Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.04.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, fikir alış verişinde bulunabilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sosyal hayatınızda çok aktif olabilir, gruplar içinde kendinizi ifade edebilir, ilişkilerde hareketlilik yaşayabilirsiniz. Girişimlerde bulunurken kararlı ve cesur davranabilir, geleceğe yönelik projelerinizi gerçekleştirebileceğiniz eylemlere yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda ki girişimleriniz; kazançlarınızı artırmak için size fırsatlar sunabilir. Sosyal hayatınızdan alacağınız destekler farklı projelere girmenizi sağlayabilir. Kariyerinizde kulislerin faydasını görebilir, gizli ilişkilerle yoluyla anlaşmalara varabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için cesur adımlar atabilir, toplum içinde dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Görüşlerinizi paylaşabilir, yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Yüksek enerjiniz sosyal ortamlarda hareketli ve yoğun olmanıza yol açabilir. Gerek ilişkilerde gerekse kariyerinizde cesur adımlar atarak, hedeflerinize yönelebilirsiniz. Bugün sizi destekleyecek, önünüze ufuklar açacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün derin ve gizli bilgileri paylaşabilir, finansal konularla ilgili araştırmalar içinde olabilirsiniz. Banka, vergi, miras, sigorta ve kredi gibi kaynaklarda bireysel kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Kariyerinizde sizi destekleyecek bilgilere ulaşabilir, ödemelerinizi gerçekleştirirken başkalarının maddi olanaklarından faydalanacak fırsatlar bulabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlarınızla işbirlikleri içinde olabilir, fikir alışverişinde bulunarak, anlaşmalara yönelebilirsiniz. Bugün koşulları belirleyen siz olmayacaksınız ve attığınız adımlarda başkalarının desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Fakat görüşlerinizi destekleyecek danışabileceğiniz kişilerin varlığı sizi rahatlatacaktır. İlişkilerinizde cesur ve aktif girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda sizi destekleyecek kişilerle ortak projeler içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarınızda başarılı olabilir, fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Üstlendiğiniz görevler finansal konularda bireysel kararlar almanızı gerektiriyor olabilir. Her zamankinden daha cesur ve atak davranarak, borçlar ve alacaklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Uzlaşmaya varabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün yaşamdan keyif alabileceğiniz organizasyonlarda bulunabilir, alışverişe çıkabilir, entelektüel faaliyetler içinde olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle ortak girişimlerde bulunabilir, sizi destekleyen kişilerle beraber cesur adımlar atabilirsiniz. Romantik ilişkilerde yaşanan gelişmeler yeniden umutla dolmanıza neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile ilişkilerinin önem kazandığı bugün finansal konularda onların yardımını alabilir, geleceğe yönelik yatırımlara yönelebilirsiniz. Gündelik alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemek için girişimlerde bulunabilir, işlerinizi her zamankinden daha hızlı ve enerjik tamamlayabilirsiniz. Yakın akrabalarla sizi destekleyen ilişkiler kurabilir, iş arkadaşlarınızın yardımını alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle yoğun iletişim trafiği içinde anlaşmalar yapabilir, karşınızdakilerden destek alarak harekete geçebilirsiniz. Bugün romantik ilişkilerde yeni gelişmeler yaşayabilir, hobileriniz için eğitimlere katılabilir, yaşamdan keyif alacağınız sanatsal faaliyetler içinde olabilirsiniz. Fiziksel enerji harcayabileceğiniz spor faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yoğun bir çalışma temposu içinde fikir alışverişinde bulunabilir, projeler geliştirebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili geleceğe dair planlar geliştirerek yatırımlara yönelebilirsiniz. Kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar yakalayabilir, iş hayatınızda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bireysel adımlar atarak tek başınıza kararlar alabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilir, ilişkilerinizde kendinizi ifade edebilirsiniz. Haberleşme trafiğinin yoğunluğu karşısında harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitim faaliyetlerine katılabilir, yolculuklara çıkabilir, sosyal medya da aktif olabilirsiniz. Anlaşmalar için ön hazırlıklar yapabilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi içinize çekilerek geleceğe yönelik plan ve projeler içinde olabilirsiniz. Ailenizle fikir alışverişinde bulunarak, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmadan önce araştırmalara yönelebilir, maddi kazanç sağlayacak işbirlikleri için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kadersel olaylar beklenmedik destekler sağlayabilir.