Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.09.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda aniden oluşan gerilim kopmalara neden olabilir. Anlaşmalar gereksiz tartışmalardan dolayı bozulabilir. Çalıştığınız ortamda ise hedefleriniz hayal kırıklıklarıyla sonlanabilir, iş arkadaşlarınızdan dolayı yanılabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sevdiklerinizden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilir, yanlış yönlendirildiğinizi düşünebilirsiniz. Romantik ilişkilerde gelişmeler beklediğiniz gibi olmayabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda çıkan anlaşmazlıklar gerilime yol açsa da aile ilişkilerinizin desteği rahatlatacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik ilişkilerde yaşanan gerilim ani sonlanmalara neden olabilir. Beğenilerinizin birden değiştiğini fark edebilir ya da sevdiklerinizle aranızda sebepsiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş, aile ve sosyal yaşama dair hedeflerinizde yanlış bilgilendirilmiş olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde yaşanan olaylar iş ve sosyal hayatınızda ani değişikliklere neden olabilir. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle ya da aile ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir. Siz düzeninizi ve konumunuzu muhafaza etmeye çalışırken yanılsamalar yaşayabilir, kandırıldığınızı düşünebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün yapacağınız alış verişlerde ve ekonomik girişimlerde dikkatli olmalısınız. İhtiyacınız olmayan ya da amaca hizmet etmeyen alımlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle görüş ve düşüncelerinizden dolayı kopmalar yaşayabilir, iletişiminizde çatışmalarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşınızdakilerin sizi yanıltması ya da hayal kırıklığına uğratması planlarınızıertelemenize yol açabilir, gün içinde belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Kişisel imajınız ve ilişkileriniz varmadan bozulabilir. Ekonomik konularda da hedeflerinizi tutturamayabilir, kontrol altına alamayabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız. Karşınızdakilerin ani tavırları sinirlerinizi bozabilir, çatışmalar sonlanmalara yol açabilir. Olaylar karşısında sakinliğinizi muhafaza edebilmeli, bazı konularda sizin de yanılabileceğinizi kabul etmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanan ani değişiklikler hem ilişkilerinizin bozulmasına hem de düşmanlıkların açığa çıkmasına yol açabilir, çatışmalar beklenmedik sonlanmalara neden olabilir. Yaşanan gelişmelere karşı koymak yerine dengenizi muhafaza etmeye çalışmak daha doğru olacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İçinde bulunduğunuz gruplar keyifli ve huzurlu bir gün geçirmek isteyebilirsiniz fakat ani gelişen olaylar çatışmalara yol açabilir. Hedeflerinizi tutturmakta zorlanabilir, iş ve sosyal hayatınızda beklentilerinizin yerine gelmemesinden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yanlış anlaşılmalar ve yalanlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün atacağınız imzalarda dikkatli olmalı, görüş ve düşüncelerinizde yanılabileceğinizi bilmelisiniz. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen ilişkilerin aniden bozulması, hedeflerinizi değiştirmenizi gerektirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yanlış harcamalar yapabilirsiniz. Borç, kredi, ve sigorta gibi konularda yanıldığınızı fark edebilir, krizleri çözmekte zorlanabilirsiniz. İletişiminizde de dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ağzınızdan kaçan sözler sevdiklerinizin kalbini kırabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdakilerden ne istediğinizi tam olarak ifade edememiş olabilirsiniz. Karşınızdakilerin beklentilerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Ekonomik konularda yaşanan gelişmeler krizlere yol açabilir. Yaptığınız harcamalar bütçenizi bozabilir.