Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hızla gelişen olaylar bir anda harekete geçmenizi sağlayabilir. Size fırsat gibi görünen haberler alabilir, çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Bugün hızlıca aldığınız kararları, acele ederek bir an önce uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ya da anlaşmalarla ilgili başlangıçlar yapmaya kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sosyal medya da çok aktif olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularda fırsatlar yakaladığınızı düşünerek harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bugün artık düşünceleriniz daha net olabilir ve girişimlerde bulunmaya hazır olabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için farklı kazanç yolları arayışınızı hızlandırabilirsiniz. Gizli kalmış yeteneklerinizi açığa çıkarmak için sarf edeceğiniz çabanın karşılığını görebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hızınıza yetişmek mümkün olmayabilir. Bir çok konuda birden harekete geçebilir, her alanda var olmak isteyebilirsiniz. Daha istikrarlı olabilmek ve konsantrasyon sağlamak için çok dağılmamakta fayda var. Arkadaşlarınızın ya da içinde bulunduğunuz grupların sizi heveslendirmesiyle girişimlerde bulunabilir, hayatınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Birkaç gündür devam eden hareketliliğin ardından biraz dinlenmek ve kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Fakat zihninizin çok yoğun ve sürekli meşgul olması dinlenmeye fırsat bırakmayabilir. Gizli kalmış bilgilerin açığa çıkması, aldığınız duyumlar kafanızın karışıklığını körükleyebilir. Hemen karar alıp uygulamaya başlamadan önce biraz beklemekte fayda var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün arkadaşlar ve sosyal gruplar içinde çok aktif olabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı paylaşarak, fikir alış verişinde bulunabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Önümüzde ki birkaç gün duygularınızı arka plana iterek, düşüncelerinizi ön plana çıkabilirsiniz. Hevesle aldığınız kararları uygulamak için acele etmemelisiniz, yeni hedeflere yönelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş veya sosyal hayatınıza yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gruplar içinde konuşmalar yapabilir, görüş ve düşüncelerinizi ifade edebilir, fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Kariyerinize dair yeni hedefler koyarken, finansal işbirliği sağlayacak destekler bulabilirsiniz. Ani gelişen olaylar bir süre için kararsız kalmanıza yol açsa da mantıklı davranmaya çalışacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Fikir alış verişleri ve yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Gelen bilgilerin çokluğu kafanızın karışmasına yol açsa da, işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğiyle mantıklı düşünebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler zihninizin açılmasına yönelik farkındalıklar yaratabilir. Yurtdışı, medya ya da yüksek eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Düşünmeniz ve planlamanız gereken konuların çokluğu bir yandan sizi kararsız bırakırken bir yandan da zihninizi çok yorabilir. Finansal konular da adım atmak için beraber çalıştığınız kişilerin ya da akrabaların desteğine ve fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz krizleri çözmek üzere ani hamleler yapabilirsiniz fakat ani hareket etmek sonuç almanızı zorlaştırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; tek başınıza kararlar almanızı iyice zorlaştıracak gibi görünüyor. Aslında her ne kadar koşulları siz belirleyemeseniz de karşınızdakilerin size getireceği fırsatları kaçırmak istemeyebilirsiniz. Sevdiklerinizle yapacağınız fikir alış verişi farkındalıklar yaratabileceği gibi hevesle girişimlerde bulunmanızı da sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hangi işi yapacağınızı şaşırabilir, bir çok işi bir arada halletmeye çalışabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle diyalog halinde olabilir, iş toplantıları veya görüşmeler yapabilirsiniz. Akrabalardan alacağınız ani haberler; sizi harekete geçirebilir, girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili daha özenli olmak isteyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayattan keyif alabileceğiniz, hobilerinize ve sevdiklerinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Gelen haberler sizi şaşırtarak, hevesle harekete geçmenizi sağlayabilir. Yakın çevrenizle ya da sosyal medyada kuracağınız iletişim sizi mutlu edebilir. Bugün aldığınız kararları uygulamak için acele edebilirsiniz fakat bir çok konuda birden girişimlerde bulunmanız sonuç almanızı zorlaştırabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve ve aileye dair konularda kafanız karışabilir. Gayrimenkul alım satımında birden fazla seçenekle karşı karşıya kalmanız seçim yapmakta zorlanmanıza neden olabilir. Aile ilişkilerinde sizi heveslendiren gelişmelerin yaşanması girişimlerde bulunma isteğinizi artırabilir. Fakat çok konuya dağılmanız, konsantrasyonunuzu bozabilir ve kararsız kalabilirsiniz.