Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Hedefler ve gelecekle ilgili planlarınızda daha bir ümitkar olmakla birlikte risklere açıksınız. Yurtdışı, eğitim ve medya alanında karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirmeye bakmalısınız. Bilinçaltınızda olan ve sizi içten içe huzursuz eden düşünce ve korkularınızla baş edebilmek için ruhsal ve spiritüel çalışmalara katılabilirsiniz. Size artık faydası olmayan alışkanlıklarınızı terk edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve kariyer hayatına odaklandığınız şu günlerde finansal konular sizi oldukça yorabilir. Alacağınız riskleri iyi hesaplamanızda, borç ve alacaklarla ilgili dengeyi iyi kurmanızda fayda var. Yurtdışı, medya veya eğitimle ilgili işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Sosyal hayatınızın renklendiği şu günlerde yeni kişilerle tanışabilir; gruplar içinde yer alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni gelişmelere açıksınız. Karşınıza çıkan kişilerin özgür tavırları sizi ikilemlerde bırakmakla birlikte hayat görüşünüz üzerinde farklı etkilere sebep olabilirler. İş ve sosyal hayatınızla eğitim, yolculuklar ve anlaşmalar önem kazandığı şu günler oldukça yoğun ve telaş içinde geçebilir. Yeni anlaşmalar, yeni insanlar sizi oldukça meşgul edebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma koşullarınızda yenilikler yapabilir; farklı teknikler uygulayarak değişime ayak uydurabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve mahkemelerle olan işlerinizi belli bir noktaya taşımak için çaba göstermeniz gereken günlerdesiniz. Başkalarına danışarak ve onların fikirlerine kulak vererek doğru kararları alabilirsiniz. Dinsel inançlar veya felsefeleriniz üzerine yoğunlaşacağınız bir süreçtesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk, eğlence ve size keyif veren konulara ilginiz artarken risklere açıksınız. Sizi geliştirecek eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni fırsatlar önünüze çıkabilir.

  Ortak gelirlerin paylaşımında, borç alacak gibi finansal işlerde sizi yoran gelişmeler yaşanabilir; daha tedbirli ve akılcı davranmalısınız. Koşulların karşınızdaki kişilere bağlı olmasından dolayı tek başına karar almanız zor olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev, yerleşim ve ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Sizi yüksek beklentiye ve risk almaya yönelten gelişmeler karşısında hemen karar almamalı; süreci gözlemlemeyi tercih etmelisiniz. Eşiniz veya ortağınızın olayları duygusal değerlendirmesinden veya fevri davranışlarından dolayı hayal kırıklıkları ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eğitim, yolculuklar ve yurtdışıyla ilgili işleriniz ufkunuzu açmakla birlikte yeni riskler almanıza neden olabilir. Kardeş, yakın çevrenizle olan sorunlarınızı daha geniş bir prespektiften değerlendirmeye bakmalı; değerlendirmeleri pozitif bir gözle yapmalısınız. Çalışma hayatınızda sizi yoran koşulların yanı sıra iş arkadaşlarınızla aranızda yaşananlar mücadele gerektirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kazançlarınızla ilgili beklenti içindesiniz. Gelirlerinizi arttırmak için bazı riskleri almaktan çekinmeyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarınız şu günlerde önceliğiniz olabilir; sizi duygusal davranmaya iten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yetenek ve yaratıcılık isteyen uğraşlarla ilgilenmek sizi mutlu edebilir. Ev, gayrimenkule dair işlerinizde gerçekçi değerlendirmeler yapmalısınız.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize ve istek ve arzularınızın peşinden hevesle gitmenize olanak sağlamakta. Ev, yerleşim değişikliği yapmak uygun koşulları oluşturmak; ailevi konularda yaşanan sorunları çözebilmek için gereken gücü bulabilirsiniz. Yolculuklar, eğitim ve teknik konuları içeren işlerinizde istediğiniz ilerlemeyi sağlayabilirisiniz.

 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kendi içinize dönerek gelecekle ilgili beklentileriniz üzerine düşünebilir; risk almaktan çekindiğiniz için aklınızda olan işlerleri enine boyuna değerlendirebilirsiniz. Maddi konularda sizi fazla memnun etmese de olumlu gelişmeler yaşanabilir; beklediğiniz anlaşmalarla ilgili haberler gelebilir. Kardeş, yakın çevrenize fedakar ve duygusal davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedef ve projelerinizle ilgili yeni girişimler içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi kanıtlayabilir; grup ve ekip çalışmalarında kendinizi gösterebilirsiniz. Şu günlerde maddi konularda temkinli davranmalı; gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili beklediğiniz haberlerin gelmesi yeni bir yön çizeceğinize işaret ediyor.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuza geçen Merkür sizi zihinsel olarak daha aktif ve yaratıcı kılarken; sezgilerinizi yükseltebilir. Düşünce ve fikirlerinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz ancak gereksiz yere konuşmaktan da kaçınmalısınız. Bilinçaltınızda sizi zorlayan ve gelecekle ilgili endişeye neden olan korkularınızı ancak sabır göstererek çözebilirsiniz. İş hayatınızda aktifliğiniz ve iyimserliğinizle öne çıkabilirsiniz.