Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün özellikle mali konularda fedakârlık yapmak, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akşama doğru çalışma temponuz artabilir, ailenizin sağlık sorunlarına zaman ayırmanız gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle fikir alış verişi yaparak ortak projeler geliştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Romantik ilişkilerde yaşanan gelişmeler sizi mutlu edebilir. İdeallerinize ve hayallerinize varabileceğiniz destekler alarak harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat gün içinde yeni girişimlerde bulunmak için uygun değil. Akşam saatlerinde size keyif veren organizasyonlar içinde yer alabilir, alacağınız haberlerden dolayı mutlu olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınıza dair hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak gizli destekler alabilirsiniz. Farkına bile varmadan olayların lehinize geliştiğini görebilir, idealize ettiğiniz konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde eve ve aileye dair işler gündeme gelebilir. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayallerinize varmak için çaba sarf edebilir, geleceğinizi şekillendirmek için aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan destek alabilirsiniz. Sosyal gruplar ve derneklerde çalışmalar yaparak, topluma faydalı olmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru iletişim trafiğiniz hızlanabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyen ve hayallerinize varmanızı sağlayan kişiler olabilir. Sanatsal yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilir, toplum içinde tanınmanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde ekonomik konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir, endişelerinizi gidermek için bütçenizi tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün olaylar sizin dahiliniz olmadan lehinize gelişebilir. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişilerden alacağınız destekle görüşlerinizi ifade edebilir, duygularınızı açığa çıkarabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde burcunuza geçen Ay; yaşamınıza dair konularda girişimlerde bulunabileceğinize işaret etmekte. Arkadaşlarınızla fikir birliğine varabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Yarım kalan işlerinizi tamamlayarak, yaşananları gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle yaşadığınız duygusal paylaşımlar içinde olduğunuz krizlerden çıkmanızı sağlayabilir. Akşam saatlerinde endişeleriniz artabilir, içinize kapanarak, yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sosyal ve ailevi ilişkilerden alacağınız destekle harekete geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün size keyif veren gelişmeler yaşanabilir, romantik ilişkilerde hayallerinize ulaşabilirsiniz. Karşınızdakilerden alacağınız destekle hem yaratıcılığınızı açığa çıkarabilir hem de duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızla ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlayarak günün ilerleyen saatlerinde değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günü görüş ve düşüncelerinizin üstünden geçerek, yaşanan olayları değerlendirerek geçirebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmadan elinizde ki işleri bitirmeye odaklanmakta fayda var. Akşam saatlerinde ise iş ve sosyal hayatınızda aktif olabilir, kariyerinize dair plan ve projeler içinde olabilirsiniz. Aileniz için maddi, manevi fedakârlıklar yapmak isteyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hem ilişkilerde hem de sanatsal çalışmalarda tatmin olabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Duygusal sohbetler ve paylaşımlar yaşamdan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Finansal krizlerin çözümü için attığınız adımların üstünden geçmek için uygun bir gün olabilir ama günün ilerleyen saatlerinde daha kontrollü ve gerçekçi olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili yaşanan sıkıntıların giderilmesi için aileden destek alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde finansal konularda ki endişeleriniz artabilir. Borç alacak hesabı yaparak, uzun vadeli planlar içine girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendinizi ifade edebileceğiniz, yazılı ve sözel iletişiminizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Hayallerinize varmak için attığınız adımlar yakın çevreniz tarafından desteklenecek, duygusal paylaşımlarda bulunabileceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; şartları sizin belirleyemeyeceğinize işaret etmekte.