Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 05.12.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

İş ve sosyal hayatınızda planlı ve programlı olmaktan yanasınız. Üzerinize aldığınız görev ve sorumlulukları yerine getirmek için çaba göstereceksiniz. Kariyerinizi olumlu etkileyecek kişilerle tanışabilir; destek bulabilirsiniz. Bir süredir aklınızı kurcalayan ve endişeli olmanıza neden olan düşünceleri bir kenara bırakabilir; geleceğe daha umutla bakacağınız bakış açısı geliştirebilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğinizi düşünerek sağlam adımlar atmak istiyorsunuz. Yurtdışı, eğitim ve yolculukların size katacağı artıların farkındasınız ve sorumluluk bilinciyle hareket ediyorsunuz. Finansal konularda sizi risk aldıran gelişmeler var. Bu durum önümüzdeki bir ay içinde geçerli olacaktır. Fazla dağılmadan ancak iyimserliğinizi de koruyarak planlarınızı yapmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda daha gerçekçi ilerlemeniz ve ayağınızı sağlam basmanız gereken günlerdesiniz. Borç ve alacaklarla ilgili planlarınızı yapabilir; bütçenizi değerlendirebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise size yük getiren gelişmeler söz konusu olabilir. Karşıt burcunuza geçen Merkür; ikili ilişkiler ve ortaklıklarınıza hareket getirecek; iletişimi arttıracaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzdaki Ay; ilişkilerde sorumluluklara işaret ediyor. Çıkarların gündeme geldiği durumlar söz konusu. Ortaklıklarda da maddi konular önem kazanabilir; anlaşmalardan kazanç sağlayabilirsiniz. Merkür’ün burç değiştirmesi önümüzdeki günlerde iş hayatınızda eğitim, yolculuk ve sözleşmelerin artacağını; yoğun çalışacağınızı ve yeni teknikler geliştireceğinizi gösteriyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda sorumluluklarınız artıyor. Görev bilinciyle ele alacağınız ancak size yük olan gelişmeler gündeme gelebilir. Otorite konumundaki kişilerle işbirliklerine açıksınız; fırsatı değerlendirmeye bakmalısınız. Aşk hayatınızda hareketli bir dönemin başlaması sizi de hem zihnen hem bedenen hareketli kılacaktır. Yakın arkadaşlarla yapılacak geziler sizi meşgul edebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk hayatınızda sizi mutlu kılacak gelişmelere açıksınız. Sorumlulukların yanı sıra keyiflerinize de yer verebilirsiniz. Çocuklarla ilgili meselelerinizi çözümler bulabilir; ilişkilerinizi belli bir hiyerarşik düzene taşıyabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca ev, yerleşim ve gayrimenkulle ilgili hareketlilik söz konusu. Misafir ağırlamanın, davet vermenin yanı sıra aile içi bağlarınızı da sorgulayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bitiş ve başlangıçlar arifesindesiniz. Evde, kariyerde sorumlulukların sizi baskısı altına aldığı ve fazladan görev üstlendiğiniz bir süreçtesiniz. Ancak bugün olayları gerçekçi değerlendirmelerden geçirecek bilinçli davranışı gösterebilir; var olan düzeninizi koruyabilirsiniz. Geleceğe umutla bakmanız, iyimser düşünce biçiminiz sayesinde sorunları rahat çözeceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Düşünce ve davranışlarınızda baskıcı bir tutumdasınız. Kendi istek ve arzularınızın yerine getirmek için ısrar ediyorsunuz. Bugün karşılaştığınız olayları daha esnek ele almaya çalışmalı; işbirliğine yatkın hareket etmelisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde mesafeli tavrınız dikkat çekebilir. Burç değiştiren Merkür önümüzdeki günlerde kazançlarınızla ilgili değişimler yapabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi konularda sorumluluk aldığınız işlerle meşgulsünüz. Yeni işbirlikleri, yeni anlaşmalar size kazanç sağlayabilir. Ancak beklentilerinizi ve güçlü olmanın verdiği otorite vari davranışları abartmamalısınız. Burcunuza geçen Merkür; önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade edeceğinize, bilginiz ve düşüncelerinizle ön planda olacağınıza işaret ediyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sizi güçlü kılan ve otoritenizi öne çıkaran olumlu enerjiler altındasınız. Gerek iş gerek özel ilişkilerinizde pozitif gelişmelere açıksınız. Size fayda sağlayacak dostluklar kurabilir; yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise önümüzdeki günlerde bilinçaltınızın çok çalışacağına; çalışma arkadaşlarınız, kardeşlerinizle olan meselelerin sizi huzursuz edecek.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi içinize döndüğünüz bir gün olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ilişkiler veya maddi konularla ilgili düşünceler içindesiniz. Ancak koşulların henüz istediğiniz seviyede olmaması elinizi kolunuzu bağlıyor sanki. Önümüzdeki günlerde sosyal hayatınız renkleniyor ve hareketleniyor. Arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz gruplar içinde daha aktif ve katılımcı olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize ulaşmak için adımlarınızı sağlam atmanız gerekiyor. Doğru planlama, doğru insanlarla işbirliği yaparak ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde sizden daha olgun veya daha konuya hakim kişilerden destek bulabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür; kariyer ve sosyal hayatınıza yenilikler; eğitim konularınıza sizi geliştirecek çalışmalar var.