Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.01.2013

Koç  21 Mart - 20 Nisan

Bugün koşullar size bağlı olmasa da oldukça aktif ve hareketli bir süreç geçirebilirsiniz. Öğle saatlerinde ilişkilerde gerginlik yaşanarak, ani kararlar almaya zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal ortamınızdan kaynaklanan sorumluluklar ve zorlamalar sizi beklemediğiniz girişimlerde bulunmaya itebilir. Çatışmalar ve baskılar karşısında çevrenizden aldığınız destekle harekete geçebilir, mücadele edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda gerginlik yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan kadersel gelişmeler, düşmanlıklarla karşılaşmanıza ve ani sonlanmalara neden olabilir. Görüşlerinizden dolayı çatışmalar yaşayabilir, sert bir muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda ki huzursuzluğu gidermek için uyumlu davranmaya çalışabilir ve fırsatları kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Özellikle aşk ilişkilerinde yoğun bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Finansal konularda aldığınız sorumluluklar ve kredi, banka, vergi gibi konularda ki baskılar yaşamdan keyif almanızı engelleyebilir. Fakat ilişkilerden ve aynı görüşü paylaştığınız gruplardan aldığınız destekle harekete geçip risk alabilirsiniz. Hedeflerinizde ani değişiklikler ve arkadaşlarla kopmalar yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün aile içinde huzur ve uyum peşinde olabilirsiniz fakat karşı taraftan baskı altında kalabilir, duygu ve düşüncelerinize sert muhalefetle karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal ortamınızda yaşanan ani değişiklikler sonlanmalara neden olabilir. Beklenmedik kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yine de finansal konularda ve yatırımlarla ilgili girişimlerde bulunabilir ve destek alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma ortamınızda aldığınız ağır sorumluluklar ve üstünüzde hissettiğiniz baskı iş arkadaşlarınızla çatışmanıza neden olabilir. Konuşmalarınızda dikkatli olmalı, bir anda öfkelenerek harekete geçmemelisiniz. Fakat bu gerginlik sizi yolunuzdan çeviremeyecek, arkadaşlarınızdan ve ilişkilerinizden alacağınız destekle girişimlerde bulunabilir, hedeflerinize ilerleyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ekonomik konularla ilgili beklemediğiniz krizler yaşayabilirsiniz. Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar altından kalkmakta zorlanacağınız yüklere neden olabilir. Üstünde düşünülmemiş ani kararlar alarak, bazı konularda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyen kişilerin varlığı, fırsatları yakalamanıza ve girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; yaklaşık iki gün boyunca girişimlerde bulunacak enerjiyi size verebilir. Öğle saatlerinde aile ve eve dair sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize bir anlık öfkeyle ilişkilerde sonlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise kendinizi daha cesur hissedebilir, sevdiklerinizin desteğini alarak harekete geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmenize gerekebilir. Finansal konularda, gayrimenkul yatırımlarında ve taşınmayla ilgili konularda heves ve cesaretle attığınız adımlar engellerle karşılaşabilir. Yakın çevrenizden muhalefetle karşılaşabilir, beklenmedik düşmanlıklar görebilirsiniz. Duygusal baskılar çatışmalara yol açabilir. Fakat aldığınız destekler girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar ekonomik konularda zorluklara neden olabilir. Gelirlerle ilgili sorumluluk ve baskılar duygusal kopmalara ve ilişkilerde sonlanmalara neden olabilir. Sevdiklerinizle aranızda çatışmalar yaşayabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili anlaşmalar imzalamak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda hareketli ve yoğun bir gün geçirebilir, birçok girişimde bulunabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili heves ve cesaretle adımlar atabilir, çalışma ortamınızda size gelir kazandıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat davranışlarınızda ve söylemlerinizde dikkatli olmalısınız. Baskıcı ve hırslı tavırlarınız toplum içinde çatışmalar yaşamanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün enerjik, girişimci ve cesur davranabilir, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek üzere harekete geçebilir hatta risk üstlenebilirsiniz. Fakat attığınız adımlar kontrolünüzde olmayan nedenlerden dolayı engellenebilir. Görüş ve düşüncelerinizde sert ve düşmanca muhalefetlerle karşılaşabilir, aldığınız haberlerden dolayı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda beklenmedik krizler yaşanabilir, bir anda gelişen olaylar ekonomik değişikliklere neden olabilir. Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için attığınız adımlar engellerle karşılaşabilir. Arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar ve gruplar içinde huzursuzluklar yaşanabilir. Heves ve cesaretle attığınız adımlarda daha kararlı olmalısınız.