Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eve, aileye ait konular gündeminizi meşgul ederken bazı fedakarlıkları da beraberinde getirebilir. Bitiş ve başlangıçlar yaşayacağınız gelişmeler karşısında duygusal tepkiler verebilirsiniz. İhtiyacınız olan güveni ve korunmayı sağlama güdüsüyle hareket edebilir; ortak olduğunuz gelirleri uzun vadeli değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün hislerinize kulak vererek kararlar alabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz hedef ve projelerinizi uygulamak için kendinizi adayabilir; yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Başlayacağınız eğitimler, yolculuklar yaratıcılığınıza katkı sağlayacak. İkili ilişkilerde önünüze çıkan engelleri hislerinizin yardımıyla aşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konulardaki endişeleriniz olmakla birlikte iş hayatına ait hayallerinizi geçekleştirmek isteyebilirsiniz. Ailevi kaynaklardan destek bulabilir; güven duygunuzu pekiştirebilirsiniz. Keyiflerinizden kısıtlandığınızı düşünmenize rağmen iş ve günlük uğraşlarda sorumluluklar alabilir; gelecek kaygısıyla uzun vadeli düşünerek hareket edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuza geçen Ay ile kendinizi daha rahat ifade edebilir; merhametli ve fedakar tavırlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Endişelerinizi bir kenara bırakarak geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir; hem maddi hem duygusal güvenliğinizi sağlamak adına yeni ve uzun vadeli adımlar atabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi konulardaki belirsizlik, ortak gelirlerden beklediğinizi bulamamak bilinçaltınızda endişeye neden olabilir. Kendi içinize dönmek ve duygularınızla baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Aile içindeki sorumluluklar ve sizi derinden etkileyen durumlar karşısında hislerinizle hareket ederek çözüm üretebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gruplar ve arkadaşlarla olan paylaşımlarınızda duygusal davranabilir; onların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yardıma hazır olabilirsiniz. İlişkilerinizde belirsizliğe neden olan ve öngöremedikleriniz gelecekle ilgili endişeler yaratmasına rağmen sabretmelisiniz. Planlayarak yapacağınız girişimler sonuç verecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün yakınlarınız için fedakar davranışlarınız aile içinde veya sosyal ortamlarda öne çıkabilir. Hem duygusal korunma hem de geleceğinizi güvence altına alabilmek için yatırımlarınızı ve kazançlarınızı değerlendirerek uzun vadeli projelere girebilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayat görüşünüzü etkileyecek duygusal deneyimlere açıksınız. Aşktan beklentileriniz yüksek oluşu alıngan davranışlar göstermenize neden olabilir. Kendi kurallarınızı uygulamak istemenize rağmen karşınızdakilerin de taleplerini değerlendirebilirsiniz. Eğitimle alakalı sizi geliştirecek kararlarınız olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ailevi konulardan kaynaklı belirsizlikler finansal konularda endişe yaşamanıza neden olabilir. Ancak bir yandan da sorunların çözümünün olduğunu bilmenin rahatlığını hissedebilirsiniz. Evle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan mali desteği bulabilirsiniz. Size gerginlik veren duygulardan arınmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkilerden yana duygusal tatmin bulacağınız ve hayal ettiğiniz gibi biriyle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi duygularınızla birleştirerek ifade edebilir; karşınızdakilerin ihtiyaç ve taleplerine karşı duyarlı olabilirsiniz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla alakalı gelişmeler gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınıza karşı duyarlı ve hassas olmanın yanı sıra sizden talep ettikleri maddi desteği verebilirsiniz. Canla başla yaptığınız hizmetler iş ve sosyal hayatınız üzerinde olumlu etki yapabilir; sizi uzun vadede istediğiniz konuma taşıyabilir. Sizde endişe yaratan şikayetlerinize son vermelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşktan yana beklentilerinize karşılık bulabilir; hayal ettiğiniz bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Çocuklarınızın istek ve taleplerini yerine getirmek için gönüllü olabilir; onlarla duygusal bağlarınızı güçlendirecek bir iletişim içine girebilirsiniz. Medya alanında engelleri aşma mutluluğunu yaşayabilirsiniz.