Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 04.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Aşk ve sevgiden yana şansınız devam ederken görmezden geldiğiniz sorunlarınız ortaya çıkabilir. Yaşanacak gelişmeler karşısında kimi zaman tutkulu kimi zaman gururlu davranışlar gösterebilirsiniz. Yatırımların maddi yönüyle alakalı kazançları düzenlemeniz gerekebilir. Bir süre önce başlattığınız girişimler artık gelecek vaad etmeye başlıyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Evi, aileyi ilgilendiren gelişmeler bugün de sürmekte. Eşinizle ilişkilerinizde dikkatli olmalı gereksiz inatçılıktan ve sabitlikten kaçınmalısınız. Kazanca yönelik gayrimenkul veya yatırımlarla ilgili yeni düzenlemeler içine girebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almalı; riskli işlerden uzak durmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi düşüncelerinizle ortaya koyacağınız ve çevrenizin dikkatini çekeceğiniz akıcı koşullar içindesiniz. Eş ve ortaktan beklentileriniz için ikna konuşmalar yapabilirsiniz. İş hayatıyla ilgili sizi huzursuz kılan ve şüpheye düşüren gelişmeler gündeme gelebilir; düzenlemeniz gereken harcamalar ve anlaşmalar üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gelir gider dengesini iyi ayarlamaya çalışmalısınız. İş ve eğitim hayatınızı veya geleceğinizi belirleyecek adımları atarken temkinli davranmalı, harcamalarınızda kontrollü olmaya dikkat etmelisiniz zira arzularınıza yenilebilirsiniz. Aşkla ilgili sizi şüpheye düşüren gelişmeler değerlerinizi sorgulatabilir; sabit fikirli olmak yerine esnek davranmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Halen burcunuzdaki sizi her konuda dikkat çekici kılarken kendinizi öne çıkarma isteği de getirebilir. Aile kaynakları, gayrimenkul ve yatırımlarla ilgili işleriniz bugün istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Gizli kalmış sorunların açığa çıkması kısa süreli de olsa ilişkileriniz üzerinde olumsuzluk yaratabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize dönmek ve dinlenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevrenin üzerinizde yarattığı sorunları çözmek için planlı programlı davranmanız gerekebilir. Eğitim ve yolculukları içeren işlerinize vakit ayırabilir; yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ev, gayrimenkul ilgili girişimlerinizi ilerletebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar içinde ön planda olacağınız bugün ilişkilerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Maddi konuların da devreye girmesiyle birlikte hedef ve projelerinizi doğru değerlendirmeye bakmalısınız. Karşınıza sizde yüksek beklenti yaratacak fırsatların çıkması sizi risk almaya yöneltebilir. Yabancı ülkelere seyahat var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatında yapacağınız anlaşmalar; özel hayatınızda ise ilişkilerinizle ön planda olabilirsiniz. Sizi şüpheye düşüren ve beklentilerinizi bulamadığınız beraberliğinizi sorgulayabilirsiniz. Maddi konularda başlattığınız girişimlerin olumlu olumsuz sonuçlarını almanıza az kaldı. İkna kabiliyetiniz sayesinde sorunların üstesinden geleceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi geliştireceğiniz fırsatları sabit fikirlilik yaparak kaçırabilirsiniz. Dikkat. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan yana gelişmeler yeni hedefler belirlemenizi gerektirebilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda karşı tarafın kararsız tutumu bilinçaltında sizi huzursuz edebilir. İstekleriniz ve keyifler için yapacağınız harcamalarda artışlar gündemde.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak gelirlerle ilgili sizi planlı olmaya iten gelişmeler gündeme gelebilir. Gruplardan, ekip çalışmalarından veya anlaşmalardan beklediğiniz sonuçları ve istediğiniz desteği almanız zor olabilir. Duygusal paylaşımlardaki tutkulu ruh haliniz sorgulamalar yaptırabilir. Aşırıya kaçtığını düşündüğünüz alışkanlıklara dikkat.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortaklıklar ve ilişkiler açısından koşulların karşı tarafa bağlı oluşu bugün sizde huzursuzluğa neden olabilir. İş ve anlaşmalarla ilgili gelişmelerde gizli kalmış detaylar ortaya çıkabilir veya beklediğiniz haberlerle ilgili ipuçları gelebilir. Sorumlulukların getirdiği baskıyı üzerinizde hissedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatınızda yönetime ait konular sizi meşgul edebilir. Yurtdışı işlerinizden beklediğiniz haberlerde gecikmeler veya daha önce konuşulmamış meseleler ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi benimsetmek için kararlı davranışlar gösterebilirsiniz. Çalışma ortamınızda sıcaklık oluşturmak ve arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kuracaksınız.