Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 03.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşen Yeniay; sizi geleceğe karşı iyimser ve dinamik kılmakta. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili hareketli bir döneme giriyorsunuz. Mahkemelerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir; var olan sorunlarınızı hukuki alanda çözmek isteyebilirsiniz. Gelecekteki hedeflerinizi yenileyebilir; size yeni ufuklar açacak kararlar alabilir; girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünkü Yeniay, önümüzdeki süreçte finansal konuların sizin için önemli olacağına işaret etmekte. Geleceğe daha güvenle bakmak adına maddi konularda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir; alacak borçlarla ilgili planlamada bulunabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise sizi huzursuz edecek gelişmeler yaşanması ufak çaplı da olsa güven krizlerine neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Yeniay; ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınıza hareket getirecektir. Yen, beraberlikler başlayabileceği gibi mevcut olanlarla ilgili bazı bitişler söz konusu olabilir. Ayrıca bir süredir hazırlık aşamasında olduğunuz işleri artık günyüzüne çıkarabilir; işbirliklerine açık olabilirsiniz. Ufkunuzu açan ve fikir alış verişlerinde bulunacağınız tanışmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzdeki günler iş hayatınız ve günlük yaşantınızda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızın artması sizi yoğun bir sürecin içine itebilir. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculukların yoğunlaşmasıyla birlikte sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

  Sizi rahatsız eden alışkanlıklarınızdan kurtulmak; hayatınıza yeni ve dinamik bir ritm getirmek için harekete geçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte hayatınız renklenebilir, Önümüzdeki günlerde yeni aşklara yelken açabilir; sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilir; çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca aile kaynaklarınızla ilgili bir süredir sizi kısıtlayan durumlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aile içinde, evinizde bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Bugün gerçekleşecek Yeniay ile birlikte bu konular hız kazanabilir. Tadilat, dekorasyon değişikliği belki taşıma düzenlerinizde değişime neden olabilir. Hareketli ve dinamik geçecek bir aya hazırlıklı olmalısınız. Yabancı misafirler evinizde ağırlayabilir; yeni bir eğitmenle çalışabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek Yeniay; yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla olan ilişkilerinize hareket getirecektir. Belki aranızda oluşmuş sorunları çözebilir; beraber yolculuklara çıkabilir; iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Zihinsel olarak aktif olacağınız etkiler altında olmanız yeni eğitimler getirebilir. Organizasyonlar ufkunuzu açacak nitelikler taşıyabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeniay, finansal ve değerlerinizle ilgili alanlara vurgu yaparak yeni bir bakış açısı geliştirmenize neden olacaktır. Kazanç ve harcamalarınızı bu dönemde dengeli tutmaya bakmalı; gereksiz ve savurganca davranmamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca yeteneklerinizden gelir elde edebileceğiniz fırsatlar çıkabilir; lehinize değerlendirebilirsiniz.Yabancılarla olan ilişkiler açısından olumlu bir süreçtesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade etmenize ve yeni girişimlerde bulunmanıza olanak sağlayacaktır. Kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimler alabilir; yolculuklara çıkabilir; yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak fazla özgür ve bağımsız tavrınız riskleri de beraberinde getireceği için girişimlerinizi iki kere düşünerek yapmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; sizi bilinçaltınızın derinliklerine taşıyabilir. İç dünyanıza yönelebilir; gelecekten beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz. Ancak bu dönemde olaylar kontrolünüz dışında ilerleyebilir; bu yüzden alacağınız riskleri iyi hesaplamalısınız. Yurtdışı işler, alacağınız eğitim ve yolculuklarla ilgili engeller sizi yıldırabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeniay ile birlikte sosyal çevreniz hareketleniyor; sizi geliştirecek gruplar ve arkadaşlar hayatınıza giriyor. Daha iyimser hissedeceğiniz şu günlerde hedeflerinize erişmeniz daha kolay olacak; istekleriniz uğruna işin içinde riskler daha olsa girişimlerde bulunacaksınız. Yurtdışına ait uğraşlar, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler ufkunuzu açacak nitelikte olacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızı renklendirecek ve hareket kazandıracak bir Yeniay sizi beklemekte. Kendinizi gösterebileceğiniz ortamlarda yer alabilir; gerek yetenek gerek bilginizle ön plana çıkabilir; kariyeriniz adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.  İş görüşmeleri, yolculuklar ve eğitsel çalışmalar adına verimli geçecek bu süreci iyi değerlendirmeye bakmalısınız.