Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gün içinde yeni bir girişimde bulunmak yerine evinizin tadilat ve temizlik işleriyle uğraşabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili finansal desteği bulabilir, ortak gelirlerden faydalanmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bugün, duygusal bağlar kurabilir, daha duyarlı ve empatik davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise eğlence ve keyifler gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çevrenizle iletişiminizde duygusal davranabilir, kardeş ve kuzenlerinize karşı korumacı ve duyarlı olabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerden alacağınız destekle kendinizi ifade edebilir, yaratıcı ve sezgisel konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün elektronik medya da fazla zaman geçirebilirsiniz fakat girişimlerinizden sonuç alamayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerinizden sonuç alamayabilirsiniz. Elinizdeki işleri bitirmek için çaba gösterebilir, maddi konularda ve harcamalarınızda ailenizin ihtiyaçlarını ön plana alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişi ve gruplardan destek görebilir, değerlerinizi korumak için uğraşabilirsiniz. Gece saatlerinde iletişim trafiği hızlanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gün olmasa da kendinizi ifade edebilir, ilişki de olduğunuz kişileri korumak ve kollamak için çaba sarf edebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde daha duyarlı ve sevecen olabilir, çocuklarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda gereken ilham ve sezgilere sahipsiniz. Akşam saatlerinde ekonomik konular gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün harekete geçmekte zorlanabilir, yalnız kalmak ve izole olmak isteyebilirsiniz. Aileniz için fedakarlık yapmak, onları korumak ve kollamak isteyebilirsiniz. Enerjiniz düşük olduğu için eylemlerinizde de yavaş kalabilirsiniz. Ev, arsa alım satımında aldığınız duyumlar gayrimenkullerle ilgili fırsatlar verebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendinize koyduğunuz hedefleri tekrar gözden geçirebilir, derinlemesine planlar yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarda ve arkadaşlarınızla daha duyarlı ve korumacı bir ilişki içinde olabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki işleri tamamlamaya çalışmalısınız. Sonrasında enerjiniz yükselebilir ve yaratıcı çalışmalara yönelebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızda başlangıçlardan kaçınmalı, yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Toplum içinde duygusal kimliğinizle yer alabilir, kendinizi ifade ederken duyarlı ve korumacı yönünüzü ön plana çıkarabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili sezgilerinize güvenerek hareket edebilir, uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde hareketlilik yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün harekete geçmekten çok düşünmek ve planlar yapmak için uygun. Yeni girişimler ve başlangıçlar yapmakta zorlanabilir, eylemleriniz sonuçsuz kalabilir. Fakat görüş ve inançlarınızı ifade edebilir, aynı düşünceyi paylaştığınız gruplarla bir arada olabilirsiniz. Yaşamınızı ve ilişkilerinizi düzenleyecek projeleri geliştirebilirsiniz. Sonrasında daha aktif ve enerjik olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Birkaç gündür devam eden krizlerden sonra bugün daha sakin olabilirsiniz. Fakat finansal konularla ilgili girişimlerde bulunmak ve başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Derin duygusal paylaşımlarda bulunabilir, değerlerinizi muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Sezgilerinize güvenebilir, duyarlı ve yardımsever davranışlar sergileyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiklerinizi korumak ve kollamak isteyebilir, onların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı davranabilirsiniz. Birkaç gündür devam eden gerilimden sonra şartların size bağlı olmadığını kabullenmek ve sezgilerinize güvenmek gerekebilir. Yeni girişimlerde bulunmadan elinizdeki işleri tamamlamaya çalışmalısınız. Sosyal grupların ve arkadaşların desteğini alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gündelik işlerinizi devam ettirebilir, yarım kalan çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Yeni girişimlerden uzak kalmalısınız. İş arkadaşlarınızla aranızda daha duyarlı ve duygusal bir bağ oluşabilir. Akrabalarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Elinizdeki işler uzayabilir ve sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler daha ön planda olabilir, enerjiniz yükselebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sevdiklerinize zaman ayırabilir, çocuklarınızla beraber olabilirsiniz. Aynı görüş ve inançları paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Fakat yeni girişimler ve başlangıçlarınız sonuçlanmayabilir. Keyif aldığınız işlere yönelebilir, hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiniz yükselebilir.