Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İletişime açık ve dinamik enerjiler altındasınız. Bir süredir tamamlayamadığınız konular halen gündeminizde ve çözüm beklemekte. Gerek işbirlikleri gerek ilişkilerle ilgili müzakerede bulunacak motivasyona sahipsiniz. Ancak düşünce ve söylemleriniz arasında örtüştüremedikleriniz olabilir. Balık burcuna geçen Venüs; platonik ilişkilere ve perde arkası durumlara neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kazançlarınızla ilgili yoğun iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Gelir giderlerin önem kazanması sizi yeni girişimlere yöneltebilir. Edindiğiniz tecrübe ve finansal alandaki tecrübelerinizi kullanmaktan çekinmeyecek; risk alabilecek şekilde davranmaktan çekinmeyeceksiniz. İşe dair anlaşmalar, ticari faaliyetler adına meşgul edici gelişmeler yaşanabilir. Gelen bilgiye dikkat.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gün...İletişim yeteneğinizi kullanarak gerek ilişkiler gerek işbirlikleri adına girişimler yapabilecek güce sahipsiniz. Sabah saatleri anlaşmalar ve görüşmeler adına olumlu geçebilir ancak ilerleyen zamanlar için bunu söylemek pek mümkün görünmüyor. Sizi kararsızlığa ve bulanıklığa sürükleyen durumlara dikkat etmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı etkileyen düşünceler bir şekilde başkalarıyla da paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Ancak henüz dile getirmek için uygun şartları bulamayabilirsiniz. Akşam üstünden itibaren sizi destekleyen koşullar içine girecek; kendinizi daha rahat ifade etme fırsatı bulacaksınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar adına olumlu bir dönem sizi beklemekte. Geçmişte kalan aşklar gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar, ekip çalışmaları zamanınızı almakta. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için desteklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir yandan da işbirlikçi tavırlar sergileyerek akılcı davranıyorsunuz. Ancak çıkabilecek münakaşa ve fikir ayrılıklarına dikkat etmelisiniz. Başkalarının kazançlarından, faiz ve primlerden yararlanma fırsatlarına sahip olacağınız günler başlıyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayattaki hareketlilik bugün de devam etmekte. Kazançlarınızı arttırmak için ortaklıklar, işbirlikleri geliştirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar adına olumlu durumların yanı sıra ve yakın çevrenizdekilerle gireceğiniz dialog ve ilişkilerden pozitif enerjiler alabilirsiniz. Ancak öğle saatlerinde fikir ayrılıklarına dikkat. Karşıt burcunuzdaki Venüs size ay boyunca destek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konular size yeni ufuklar açacak; hayata bakışınızı olumlu etkileyecektir. Arkadaşlar, kardeşlerle bugün her zamankinden fazla iletişime geçebilir; işbirliği içinde hareket edebilirsiniz. Aranızda oluşabilecek fikir ayrılıkları ve yanlış anlamlara karşı dikkatli olmalısınız. Önümüzdeki bir ay boyunca iş ve sağlık alanlarında olumlu gelişmelere açıksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konulardaki hareketlilik sürerken yeni girişimler söz konusu olabilir. Bir süredir üzerinde uğraştığınız ve çalıştığınız bir konuyla ilgili son sürece gelebilir; işbirliğine varacağınız koşulları hazırlayabilirsiniz. Çıkabilecek pürüzler biraz gerginlik yaratsa bile üstesinden gelebilecek tutum içinde olabilirsiniz. Aşk, yaratıcılık ve çocuklarınızı içine alan konularda şanslı bir döneme girmektesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İlişkiler adına sabah saatleri fazla hareketli geçebilir. Karşınızdaki kişilerle ortak bir planda buluşma fırsatı yakalamak için çaba içinde olabilirsimiz. Aranızda geçebilecek çatışmacı dialoglara veya yanlış anlama ve ifadelere dikkat etmelisiniz. Burç değiştirecek Venüs önümüzdeki ay; ev, yerleşim ve ailevi konularda bitiş ve başlangıçlara neden olurken;  güzel gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günü planladığınız gibi yaşamanız pek olası görünmemekte. Program değişikliğine veya her zamanki rutinlerinizin dışına çıkmanıza neden olan durumlar söz konusu olabilir. Eğitim, yolculuklar ve akrabalarla olan iletişimde hareketlilik gündeme gelebilir. Sağlık açısından bazı alışkanlıklarınızı bırakabilir; düzenlemeler yapabilirsiniz. Burç değiştiren Venüs; düşüncelerinize, arkadaş ve yakın çevre ilişkilerinize olumluluk taşıyacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kazançlarla ilgili alana ilerleyen Venüs önümüzdeki ay sizi olumlu destekleyerek gelirlerinizle ilgili artışa neden olabilir. Bugün ise sosyal yaşamda, ilişkiler ve çocuklarla dialoglarınızda bir hareketlik söz konusu.  Birlikte keyif alacağınız faaliyetlerde bulunabilir, eğitim ve yolculuklar adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak aranızda oluşabilecek fikir ayrılıkları zaman zaman sürtüşmeler getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve yerleşimle alakalı konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Finansal konuların da içinde olacağı bu kararları alırken irtibatta olduğunuz kişilerle işbirlikçi davranmanın size faydası dokunacaktır. Kendi istek fikirlerinizi doğru ve açık ifade etmeye çalışın zira karmaşaya düşebileceğiniz ve net olamayacağınız durumlar söz konusu. Burcunuza geçecek olan Venüs, Ay boyunca sizin yanınızda olacaktır.