Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ay’ın burcunuzda ilerlemesine rağmen gün boyunca üzerinde emek harcadığınız uğraşlarda elle tutulur ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Ailevi konular, ev, yerleşimle alakalı konularda otorite konumundaki kişilerle yapacağınız görüşmeler olabilir. Değişen koşullar maddi manevi değerlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gün boyunca kontrolünüzde dışında gelişebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Perde arkası veya herkesten gizleyerek yapacağınız çalışmalar akşam saatlerinden sonra sizin yönetiminize geçebilir. Kısıtlandığınızı düşündüğünüz ve ilerlemenizi engelleyen konularda ki bunlar iş, evlilik veya anlaşmalar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Amaçlarınız için mücadele etmekten geri kalmayacak; bağlı olduğunuz grupların ve arkadaşların desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Ancak bu beklentiniz istediğiniz tarzda gelişmeyebilir. İş hayatınızı sağlam temeller üzerine kurmak için düşünceler içindesiniz. Sizi kısıtlayan ve endişelendiren problemleri çözmek durumundasınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatınızda hedeflerinizi gerçekleştirmek için vereceğiniz çabalar bugün istediğiniz yönde gelişmeyebilir. Ancak akşam saatlerinde değişecek koşullara bağlı olarak içinde bulunduğunuz zor koşullarda lehinize dönecektir. Gruplardan ve arkadaşlardan alacağınız destekler var. Geleceğiniz için güvenli yarınları yaratmak adına girişimleriniz olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili girişimleriniz bugün arzu ettiğiniz yönde ilerlemeyebilir; zaman zaman boşuna çaba harcadığınızı düşünebilirsiniz. Geleceğinizi düşünerek güvenli adımlar atma niyetindesiniz. Akşam saatlerinden sonra uygun koşulların oluşmasıyla birlikte hedeflerinize daha yaklaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gün içinde finansal konular sizi oldukça meşgul edecektir. Ancak yapacağınız girişimler istek ve beklentilerinizi yerine getiremeyebilir; bir tür duygusal krize neden olabilir. Ortak olduğunuz gelirle ilgili yapılacaklar ve planlar ancak akşam saatlerinden itibaren verimli hale gelebilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklara ait olumlu gelişmeler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün işbirlikleri, anlaşmalar ve ortaklıklar adına yapılacak girişimler beklediğiniz şekilde gelişmeyebilir. Karşınıza çıkan kişiler veya eşiniz uyumdan yana olmayabilir. Akşam saatlerinden itibaren huzurunuzu, güvencenizi ve kazançlarınızı etkileyecek durumların de gündeme gelmesiyle endişeniz daha da artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatınızda sizi mücadeleye iten koşullarla baş etmeniz gerekiyor. Çalışma arkadaşlarınızla bugün aynı dili konuşmakta veya hedeflediğiniz başarıyı yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler ve ortaklıklar önümüzdeki birkaç gün sizi fazlasıyla meşgul edecektir. Eşinizin tavrı hayata bakışınızı etkileyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çocuklarınızla olan ilişkinizi, sevgi birlikteliklerinizi etkileyen durumlar söz konusu. Yaratıcılık gerektiren uğraşlarda her zamanki konsantrasyonu sağlamakta ve istediğiniz verimi etmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra çalışma gerektiren koşullar, sağlık ve hizmet temaları daha fazla hayatınızda yer alacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evinize, ailenize, işinize odaklı ve gergin geçen birkaç günün ardından artık keyiflere yönelme ihtiyacındasınız. Bazı bitiş ve başlangıçların ardından yeni bir sürecin eşiğindesiniz. Akşam saatlerinden sonra sevdiklerinizle, çocuklarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Size şefkat ve empatiyle yaklaşacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün anlaşmalar, eğitim ve yolculuklara ait işleriniz için göstereceğiniz çabanın boşa gittiğini düşünebilirsiniz. Kardeşlerle aranızda beklediğiniz iletişimi kurmak ve aranızdaki sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren huzur ve güven arayışınızdaki artış sizi daha farklı davranmaya yöneltebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kazançlarınızı arttırmak için yapacağınız girişimlerden bugün istediğiniz verimi almakta zorlanabilirsiniz. Cesaretinizin sınırlarını zorlamaktan kaçınmalı; düşünmeden harekete geçmemelisiniz. Akşam saatlerinden sonra hayalcilikten uzaklaşabilir; daha sağduyulu düşünebilirsiniz. Aradığınız istikrara ulaşabilirsiniz.