Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sorumluluklarınıza ciddiyetle yaklaşabilir; detay ve çalışma gerektiren işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sizi endişeye düşüren şikayetlerinizi bir çözüme ulaştırabilir; diet, egzersiz gibi programlara başlayabilirsiniz. Ancak bugün ikili ilişkilerde dikkatli olmalısınız. Bireyselliliğiniz ve özgürlük isteğiniz bazı kopuşlara ve gerginliklere neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaşamdan keyif aldığınız keyfi sorgulamakta ve mutlu olmak için yapacaklarınız üzerine düşünmektesiniz. Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilir; desteklerini talep edebilirsiniz. Ayrıca yolculuklar ve eğitime ait gelişmeler de sizi oyalayabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan sebeplerden dolayı ilişkinizde veya iş hayatınızda bazı krizler yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evde, aileyi ilgilendiren konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Daha fonksiyonel koşullar oluşturmak için tadilat, tamirat işlerine girebilir; ebeveynlerinizin bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişiyle olan ilişkilerinizde bugünlerde oldukça temkinli olmalısınız zira dengeleri kurmak isterken birden rayından çıkarabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihinsel çalışmalar, eğitim ve yolculukları içine alan konularda dikkatli ve titiz olma gayreti içindesiniz. Kendinizi geliştireceğiniz ve yaratıcılığınızı arttıracağınız faaliyetlere katılmaktan haz duyacaksınız. Aile içinde huzursuzluk yaratan konular kariyerinizi etkilemesine izin vermemeli; kendi hedeflerinizde ilerlemelisiniz. Ancak ilişkilerinizde dengeyi de kurmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konulardaki endişeleriniz devam ederken yeni planlar yaparak mevcut koşullarınızı iyileştirme çabasındasınız. Şu günlerde kontrolünüz dışında çıkabilecek harcamalardan dolayı kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Aile, ev ve yerleşimimle alakalı bazı durumlar yeniden gündeminize gelebilir; yeni görüşmelerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi halen zihinsel olarak beslemekte. Geleceğinizi ilgilendiren konularla plan ve projelerinizi yaparken detaycı ve mantıklı olmanız size uzun vadede kazandıracaktır. Yakın çevrenizden ve gruplardan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Ancak maddi konularda kazançlarınızın değişmesine neden olacak gelişmeler sizi yıpratabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızda olayları kuruyor ve takıntılar geliştiriyorsunuz. Bugün işe, aileye veya kariyere yönelik amaçlarınızla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakarak kendinizi rahatlatmaya çalışabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerin özgürce davranmaları sizde gerginlik yaratabilir; üstünde durmamalısınız. Kendi sağlık konularınıza veya sevdiklerinizin ihtiyaçlarına yönelebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar ve ekip çalışmaları içinde olmaktan ve sorumluluk almaktan kaçmıyor aksine yılmadan çalışıyorsunuz. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan gelişmeler gelecekteki iş durumunuz açısından belirleyici olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ilişki veya işbirlikleriyle ilgili bugün aniden ortaya çıkacak durumlar uyumlu davranmanızı zorlaştırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızdaki yoğun koşullar zihnen yormakta. Finansal konulardan, evden veya aileden kaynaklı bazı durumları da yönetmek size düşüyor. Planlı ilerlediğiniz takdirde üstesinden gelebilecek koşulları yaratabilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili meselelerde sizi şaşırtacak gelişmeler gündeme gelebilir. Hedefinizdekileri uygulamak için uyumlu davranmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim, hukuki meseleler gündeminizde önem kazanmakta. Geleceğe yönelik istek ve arzuların yerine gelmesi karşınızdaki kişilere bağlı olabilir. Alacağınız destekler sayesinde girişimlerinizi önümüzdeki günlerde yapabilirsiniz. Bugün ise iş ortamınızda, sosyal hayatınızda uyumlu ve işbirlikçi davranmaya özen göstermeli; kışkırtılmalara yenik düşmemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak kazançlar ve paylaşımlarla ilgili plan ve projelerinize eğildiğiniz şu günleri lehinize ilerleyebilecek şekilde değerlendirmelisiniz. İçinde bulunduğunuz stresleri aşabilmek için destekler gelebilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı girişimlerinizin önüne çıkan beklenmedik engeller sizi fevri davranmaya yöneltebilir. İşbirliği göstererek ve mantıklı davranarak uzlaşı sağlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdaki kişilerin sizi eleştiren tavırlarına tepki göstermek yerine sizi geliştireceğini düşünerek değerlendirme yapmanız lehinize olacaktır. İkili ilişkiler, anlaşmalar ve işbirliklerinde duygularınız yerine mantığınıza yer verebilirseniz hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Finansla konularda adil ve paylaşımcı tavrınızı sürdürmek isterken sizi farklı davranmaya yönelten gelişmeler olabilir.