Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün neşeli, iyimser ve enerjik olabilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif alacağınız hobiler edinebilir veya alışverişe çıkabilirsiniz. Abartılı ve cesur tavırlarla girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ani kararlar alarak harekete geçebilirsiniz fakat finansal konularda aldığınız sorumluluklardan dolayı girişimleriniz engellenebilir, kendinizi çatışmalar içinde bulabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili riskler alabilir, sonunu düşünmeden harcamalarda bulunabilirsiniz. Bugün ailenize ve yuvanıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Evde size keyif verecek programlar yapabilir, aile fertleriyle bir anda gelişen girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat hevesle attığınız adımlar eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından engellenebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ilişkilerde fazla iyimser ve hareketli olabilir, enerjik ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Ani gelen haberler beklenmedik kararlar alarak, girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla iletişiminiz hızlanabilir, kendinizden emin konuşmalarla dikkat çekebilirsiniz. Fakat çalışma ortamınızda ki sorumluluklar gerginliğe yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan ani değişimler ve gelişen fırsatlar ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmanıza yol açabilir. Fakat heves ve cesaretle attığınız adımlar engellerle karşılaşabilir, karşınıza mücadele etmekte zorlanacağınız kişiler çıkabilir. Sevdikleriniz ve çocuklarınız için aldığınız sorumluluklar gelirlerinize artı yük getirebilir. Risk almak isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; kendinizi daha rahat ifade edecek enerjiyi verebilir. Yurtdışından ya da yüksek eğitimle ilgili konulardan ani gelişecek fırsatlar girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Görüş ve düşüncelerinizi cesaretle açıklayabilir, hevesle adımlar atabilirsiniz. Fakat aile ve yuvaya dair sorumluluklar önünüze engel çıkarabilir, ebeveynlerin sorumluluğunu alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iş ve sosyal hayatınızda riskler üstlenebilir, abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili attığınız adımların sonu gelmeyebilir. Günün ilerleyen saatlerinde endişe içinde olabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Finansal konularla ilgili korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Fakat kendinizi ifade ederken ve girişimlerde bulunurken engellerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İletişim trafiğiniz hızlanabilir, kendinizi abartılı tavırlarla ifade edebilirsiniz. Sosyal medya da çok aktif olabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilir, ani ortaklık teklifleri alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal ortamlardan beklenmedik işbirlikleri içine girebilirsiniz. Fakat geleceğe dair hedefleriniz ekonomik engellere takılabilir, mücadele etmeniz gerekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili aşırı iyimser davranabilir, abartılı harcamalar veya borçlanmalar içine girebilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınızda beklenmedik fırsatlar gelişebilir. Çalışma ortamınızda ki değişiklikler kariyerinizde de cesur adımlar atmanıza neden olabilir. Fakat yaşamınıza dair sorumluluklar ve düzeninizi yeniden yapılandırmanız engellere yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün girişimlerinizde daha cesur ve hevesli olabilir, kendinizi ve çalışmalarınızı ilginç ve farklı ifade yolları bulabilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme, medya ve yüksek eğitimle ilgili konularda karşınıza fırsatlar çıksa bile, kontrol edemediğiniz olaylar girişimlerinizi engelleyebilir. Karşınızdakilerin sizi heveslendirmesiyle attığınız adımlar sonuca ulaşmayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ailenizin de desteğiyle finansal konularda sıradışı girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınıza çıkan ani yatırım fırsatları planladığınızdan daha fazla risk almanıza neden olabilir. Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar gelir gider dengenizde sorunlara yol açabilir. Arkadaşlarınızla paylaşımlarda bulunmakta zorlanabilir, çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler farklı ve beklenmedik işbirliklerine yol açabilir. Şartlar size bağlı olmasa da girişimlerde bulunmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat heves ve cesaretle attığınız adımlardan fazla beklenti içine girmemelisiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki sorumluluklar eşiniz, ortağınız ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşamanıza neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik konularla ilgili cesaretle adımlar atabilir, çalışma ortamınızda yöneticilik yapabileceğiniz görevler alabilirsiniz. Fakat beklentilerinizi fazla abartmamalı, iş ve aileyle ilgili girişimlerinizin sonuca ulaşamayabileceğini de düşünmelisiniz. Aynı görüşü paylaştığınız grup ve kişiler sizi desteklemeyebilir, iş arkadaşlarınızla fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz.