Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün hedeflerinize ilerlemek için hırs ve istekle girişimlerde bulunabilirsiniz. Görevlerinize, iş ve sosyal hayatın gerekliliklerine odaklanabilir; ciddi ve gerçekçi hareket edebilirsiniz. Toplum içinde saygınlığınızı muhafaza etmek ve otorite olmak sizin için fazlasıyla önem kazanabilir. Sorumluluk bilinci ile davranarak üstünüze fazla yük bindirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek uzun vadeli planlar içine girebilir, inançlarınızın gereğini yerine getirmek için harekete geçebilirsiniz.  Yurtdışı, yüksek eğitim, yolculuklarla ilgili gelişmeler gündeminizde önem kazanabilir.Hayal ettiğiniz hedeflere varmak için girişimlerde bulunmak isteyebilir, gerçekçi ve temkinli adımlar atabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür yaşanan ilişkilerin ve işbirliklerinin sizi meşgul zihinsel boyutundan çıkıyorsunuz. Artık olayların finansal tarafı daha fazla önem kazanacak. Almanız gereken sorumluluklar elinizi taşın altına koymanızı gerektireceğinden ufak çaplı krizlere neden olabilir. Ortak kaynaklarınızı, gelir ve borçlarınızı yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki birkaç gün ilişkiler ve işbirlikleri yaşamınızda önemli bir yer tutacak, kuralları belirleyen değil de; kurallara uyan olmak zorunda kalacaksınız. Karşınızdaki kişilerin sorumluluklarını yerine getirmesini bekleyebilir ya da sizin adınıza görevleri üstlenmesini isteyebilirsiniz. Akşama doğru gerilim artabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün daha planlı programlı hareket edecek, sorumluluk bilinciyle hareket ederek işlerinizi sonuçlandırmaya odaklanacaksınız. Bilgi ve tecrübelerinizi yararlı olacak girişimler için kullanabilir; görevlerinize ciddiyetle odaklanabilirsiniz. Kararlılık ve hırsla yönetimi ele alarak, çalışma ortamınızda üstünüze fazla yük binmesine neden olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son birkaç gündür evin içinde kalmayı tercih etmiş, aile veya kariyeriniz için çaba sarf etmiş olabilirsiniz fakat bugün artık siz gerçekten ne istiyorsunuz ve neden keyif alıyorsunuz sorusuna odaklanabilirsiniz. Ancak yine de sorumluluklarınızdan tam anlamıyla kurtulamadan; sevdikleriniz ve çocuklarınızla günü değerlendirebilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sorumlulukların bilincinde olacak; ev ve aile için yapılması gerekenlerde yönetimi ele alacaksınız. Gayrimenkul, yerleşim değişikliği, tamirat ve tadilatlarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Yarın gerçekleşecek dolunay öncesi hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat ederek, gelen haber ve bilgilere temkinli yaklaşmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre, kardeş ya da kuzenlerle ilgili durumlarla meşgul olabilir, eğitimle alakalı bir girişimde bulanabilir veya geciktirdiğiniz yolculuğu veya ziyareti yapabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi daha fazla baskı altında hissedebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son birkaç gündür istek ve kararlarınızı uygulamaya çalışmış olabilirsiniz fakat artık bugün gelirlerinizi nasıl yöneteceğinize dair düzenlemeler yapabilirsiniz. Uzun vadede temkinli olabilmek için harcamalarınızda kısıntıya gidebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak kendinize yeni ekonomik kaynaklar yaratmak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza geçen Ay ile birlikte hedeflerinize odaklanabilir; isteklerinizi rahat ifade edebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal beklentileri sizi rahatsız edebilir. Kurallarınızı baskıcı davranmadan ortaya koyabilmelisiniz.Sorumluluklarınızın artmasına neden olacak girişimlerde bulunabilir, bütün yükleri sırtlandığınızı düşünebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendi içinize çekilebilir, ruhunuzun derinlerine zihinsel yolculuk yapabilirsiniz. Yarın gerçekleşecek dolunay öncesi üstünüzde yük hissettiğiniz sorumluluklardan kurtulmak için planlar yapabilir, yalnız kalarak hedeflerinizi netleştirmeye çalışabilirsiniz. Akşama doğru gerilimin artması, çalışma ortamınızda ve sağlığınızda sorunlara yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair hedeflerinize yönelik eylem planları hazırlayabilir, daha kararlı davranarak gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarda görevler üstlenebilir, görüş ve idealleriniz doğrultusunda harekete edebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle aranızda gerilim oluşabilir.