Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yaptığınız harcamalar ve yatırımlar finansal konularla ilgili risk almanızı gerektirebilir. Sevdiklerinizle yaşadığınız çatışmalar, duygusal dönüşümler yaşamanıza neden olabilir. Bugün kendinizi gereğinden fazla yoracağınız, düzenli ve titiz çalışmalar içinde olabilirsiniz. Fakat çalışma ortamınızda hayal kırıklıkları yaşayabilir, iş arkadaşlarınız tarafından yanıltılabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile içi çatışmalar ilişkilerinizde dönüşüme neden olabilir, ortaklık ya da işbirliklerinde risk alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşayabilir, hedeflerinizde yanıldığınızı anlayabilirsiniz. Çocuklarınız için girişimler yapabilir, onlar için düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinize hizmet etmek ve faydalı olmak isteyebilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İnatlaşmadan ve iş arkadaşlarınızla yaşayacağınız tartışmalardan dolayı çalışma ortamınızda dönüşümler yaşanabilir. Bugün eve ve aileye zaman ayırabilirsiniz. İş ve sosyal yaşamda ki beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına neden olabilir, hedeflerinizden vazgeçmeniz gerekebilir. Evde tadilat, temizlik gibi işlerle veya ebeveynlerin sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün eğitim ve seminerlere katılabilir, kişisel gelişiminizi sağlayacak ortamlarda bulunabilirsiniz. Fakat yapacağınız sözleşmelerde dikkatli davranmalısınız, beklenmedik gelişmeler karşısında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklar ertelenebilir, konuşmalarınızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişiler tarafından yanıltılabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde kendinize fazla güvenerek hareket edebilir ve ilişkilerde dönüşüm yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun süredir, üzerinde detaylı çalışmalar yaptığınız planlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yeteneklerinizden şüpheye düşebilir, kafanız karışabilir. Finansal konularda beklentileriniz karşılanmayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Öğleden sonra burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; birkaç gündür devam eden gerilim ve içe dönme isteğini bitirebilir. Fakat hemen girişimlerde bulunmamalısınız. Çünkü karşınızdakiler tarafından yanıltılabilirsiniz. Detaylı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilir, ikili ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamalı, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğe dair hedeflerinize ulaşmakta yaşayacağınız zorluklar, ekonomik gelirlerinizde dönüşüme neden olabilir. Bugün kendinizi izole etmek ve içinize çekilmek isteyebilirsiniz. Korku ve endişelerinizden dolayı girişimlerde bulunmaktan çekinebilirsiniz. İletişiminizde dikkatli olmalısınız çünkü yanılsamalar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yaşamınızda dönüştürmeniz gereken konular için sosyal ortamınızdan ve iş hayatınızdan baskı görebilirsiniz. Öğleden sonra geleceğe dair hedeflerinize varmak için atacağınız adımlarda yanılsamalar olabilir. Sevdikleriniz için yaptığınız fedakarlıklar beklentilerinizi karşılamayabilir. Üzerinde çalıştığınız detaylı planlar hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde duygusal çatışmalar yaşayabilir, kontrol edemediğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde iş ve sosyal hayatınızda ki girişimleriniz sonuca ulaşmayabilir. Aile ve eve dair gelişmeler hayal kırıklığına yol açabilir, kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara yol açabilirsiniz. Hedef ve ideallerinizden vazgeçmeniz gerekebilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yapacağınız girişimlerde ertelenmeler yaşayabilir, yurtdışı, mahkeme, medya ve yüksek eğitimle ilgili konularda hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde elinizde varolan işleri tamamlamalı, başlangıçlarda bulunmamalısınız. Görüş ve düşüncelerinizde yanılgıya düşebilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Yolculuklarınız ertelenebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde iş ve aile arasında kalabilir, ilişkilerde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise krizlere açık bir hale gelebilirsiniz. Özellikle finansal konularda hedeflerinize ulaşmakta zorlanabilir, borç ve alacak dengesini tutturmakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz karşılanmayabilir ve paylaşımlarda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizde inat etmeniz çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalara neden olabilir. İş hayatınızda iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ilişkiler sizi zorlamaya başlayabilir. Karşınızdakilerin sizden beklentileri karşılıklı hayal kırıklıklarına yol açabilir. Eleştiriler ve detaylardan dolayı kafanız karışabilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.