Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde iş ve sorumlulukların getirdiği yüklerden sonra öğle saatlerinden itibaren sizi sosyal ve dinamik kılacak enerjilerin etkisi altına gireceksiniz. Gruplar,

  arkadaşlar geleceğe umutla bakmanızı ve ideallerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak fırsatları getirebilirler. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yaşarken tutkunuzla sevdiğiniz kişiyi etkileyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kariyere yenilenme getirecek ve sizi yaratıcılığınızla öne çıkaracak koşullar var. Cesaret edemediğiniz girişimleri yapmak için harekete geçme isteğindesiniz ancak kontrol edemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde rekabetin getirdiği yoğun duyguları içten içe huzursuzluğa neden olmakta. Hislerinizi kimseyle paylaşmayabilir; kendi dünyanızda yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür gerek maddi gerek duygusal olarak zorlayan konulardan öğle saatlerinden itibaren biraz da olsa uzaklaşıyorsunuz. Geleceğe karşı daha umutlu ve iyimser hissedecek; yenilenmeler içine gireceksiniz. Grup çalışmaları, organizasyonel işlerde kendinizi bilgi ve tecrübenizle gösterebilir ve liderliği ele alabilirsiniz. Arkadaşlıklarda rekabete dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatında rekabete açıksınız. İlişki ve ortaklıkların maddi yönü bugün gündeminizde olabilir. Tek başınıza hareket etmek isterken yatırımlar ve kazançlara ait konularda bağlı olduğunuz grubun kararlarına uymak ve bu doğrultuda ilerlemek zorunda kalabilirsiniz. Sizi canlandıran, tutkuya sebep olan beraberliğinizin gözler önünde yaşanacak olmasını bu kez umursamayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümünde işinize yoğunlaşmanıza rağmen sonrasında ikili ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklar önem kazanacak. Yeni beraberlikler ufkunuzu açabilir;

  yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza olanak sağlayabilir. Yurtdışı işler, eğitim ve medyayla ilgili uğraşlarda rekabet ortamı daha önce denenmemiş konularda öncülük etmeniz için sizi motive edecek ve geliştirecektir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatın keyiflerine yöneldiğiniz birkaç günün ardından artık çalışma zamanı. İşinize yoğunlaşabilir; yeni girişimler içinde olabilirsiniz. Gruplara yönelik uğraşlar, ekip çalışmalarının gündeminizde...Ön hazırlıkları yaparak zamanı verimli kullanabilirsiniz. Aşk hayatınızda rekabet yaratan ilişkiler gerilmenize ve fevri tepkiler vermenize de neden olmakta.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aile, ev, yatırımlar derken ikili ilişkileriniz aksatmış olabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren sorunların çıkmasıyla birlikte ilginizi bu konulara yöneltebilirsiniz. Aşk hayatınızda bir şeyleri bitirecek ve yeni bir dönemi başlatacak koşullar içindesiniz. Çocuklarla alakalı uzun süredir sizi kısıtlayan durumlardan olumlu gelişmeler sayesinde kurtulabilir; geleceğe umutla bakabilirsiniz.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde elinizdeki işlerinizi tamamlayarak ve eksiklerinizi gidererek geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde eve, gayrimenkule ve aileye ait uğraşlara yoğunlaşabilirsiniz. Bazı bitiş ve başlangıçların gündeme gelmesiyle düzenlerinizde değişimler olabilir. İş hayatındaki rekabetçi ortam ve yorucu koşullarla savaşırken sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi manevi değerlerinizi sorguladığınız birkaç günün ardından artık kararınızı verdiğiniz konularda sağlam adımlar atabilirsiniz. Yakınlarla ilişkiler, sosyal ortamlar, yolculuklar daha fazla gündeminizde olacak; kendinizi geliştireceğiniz çalışmalara yoğunlaşacaksınız. Aşk hayatınızda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Rekabetin getirdiği hareketliliği yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İşe ait başlattığınız girişimleri artık şekillendirme aşamasındasınız. Maddi yönünü planlamak için başkalarına ihtiyacınız olabilir. Gruplardan ve ekip çalışmalarından gereken desteği alabilecek koşullara sahipsiniz.

  Aile içinde yaşanan gerginlikler artarak tırmanırken bu duruma bir son vermek adına liderliği ele alabilir; karar mercii olabilirsiniz. Uyumdan ve işbirliğinden yana olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Öğle saatlerinde burcunuza geçen Ay kendinizi daha rahat hissetmenize ve yaratıcığınızı öne çıkarmanıza olanak sağlamakta. İdeallerinize bağlılığınız ve ilkeli hareket etmeniz hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. İkili ilişkilerde veya işe ait konularda artık kontrolü ele alabilir; gerek fikirleriniz gerek söylemlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz; sorun çözücü olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerini önemsediğiniz işlere ve sorumluluklara ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda değişen koşullar, kontrolünüz dışında olanlar nedeniyle kendi içinize dönebilir adeta inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda sizi rekabete iten durumlar, planlarınızın üzerine çıkan harcamalar yeni bir düzenleme kurmanızı gerektirebilir. Endişeden uzak durmalısınız.