Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Dengeli davranmanız gereken bir gündesiniz.  Karşınızdaki kişilerle gireceğiniz dialoglar sabah saatlerinde sert ve gergin geçebilir. İlişkilerinizin zedelenmemesi adına uyum ve dengede kalmaya bakın. Günün ilerleyen zamanlarında kendinizi kontrol altına almayı başarabilir; gidişatı yönlendirebilirsiniz. Eviniz, ailevi meseleler daha fazla ilgi alanınıza girebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili aranızda olan durumlar bugün sabah saatlerinde gerginlik konusu olabilir. Bilinçaltınızda yer etmiş düşüncelerinizi açıklamaktan çekinmeyebilirsiniz. Öğleden sonra ise yaşadığınız huzursuzluklardan sıyrılmak için kendinizi oyalayacağınız faaliyetlere yönelebilirsiniz. Bedensel bakım yaptırabilir; alış verişe çıkabilir veya zihnen rahatlatacak işlerle uğraşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ilişkilerinizde dikkatli ve uyumdan yana olmanız gerekiyor zira sabah saatlerinde gergin ve kontrolünüzden çıkabilecek enerjiler altındasınız. Değer verdiğiniz kişiler, çocuklarınız veya yakın beraberliğinizle alakalı gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca maddi kaynaklarınızı da içine alan ani durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra ruh halinizin olumlu değişmesi tepkilerinizi de yumuşatacaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde oldukça enerjik ve risk almaya yatkınsınız. Eviniz, aileniz ve sevdikleriniz için daha önce cesaret edemediğiniz girişimleri yapmaya meyilli olabilirsiniz. Uyum ve dengelerin şaştığı ortamlar oluşabilir. Öğleden sonra ise daha iyi hissedeceğiniz bir sürece geçebilirsiniz. Yuvanızda misafir ağırlayabilir; keyif alacağınız ortamlarda yer alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevre, kardeşlerle ilgili aniden gelişebilecek durumlara hazırlıklı olmalısınız. Yaşayacaklarınız ilk anda sizi gerilime itebilir ancak sonrasında uyum ve dengeyi sağlayabileceksiniz. Yeni bir eğitim, anlaşma veya yolculuğa dair gelişmeler oluşabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ailevi meselelere, eve, yerleşime dair konularda ise çözümler üretebilecek olanağa sahipsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda huzursuzluk yaratan gelişmeler sabah saatlerinde gerilime neden olabilir. Beklenmedik şekilde çıkan harcamalardan dolayı bir süre ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde çözüm bulma şansınız var. Grup çalışmaları, bağlı olduğunuz derneklerle ilgili faaliyetlerde zihinsel ve işbirlikçi yeteneklerinizi ortaya çıkarmanızı gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Dünden itibaren burcunuza geçen Ay ile birlikte isteklerinizi daha iyi ifade eder hale geldiniz. Bugün karşınızdaki kişiler ki eşiniz, ortağınız olabilir; onlarla uyumlu ve işbirlikçi ilişkiler kurma niyetiyle yola çıktığınız durumlar sabah saatlerinde karışabilir. Ancak günün ilerleyen sürecinde ortamı toparlama şansınız olacak. İş ve sosyal hayatınızı etkileyecek gelişmeler var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygularınızla baş etmeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Geçmiş, aile, ilişkiler ve bilinçaltınızda yer etmiş arzularınızla ilgili düşünceler sizi etkisi altına alabilir. İçten içe endişe, kaygı duyabilirsiniz. Kendi dünyanıza çekilerek değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca bugün başlatacağınız girişimlerin ön çalışmalarına da vakit ayırabilir; geçmişte yaşadıklarınızdan ders çıkarabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün aşk hayatınız, çocuklarınızla ve arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz oldukça hareketli geçebilir. Kendinizi gruplar içinde bir yandan aktif bir yandan da isyankar tavırlarınızla ortaya koyabilirsiniz. Sabah saatlerinde uyumu ve dengeyi kaybetmemeye çalışın. Günün ikinci yarısında içinde bulunduğunuz koşulların değişecek olması sizin de rahatlamanıza olanak sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda ilişkilerin, uyum ve dengenin bugün önemi büyük. İşbirlikçi tavrınızı ortaya koyacağınız belki tolerans göstereceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde zorluklarla baş etmek kolay olmasa da ilerleyen saatlerde bunu başaracaksınız. Ayrıca aile, ev, yerleşimle alakalı konular gün boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Zaman zaman kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde duygusal olarak kendinizi endişeli hissedebilir; belki değişen yaşam düzeninize alışmanın getireceği zorluklarla baş etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler, ailevi sorumluluklar size yük gibi gelebilir. Ancak öğleden sonra hem zihnen hem bedenen kendinizi daha rahat hissedeceğiniz koşullar var. Yeni tanışmalar, yeni dostluklar kurabileceğiniz sosyal çevrelere girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi ve manevi paylaşımlarda uyumlu ve işbirlikçi olmakta zorlanacağınız bir gün var önünüzde. Hızlı karar almak, tek başına davranma isteğiniz gerginliğe sebep olabilir. Ayrıca yapacağınız hamleleri engelleyen otorite konumundaki kişiler karşınıza çıkabilir. Aşka hayatınızda ise huzursuzluk yaratan durumlar duygusal anlamda zorlanmanıza sebep olabilir. Öğleden sonra daha rahat hissedeceksiniz.