Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ay’ın karşıt burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla karşınızdakilerin duygu ve düşüncelerine kulak vermeli, beraber hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Fakat bugün başlangıçlardan ve yeni girişimlerden uzak durmalı, işlerinizi tamamlayarak önümüzdeki döneme hazırlanmalısınız. İş ve sosyal yaşamdan kaynaklanan baskı ilişkilerde gerilime neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalı, ortak geliştirilen projelerin sonuçlarını alarak yolunuza devam etmelisiniz. Yarın açılacak Yeniay öncesi yeni girişim ve başlangıçlardan uzak durarak elinizde ki işleri tamamlayabilir, bir sonra ki döneme hazırlık yapabilirsiniz. Sağlığınıza önem vermeli, akrabalarınızla ilişkilerinizde ise daha uzlaşmacı davranmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik duygularınızda ani sonlanmalar yaşanabilir, ilişkilerinizi gözden geçirerek sizi mutsuz eden kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Tam kararınızı vermeden önce biraz daha beklemeli, yarın açılacak Yeniay sonrası başlangıçlara yönelmelisiniz. Bugün size keyif verecek konularla uğraşabilir, sanatsal ve estetik zevkler içeren hobilerinizi gündeme getirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önemli ve yaşamsal kararlar arifesinde olabilirsiniz. Fakat bugün başlangıçlardan ve yeni girişimlerden uzak durarak önümüzde ki döneme hazırlanmayı tercih etmeli, elinizde ki işleri tamamlamalısınız. Akşam saatlerinde eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin baskısı evin içinde gerilime neden olabilir, aile ilişkilerinde sorunlar yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün tutamayacağınız sözler vermemeli, ani plan ve kararlardan uzak durmalısınız. Yazılı ve sözel iletişiminizde daha uyumlu ve nazik olabilir, duygularınızı yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde üstünüzde ki baskı çoğalabilir, akrabalarınızla ya da beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güne uzlaşmacı ve işbirliğine yatkın enerjilerle başlayabilirsiniz. Harcamalarınızı bir dengede tutmak, parasal konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat yarın açılacak Yeniay öncesi başlangıçlardan uzak durmalı var olan işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Üstünüzde ki baskı artabilir, yeteneklerinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yaşamınızı etkileyecek ve sizi başlangıçlara yöneltecek günlerin öncesinde bugün yeni kararlar almaktan ve girişimlerde bulunmaktan uzak durmalısınız. İlişkiler sizin için her zamankinden daha önemli olmakla birlikte üstünüzde hissettiğiniz baskı gerilim yaşamanıza neden olabilir. Kişisel bakımızla ve zevklerinizle ilgilenmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde kendi iç dünyanıza yoğunlaşabilir, çevrenizle iletişim kurmaktan uzak durabilir, yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gizli ilişkilerden kaynaklanan dedikodu ve kulisler üstünüzde ki baskıyı artırabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bilinçaltınızda ki korku ve endişelerden kurtulmak için biraz sakinleşmeli ve beklemelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ve arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz topluluklarda uzlaşmacı bir tavır izleyebilirsiniz. Bugün yeni girişimlerden ve başlangıçlardan uzak durarak geleceğe hazırlanmayı tercih etmelisiniz. Ekonomik konularla ilgili yaşanan dönüşüm üstünüzde ki baskının artmasına neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzde ki günlerde iş ve özel yaşamınızı etkileyecek önemli kararlar alabilirsiniz fakat bugün başlangıçlardan uzak durmalı ve elinizde ki işleri tamamlama yoluna gitmelisiniz. Olayları kontrol etmekte zorlanmanız gerilime neden olabilir. Toplum içinde nezaketinizle ve uyumunuzla kendinizi ifade edebilir, işbirliklerinin gelişmesinde rol oynayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal krizlerle yoğunlaştığınız bir dönemden sonra düşüncelere ve fikirlere daha fazla yoğunlaşabileceğiniz bir döneme giriyor olabilirsiniz. Bugün yurtdışından gelişen ilişkilere kafa yorabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplar arasında uzlaştırıcı rol oynayabilirsiniz. Yeni girişimlerden ve başlangıçlardan uzak durarak var olan işlerinizi tamamlamalısınız.

   

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzde ki günlerde finansal konular gündeminizde olabilir. Bugün vergi, kredi, sigorta, miras gibi işlerinizde başlangıçlar yapmamalısınız. Derin duygusal paylaşımlarda bulunduğunuz kişilerle işbirliği yapabilir, ortak kaynakların kullanımında adalet ve eşitlik sağlanması için çaba sarf edebilirsiniz. Duygusal krizlerden uzak durmalı var olan işleri tamamlama yoluna gitmelisiniz.