Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İkili ilişkilerden yana şansınız devam etmekte. Sabah saatlerinde hedeflerinizle ilgili bazı gerginlik yaratan olaylar yaşasanız da ilerleyen saatlerde arzu ettiğiniz gelişmelere açıksınız. Sorumluluk alarak başarıyı yakalayacağınız koşullar içindesiniz. Maddi gelirlerle ilgili yapılanma içine girdiğiniz şu dönemde yaratıcılığınız kullanmanız ve farklı bir yol izlemeniz gerekebilir

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğinizi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar içindesiniz. Ancak planlarınızı uygulamaya koymak sabah saatlerinde çaba gerektirebilir. Gün içinde sanat ağırlıklı uğraşlarla veya kişisel bakım ve güzelliğinizi işlerle yakından ilgilenebilirsiniz. Toplumsal konular ve grup çalışmaları sosyalleşmenize katkı sağlayabilir; ilişkilere bakışınızı değişebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşkta arzu ettiğiniz uyumu yakalamak için diplomatik olmanız ve hedefleriniz için planlı davranmanız gerekebilir. Ortak gelirler ve eşin parasından beklediğiniz destekleri sabah saatlerinde bulmakta zorlanabilirsiniz. İş ortamında sizi kısıtlayan konulara farklı bir bakış açısı geliştirerek bakmak yeni açılımlar getirebilir. Arkadaşlar veya çocuklarla birlikte hoş zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evle ilgili sorumluluklar, aile içi ilişkiler günün önemli konuları olabilir. Bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin otoriter tavırlarından etkilenebilir; dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde uyumu yakalayabilir daha olumlu tavırlar gösterebilirsiniz. Duygusal paylaşımlar ve maddi konulardaki sizi yenileyen koşullara ayak uydurmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eğitim, yolculuklar ile girişimleriniz sabah saatlerinde arzu ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir; engellerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatı ve günlük uğraşların getirdiği sorumluluklar sizi planlı olmaya zorlayabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle olan iletişiminizde uyumlu olmaya bakmalısınız. Günün ilerleyen saatleri daha keyifli geçebilir; sizi geliştirecek ortamlarda yer alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konular halen gündeminizde yer tutmakta. Yeteneklerinizin yardımıyla veya kuracağınız ortaklıklarla kazançlarınızı arttırmak niyetindesiniz. Size keyif veren konularda isteklerinizi gerçekleştirecek dostlarla bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir dönemi başlatmak için çaba gösterebilir; doğru planlama ve özgün çalışmalarla hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay, bugün de sizi destekleyen enerjiler getiriyor. Sabah saatlerinde aile, ev ve işe ait sorumluluklar çerçevesinde veya başkalarının istekleri doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Para konularında planlı davranmanız gerekebilir; bu yüzden yeni kazanç yolları yaratma arayışına girebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle iletişiminiz artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Düşüncelerinizde kararlı ve yaptırımcı olmanız ilişkilerinizde zorlanmalara neden olabilir. Göz ardı ettiğiniz bir beraberliğin size hissettirdiği sıkıntı bilinçaltınızı kurcalayabilir veya kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar birlikteliğinizi etkileyebilir. Ailenize karşı davranışlarınız veya yaşanacaklara tepkileriniz alışılmışın dışında olabilir. Gelişmeleri uzlaşıcı şekilde değerlendirmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün arkadaşlar ve gruplar içinde bulunmaktan mutlu olabilirsiniz ancak yaşanacak otorite krizlerine karşı dikkati elden bırakmamalısınız. Sabah saatlerinde maddi konulardaki beklentilerinizin karşılanmayışı ilk anda moral bozukluğu yaratabilir. Günün ilerleyen bölümü sizi daha fazla keyiflere, aşka ve kendinizi geliştireceğiniz konulara yöneltecektir. İstek ve arzularınızın peşinden gidebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal hayatınız ve kariyeriniz açısından önemli bir gün olabilir. Hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken diplomatik ve işbirlikçi davranışlar göstermek kazandırabilir. Gruplar ve ekip çalışmalarının maddi yönü sizin için zorluk kaynağı olmasına rağmen alışılmışın dışında göstereceğiniz performans dikkat çekmenize neden olabilir. Akşam saatleri ilişkiler adına olumlu geçebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket eden Mars sizi her anlamda hareketli kılmakta; otorite konumundaki kişilerden gelecek engellere karşı mücadele gücü vermekte. Yurtdışı, eğitim ve sözleşmelerle alakalı işlerinizde sorunlar sabah saatlerinde yaşanabilir. Gelişmeler istediğiniz yönde olamayabilir. İlerleyen saatlerde ise gruplar ve arkadaş çevrenizle yapılacak programlar keyif verebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün duygusal paylaşımlarınız istediğiniz anlamda sizi mutlu etmeyebilir. Hedeflediğiniz uyumu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda karşınıza çıkacak engelleri sabah saatlerinde aşmak için planlı davranmanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatleri ise daha rahat geçebilir, yabancılarla gireceğiniz dialoglar ve eğitimle alakalı gelişmelerde akıcı koşulları yakalayabilirsiniz.