Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Maddi kazançlarınız, ev, gayrimenkul veya ailenizi ilgilendiren konularda sizi içten içe huzursuz eden veya net olmayan bilgiler alabilirsiniz. Düşünmeden hareket etmek yerine net haberlerin gelmesini beklemeniz gerekmekte. Öğleden sonra iletişim trafiğininiz artabilir; yakınlardan, dostlardan destek alabilirsiniz. Akılcı düşüncelerin yanı sıra sezgilerinize kulak vermeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ay’ın burcunuzda ilerlemesi sizi hala desteklemekte. Sabah saatlerinde işlerinizin daha kolay ilerlediğine tanık olabilir; beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Dostlarınızdan, yakınlarınızdan ilgi, alaka ve desteği görmenin yanı sıra grup çalışmalarında gerek fikirleriniz gerek söylemlerinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Öğleden sonra ise maddi konular önem kazanırken harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde bilinçaltınızda huzur ve güvencenizle ilgili sizi yoran düşünceler içinde olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına yapacaklarınıza odaklanarak zamanı verimli değerlendirebilirsiniz. Öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile yeni çevreler, yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Kendinizi daha rahat hissedebilir ve ifade edebilirsiniz. Ancak hayal ve beklentilerinizi abartmamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İdeallerinize sıkı sıkıya bağlısınız. Yurtdışı, eğitim ve uzak yolculuklardan gelecek haberlerle yönünüzü belirlemek niyetindesiniz. Gruplar içinde, arkadaşlarla vakit geçirmekten keyif duyabilir; gelecekteki hayallerinizden bahsedebilirsiniz. Öğleden sonra kendi içinize dönerek düşüncelerle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Sizi ikileme düşürecek ve huzursuz edecek konulardan uzak durmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda sağlam ve emin adımlarla yürümekten yanasınız. Ortak gelirler, kira, alacaklar vs. gibi belirsizlik içeren konularda olumlu haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra gruplar, bağlı olduğunuz derneklerle iletişimizdeki artabilir; üzerinde çalıştığınız işlerinizle ilgili bilgi desteği alabilirsiniz. Ancak araştırmadan her gelen duyumu ciddiye almamalısınız.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan yana şanslısınız; geleceğiniz için kalıcı adımlar atacağınız fırsatlar önünüze çıkabilir. Karşınızdaki kişileri bilgilendirmenin yanı sıra bu iletişim sayesinde sizin de kendinize göre çıkarımlarınız olacaktır. Öğleden sonra ise iş ve sosyal hayatınız açısından renkli bir dönem başlıyor. Hızlı düşünmenizi ve karar almanız gerektiren koşullar oluşabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi konularda, huzur ve güvencelerinizin tehdit altında olduğu sizi zorlayan koşullar altında birkaç gün geçirdiniz. Sabah saatlerinde bu bağlamda alacağınız haberler olabilir. Öğleden sonra değişen koşullarla birlikte daha iyimserliğiniz artabilir; geleceğe daha umutla bakar olabilirsiniz. Eğitim, iletişim ve medyayla alakalı işlerinize yönelebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda huzur ve güven arayışınız sürmekte. Aşkta ve çocuklarla ilgili kararsızlık yaratan durumlara artık bir son verme niyetindesiniz. Alacağınız haberlere bağlı olarak hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra maddi konularda yeni koşullar gündeminize gelerek düşünmeye yöneltebilir. Duygusal paylaşımlarda derinleşmek isterken yüzeysel kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş, güçle geçen günler artık sona ermek üzere. Sabah saatlerinde alacağınız haberler, yapılacak yolculuklar sizi meşgul edebilir. Öğleden sonra ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminiz olabilir. Koşulların size bağlı olmayışı ve karşı tarafın net olmayışı sizi ikilemde bırakabilir. Arkadaşlıklar, çevrenizden alacağınız desteklerle güç bulabilirsiniz. Eve, yerleşime dair bir dönem kapanmakta.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk hayatınız, çocuklarla olan bağlarınızı geliştireceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla alacağınız kararlar sayesinde sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Öğleden sonra günlük programınız çok yüklü ve yoğun olabilir; her yere yetişmek derdine düşebilirsiniz. Sağlığınıza ve bedeninize iyi gelecek sportif çalışmalar için günün olumlu enerjilerini kullanabilirisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bir süredir eve, aileye ve yerleşime ait saplandığınız konulardan çıkmak için iyi bir gün. Maddi konularda belirsizlikler olmasına rağmen kontrol altına alma çabasındasınız. Üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla ilgili son görüşmeleri yapabilir; alacağınız haberlerle yeni bir yön çizebilirsiniz. Öğleden sonra aşk hareketlenebilir, sevdiklerinizle olmaktan keyif duyabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaratıcılığınızı akıcı bir biçimde ortaya koyacağınız koşullar devem etmekte. Hayallerinizi somutlaştırabilir; çevrenizden güven verici destekler alabilir; duyarlı ilişkiler kurabilirsiniz. Öğleden sonra değişen koşullar sizi aileye, eve ve yerleşime ait konulara yöneltirken yüksek beklentiye de neden olabilir. Karşınıza emlak ve gayrimenkule dair okazyon sayılabilecek.