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak henüz uygun koşulların sağlanamadığının bilincinde de olmalısınız. Hırsla davranmak yerine işbirlikçi olmalı; karşınıza çıkan kişilerle dialoglarınızı iyi tutmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geleceğinizi ilgilendiren konularla oldukça ilgilisiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işlerinizi bugün planlamakla geçirebilirsiniz. Grup ve bağlı olduğunuz topluluklardan alacağınız destekler var. Var olan dengeleri bozabilecek şekilde davranmaktan kaçınmalı; hevesleriniz yerine sorumlulukları ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Varolan maddi kaynakları değerlendirmekle gününüzü geçirebilirsiniz. İş hayatını da içine alan ortaklıklar ve işbirlikleri adına olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak girişimde bulunmak için acele etmemeli; planlama ve ön hazırlıklarla daha fazla ilgilenmelisiniz. Duygusal konularda sizi etkileyecek ve çoşku verecek ilişkiler gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişliler ve ortaklıklarınız adına verimli gelişmeler yaşanacak bir gün olabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan gelişmelerde karşınızdaki kişilerle erek maddi gerek manevi anlamda uyumu ve dengeyi iyi kurmalısınız. Geleceğinizi ilgilendiren kararları almak için önümüzdeki günleri beklemelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatınızda veya gündelik yaşamda sorumluluklar altındasınız. Kendi düzeninizi kurmak istemenize  rağmen başkalarıyla da işbirliği geliştirmek ve birlikte hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün gereken uyumu göstereceğiniz enerjiler altındasınız; maddi manevi alanda yaşanacakları lehinize değerlendirmeye bakın.