Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; çalışma hayatınız, sağlık, alışkanlıklarınız ve düzenlerinizle alakalı konularda yeni adımlar atacağınıza işaret etmekte. Bir süredir düşündüğünüz eğitimi almak için girişimde de bulunabilirsiniz. Aşk hayatınıza hareket getiren koşullar içindesiniz. Cesaretli davranabilir; riskler alabilirsiniz. Çocuklarınızla daha fazla iletişimi içine girebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniay; aşk, çocuklar ve yaratıcı alanlarda size yeni fırsatlar ve girişimler getirecektir. Akılcı davranmanız sayesinde isteklerinize kolayca erişebilirsiniz. Hayatın keyiflerine açık olduğunuz şu günleri iyi değerlendirmeye bakmalı; sizi mutlu kılacak şekilde hareket etmelisiniz. Sahip olduğunuz gayrimenkullerle ilgili lehinize sonuçlanacak gelişmeler de yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeniay ile birlikte ev, aile ve gayrimenkullerle alakalı konularda yeni gelişmeler gündeminize gelebilir. Yeni bir yere taşınabilir; tadilat yapabilir veya aile fertlerinden biriyle ilgili haberler alabilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun olduğunuz şu dönemde gerek özel yaşantınızı gerek iş hayatınızın geleceğinizi etkileyecek yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni yerlere yolculuklar çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eğitim, yolculuklar ve zihinsel çalışmalar adına olukça verimli günlerinizdesiniz. Bugün gerçekleşecek Yeniay ile birlikte geleceğinizi olumlu etkileyecek yeni girişimlerde bulunabilir; yaşantınızda yeni bir evreyi başlatabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili bir süredir sizi meşgul eden ve çözüm bulamadığınız konuları bu kez akılcı bir bakışla yeniden ele alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konular, kazançlarınız bugün yaşanacak Yeniay ile birlikte yeni yön kazanabilir. Yeteneklerinizi kullanarak gelirlerinizi arttıracak adımlar atabilir; gelecekte size faydası dokunacak projelere katılabilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Mars ise gereken cesareti ve motivasyonu da sağlayacaktır.

  Yine de risklere açık olduğunuzu unutmadan harcamalarınızda kontrolü elden bırakmayın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; iş hayatınız, ikili ilişkiler ve yeteneklerinizi öne çıkarmanızda size yeni fırsatlar getirecektir. Zihninizi odaklayabileceğiniz çalışmalara imza atabilir; anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir süredir üzerinde emek harcadığınız ancak gün ışığına çıkaramadığınız projelerinizi artık çevrenizle paylaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi içinize döndüğünüz; bilinçaltınızla hesaplaştığınız bir dönemdesiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları şu sıralar kontrol etmeniz zor gibi görünmekte. Bugün yaşanacak Yeniay yaşantınıza kadersel temalar getirebilir. İlerideki günlerde gerçekleştirmek istediğiniz konuların adeta ön hazırlığını yapmanıza olanak sağlayacaktır.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeniay ile birlikte hedeflerinize daha fazla yaklaşmakta olduğunuzu fark edebilir; gruplar içinde ve ekip çalışmalarında daha fazla yer aldığınızı görebilirsiniz. İş ve özel yaşantınızı etkileyecek yeni adımlar atmaktan çelinmeyeceksiniz. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla alakalı gelişmeler de size yeni umutlar getirecektir. Hayata bakışınızda artık daha pozitifsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınız açısından hareketli bir dönem içindeydiniz. Bugün yaşanacak Yeniay ile birlikte eğitim, anlaşmalar, yolculuklar daha ön plana çıkabilir; size faydalı olacak şekilde gelişebilir. Arkadaşlarınız, yakın çevreniz ve kardeşlerle gözler önünde gerçekleşecek gelişmeler olabilir.

  İşbirliklerinden yana şanslı bir dönemdesiniz; sosyal yaşantınız size keyif verecek gibi görünmekte.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecek Yeniay, hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir. Kendi bildiğiniz doğrular üzerinde gitseniz bile ufkunuzu genişletmek isteyebilirsimiz. Yurtdışı işleriniz, yabancılarla olan bağlantılarınız veya eğitimle alakalı konularda başkalarından destekler bulabilirsiniz. Yakın çevre veya kardeşleri içine alan olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeniay ile birlikte finansal konular ve duygusal paylaşımlar gündeminizde daha fazla yer alabilir. Size huzursuzluk veren konuları

  çözüme ulaştırmak için harekete geçebilirsiniz. Yapacağınız detaylı ve titiz çalışmalar sayesinde sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve sağlıkla alakalı sizi uğraştıran temalar da yorucu koşullar aşılabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda oluşan Yeniay; yeni ilişkiler ve ortaklıkları yaşantınıza taşıyabilir. İçinde bulunduğunuz işbirliklerini daha gerçekçi gözlerle değerlendirebilir; kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz. Size yapılan eleştirilere duyarlı olmalı; başkalarından gelecek fikirlere de açık olmalısınız. Bahar aylarından itibaren başlattığınız girişimlerinizin artık sonuçlarını alabilirsiniz.