Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde işleriniz pek yolunda ilerlemeyebilir; huzur ve maddi konularda bir engellenmişlik içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra hız kazanan koşullar sayesinde hm zihnen hem bedenen daha aktifleşebilirsiniz. Eğitim, iletişim ve anlaşmalarla ilgili yoğunluk söz konusu. Bir süredir beklediğiniz haberleri alabilir; yakın çevre ve kardeşlerle daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İstek ve arzularınıza odaklanmanın yanı sıra huzur ve güven arayışınız halen sürmekte. Ancak koşulların el vermemesi istediğiniz hamleleri yapmanızda engeller çıkarıyor. Öğleden sonra zihnen daha sizi daha aktif kılacak etkiler altına gireceksiniz. Finansal konulara odaklanabilir; kazançlarınızı arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim, ticaret ve aracılık hizmetlerinden şanslısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Öğleye kadar olan süreçte koşulları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz ancak geri planda işlerinizin ön hazırlıklarını yapabilirsiniz. Ay’ın burcunuza geçişiyle birlikte ferahlayabilir; alıştığınız hareketlilik içine girebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebilir; istekleriniz için gerekli girişimleri yapacak gücü bulabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve ticari konular sizi meşgul edecektir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Öğleye kadar olan süreçte arkadaşlıklar ve dostluklar gündeminizde olabilir; üzerinde çalıştığınız proje ve işlerin eksik kalan kısmıyla uğraşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde değişen koşullar sizi kendi içinize dönmeye zorlayabilir; bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere yoğunlaşabilirsiniz. Dikkat. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili kontrolünüz dışında meydana gelecek durumlar gelişebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümünde iş hayatınızda istediğiniz gibi ilerlemek pek mümkün olmayabilir. Ancak değişen koşullarla ilerleyen saatlerde gruplar ve ekip çalışmalarında daha faal olacağınız bir süreç içine gireceksiniz. Eğitim, iletişim, ticaret ve yolculukların söz konusu olduğu gelişmeler gündeminizde yer tutabilir.

  Hedeflerinizi belirlerken bazı kararsızlıklar ve fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı işler, eğitim ve ticari konulardaki uğraşlarınızdan sabah saatlerinde istediğiniz verimi almanız pek kolay olmayabilir. Öğleden sonra iş hayatınızda hareketli bir dönemin başlamasıyla hem bedenen hem zihnen yapacağınız meşguliyetler içine gireceksiniz. Değişken koşullardan dolayı belli bir plan ve düzen içinde ilerlemeniz pek mümkün olmayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde maddi konularda ve duygusal olarak hissettiğiniz engellenmişlik öğleden sonra yerini daha rahat olacağınız koşullara bırakıyor. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklara ait yeni gelişmeler gündeminize gelebilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Akılcılığı ön plana almanız sayesinde içinde bulunduğunuz ortama uyum sağlamakta zorlanmayacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler ve işbirliklerine ait içinde bulunduğunuz koşullar sizi zorlayabilir. Sabah saatlerinde karşınızdaki kişiler sizi huzursuz edebilir; güven sorunu yaşayabilir. Öğleden sonra zihninizi kurcalayan sorularınıza cevap bulmak için derin düşüncelere dalabilirsiniz. Finansal konulardaki değişkenlik içeren durumlar sizi daha aktif almaya yöneltecektir. Akılcı olmaya bakın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerini eldeki işleri tamamlamaya ayırabilir; gün içinde yapılacakların ön hazırlıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra ikili ilişkiler, anlaşmalar ve işbirliklerinin gündeme gelecek olması sizi farklı bir ortama çakabilir. Karşınızdaki kişilerin söylemlerine dikkat etmeli; onlardan gelebilecek fikir ve düşünceleri göz ardı etmemelisiniz. Ticaret, eğitim ve yolculuklarla ilgili fırsatlar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günün ilk bölümünde huzur, keyif ve konfor arayışı içindesiniz. Ancak öğleden sonra değişen dinamikler iş konularınızı daha çok gündeminize taşıyacak; hem zihnen hem bedenen sizi daha fazla meşgul edecek. Eğitim, anlaşmalar, ticari faaliyetlerin daha yoğun geçeceği saatler yaşayabilirsiniz. Bu tempo içinde sağlığınıza dikkat etmeli; sizi yoracak hareketlerden uzak durmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, aile ve gayrimenkulle ilgili işleriniz pek istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Ancak öğleden sonra birkaç gündür içinde bulunduğunuz sıkıcı koşullardan sıyrılacak: daha rahatlayacak; hayattan keyif almaya yöneleceksiniz. Çocuklarınız, yolculuklar ve arkadaşlarla ilgili gelişmeler yaşayabilir, iletişim ve hareketin bol olduğu ortamlar içinde yer alabilirisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde canınız hiç bir şey yapmak istemeyebilir; tamamlanması gereken uğraşılarla oyalanarak vaktinizi geçirebilirsiniz. Öğleden sonra ev ve iş hayatına ait bitiş ve başlangıçların yaşanacağı bir süreç başlıyor. Yerleşim değişikliği, akraba ziyaretleri veya yolculuklara ait yeni adımlar atabilirsiniz. Ancak düşünce  dağınıklığına ve iletişim karmaşasına karşı dikkatli olmalısınız.